Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
Köszi a segítséget mindenkinek.
Külön köszönet jegesnek a sok-sok segítségért.
Az adatbevitel már működik rendesen ... most jönnek majd a lekérdezések ...
-
csika
tag
OFF
Az emelcímem akartam itt átírni, mert már nem használom amit a regisztrációkor megadtam. Átírom. Ki is írja hogy sikeres regisztráció/adatmódosítás. Mégse változik ...
Miért is
ON -
csika
tag
Luxurka:
Köszi, megjött, de Acces 97-be nem tudom megnézni. otthon megnézem 2002-ben.
Thx. -
csika
tag
Luxurka:
Köszi, de változtak az adataim, mindjárt frissítettem itt is.
csika@primposta.com-ra küld el légyszi. Másikat nem tudok cégtől olvasni.
És nekem Acces97 van a cégnél (angol). De max megnézem majd otthon 2002-esben, és akkor már át tudom ültetni a cuccost ...
Köszi. -
csika
tag
Jeges: küldtem egy levelet a ph-ban megadott címedre.
Válaszolj rá plíz.
Nem nagy adatbázis lenne, és nem is lenne hálózati módja.
Egy ember kezelné. -
csika
tag
Hát van mindtaadatbázis ... az nem túl jó ...
Nekem sokkal kevesebb mezőt kell letárolnom, kivenni nem lehet belőlel a fölösleget ... lényeg nekem más kell.
A Formnál ráadásul be lehet látni nála a táblába, régebbi adatokat át lehet írni stb ...
Nálam a készletmozgás lenne csak letárolva az aktuális készletet ebből számolja ki egy lekérdezés ... Ennek meg nemnagyon jó ha átírják a tábláját ... -
csika
tag
rdi: nem értelek. Én egy hete még nem is lőttem az Acceshez, csak kaptam vele egy szép kis melót. Delfin meg visual azt asse tudodom micsoda ...
Jelen esetben a form egy táblába néz bele. Azzal is szívtam 2 napot, hogy a formmal ne lehessen látni az adatbázisban lévő adatokat. A formot swichboardon keresztül nyitom meg Add-in módban. Ezt át kéne állítani? Mert akárhogy zárom be a formot, bezárásra is bementi a táblába (ha makróval zárom be és a makróba azt állítom be, hogy ne mentsen akkor is belementi ...)
Törlés se lenne gond. Raktárkészletet kell csak nyilvántartani, nem kell sorszámozni.
Luxurka: nekem sajnos télleg zavaros volt. Várom a példát akkor nagyon.
Előre is köszi a segítséget mindannyiótoktól. -
csika
tag
Mondom az elvet értem.
De mivel viszi át az adatot a tmp-s táblából a másikba?
Makroval? Akkor melyikkel? Mert én nem találtam ...
Destroy meg nekem kinai az Accesben ... -
csika
tag
Hát az elvet értem én, de a megoldás nekem sötét még.
Ennyi query? Nem makro-t akartál írni. Makróval másolni át egyik táblából a másikba? Mert én olyan makrtót nem találok, csak copy objectet és delete objectet, de az más ...
Hogyis? -
csika
tag
Igen, pont azt akarom, hogy Exit-re ne mentse bele a Form tartalmát a táblába.
A gomb alatt nekem is az van mint amit írtál te is.
Onclick eseményre futattja le ezt a Event procedure-t. Ezt én a varázslóval kattogtam össze. De mondom egyezik azzal amit írtál.
Az érdekelne, hogy hogyan tudom törölni a Form-ra bevitt adatokat, ha lenyomom ezt a gombot hiszen az onclicken már a kilépés van.
Az adattáblába csak úgy tudja lementeni a Formot ha minden mező ki van töltve.
A Formot Switchboard-ról nyitom meg, nemtom ez mennyit számít. -
csika
tag
Igen váltani todok ablakot, de attól még ott marad mögötte nyitva a Form amit be kellett volna zárni ...
Nincs delfin meg ilyesmi, csak Acces tömören ... -
csika
tag
Hi!
Volna egy nagy kérdésem.
Egy táblát akarok feltölteni Formon (Űrlapon) keresztül.
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha bezárom a Formot (Windozos X-el, vagy nyomógombbal) akkor ne mentse el a táblába?
Próbáltam már nyomógómbra makrót is betenni, ami bezárja a formot mentés nélkül de akkor is beleteszi.
Swichboardon keresztül akarom elérni a Formot. Azonban Add in mod-ban vagy Edit módban nyitom meg akkor sem úgy működik ahogy én akarom.
Néztem a varázsló segítségével létrehozott mintaadatbázisokat is, de ott is fennt állt ez a probléma.
Acces 97-ben kéne ezt megcsinálni.
Mi lehet erre a megoldás?
Tudja valamelyikőtök?
Előre is köszi,
csika
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest