Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam0913
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszi az ajánlást.
A mai napon elugrottam az IKEA-ba megnézni a székeket, de nekem a Markus és a Jarfjallet sem volt kényelmes.
Mind a kettőnél kicsinek éreztem az ülőfelületét és csúsztam le róla, pedig teljesen átlagos a testalkatom (181/78).
Ami szinte mindenben tetszett és nagyon kényelmes volt az a Styrspel, de elég bugyuta színekben elérhető
A másik a Hatterfjall volt, de ott a fej/nyaktámasz hiánya zavaró, hiába volt magasan a legjobb szék mindközül a szubjektív megítélésem szerint.Ikea-n kívül még szóba jöhet más áruház más széke, amit érdemes lehet megnézni?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Abszolút igazad van, semmi világmegváltó nincs benne.

A levezetésem lényege: IKEA Styr ezen az áron fajlagosan többet ad (t.i. a kompromisszumokkal megbékélve, pl. tilt stop hiánya), mint klasszikus ergo felhozatal egy ársávval magasabban, pl. Lexington [link]
Illetve egy dologban szó szerint több a Styr, mint az átlag: ülésmagasság. A végpontja 59cm-nél (+/-) van a hagyományos 52/53 helyett (még a nonplusultra Embody is ott ér véget [link] ); és valószínűleg nekem ezért tetszett meg elsőre, és csak most megnézve az adatait tűnt fel (a Please V2-vel hasonlítottam össze, annak is 52 a vége gyárból frissen).
A bucket chair pedig egy külön kategória, t.i. bucket V ergo - jogos: ha valakinek az előbbi preferált, akkor az utóbbi nem lesz vállalható megoldás.
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Rugó kiszedve, nem volt könnyű, DE! Az ropogott!!
Az új gázrugóval síri csend van. Szóval egyértelműen kijelenthető, hogy a gázrugó, illetve az abban lévő golyóscsapágy "romlik" el és kezd el éktelenül recsegni minden terhelésváltáskor, annak ellenére, hogy a gázrugó működik. -
dualface
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ha sikerülne pontosan lokalizálni a helyet (ez a legnehezebb feladat a történetben), akkor szét kellene szedni annyira hogy mindenhez hozzáférj, megtakarítani (féktisztító/wd-40/száraz papírtörlő) majd attől függően hogy milyen alkatrészek között keletkezik a hang, vagy valami nagy viszkozitású teflonos zsír vagy valami más kenőanyag jó lehet.
Nagyban függ attól hogy milyen anyagok érintkeznek, mert pl. bizonyos műanyag lehet érzékeny a szerves kenőanyagokra, amivel akár tönkre is teheted. De az sem mindegy, hogy lefelé ki tud-e folyni, mert akkor alacsony viszkozitású olaj, stb. nem lesz tartós megoldás.
Én egy ilyen hang miatt biztosan nem vennék másik gázrugót, inkább megpróbálnám orvosolni, mert simán lehet hogy az új gázrugó is el fogja kezdeni egy idő után ugyanezt.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ha megnézed mit kapsz 200k-ig irodaszék címszó alatt sírni fogsz, sajnos ennyit érnek ezek, ez van, ha valaki egész nap egy székben ül, azt nem lehet olcsón meguszni, főleg ha súly is párosul hozzá.
Mostanában a heronak is van egy pici nyikorgása forgás közben, de még nem verte le az ingerküszöböm, hogy megnézzem mi az, lehet valami zsírzás kiszáradt, vagy ki tudja.
A mömaxos csilivili fotel is úgy recseg, mint a kva anyja, szép meg minden, csak ne üljél bele.
-
Palinko
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ezzel én is így vagyok tényleg előbb melegszik egy kicsivel a műbőrön az ember combja de ha ott izzadsz a szöveten is fogsz és az aztán beszívja azonnal és ahogy mondod átveszi és megtartja
Tényleg a lepedő a megoldás meg egy vékony 3/4-es nadrágban kell ráülni nyáron is és kész, meg a klíma is sokat segít. -
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nem nyafogni akartam, meg leszólni a széket. Brutál minőségi, sok állítási lehetőséggel, ezért gondoltam, hogy biztos be lehet kényelmesre allítani.
Az a baj, hogy kevés jó széken ültem. Amióta home office van, labdát használok, csak az nagyon fárasztó tud lenni hosszú távon. Mivel még nem volt tapasztalatom új minőségi székkel, ezért kérdeztem, hogy normális, hogy 2 nap után visszaülök a labdára mert nem jó.Az a baj, hogy a magasságot sem tudom jól belőni, ha pont jó a magasság akkor kicsit zsibbad az egyik lábam. Amúgy azt érzem, hogy túl befele lejt és bele süppedek, lehet nagy lesz. Az is fura, hogy a 70 cm magas asztal nagyon magas, ha full magasra állítom a széket akkor is, pedig akkor már le se ér a lábam.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Abban tényleg igaza van, hog itt csak az úgynevezett "gémer" székeket ajánlja mindenki.Amiket pl.én sem tudnám elképzelni a házban.
Viszont az is igaz, hogy mindenkinek mást jelent a kényelmes szék és nincsen két egyforma testalkat.Ebből kiindulva szinte mindegy hogy ki mit preferál ajánlott széknek itt. Ami valakinek a tökéletes szék az a másiknak egy hulladék, akár a külsőt akár a kényelmet tekintve.
Véleményeket pedig miért ne lehetne leírni,tapasztalatcsere.A fórum arra jó. -
anorche1
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Oké, nem tudtam hogy itt ennyi
túlsúlyoskigyúrt ember van.
De azt nem akarom elhinni, hogy a Markus széken kívül nincs más ami ajánlott lenne 80 kilóig.
Árukeresőn is több száz szék van 40 ezer alatt és csak a Markus székkel van tapasztalat? Pedig biztos lenne más is ami jó...Metroban kapható Sigma székekkel mi a helyzet? Egyszer mintha ajánlották volna itt Ph-n.
-
maestro87
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
De nem tudok Ikeába menni, főleg nem akkor amikor akciós.
Meg lehet nem is tetszene...Amúgy hogy megy nektek tönkre 2 éven belül egy forgószék?
Jelenleg egy 10 ezer forintos széket nyúzok lassan 10 éve! és még csak most kezdett el haldoklani a gázrugója (random leereszt), pedig minden olyan hátránnyal rendelkezik ami miatt nem szokták ajánlani ezeket az olcsó székeket: műanyag lábak, karfa tartja a háttámlát, gagyi gázrugó stb. A műbőr mondjuk lejött az ülő részről 2 év alatt, de tettünk rá másikat és azt azóta se kellett cserélni...
Szóval ha a 30 ezres szék nem bír ki 2 évet, akkor ez hogy bírt ki 10-et 75-80 kilóval, napi 4-8 órában használva?
Vagy ti hány kilóval nyomjátok?
-
mrviceguy
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Igen - az a helyzet, hogy az elterjedt mechanikákból van két féle (szinkron, aszinkron), és abból ránézésre max 5 gyártó/beszállító, akik kottára ugyanazt a technológiát használják. (ez amúgy a székekre is igaz).
Ebből fakadóan minden székben van egy kis játék - nem, mintha nem lehetne megoldani úgy, hogy ne legyen, de amíg mondjuk egy SecretLab nem határozza el magát, hogy kitapossa a beszállítójából a holtjáték nélküli hintamechanika-zárást, addig bizony nem lesz változás
(Vennem kéne egy Recaro-t, hogy megnézzem ott is, de annyit nem ér)
-
speed471
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Semmi probléma, egyenlőre a olvasgatások alapján kettő szék jöhet szóba, vagy egy műtét, ahol a farok csont végét lenyisszantsák

Maradjunk egyenlőre abban hogy remélem ez csak javulni fog az utóbbi időbe ez történt, bár tapintásra nagyon érzékeny.Az egyik kolléga javaslata a Nitro x 1000.
Amit én találtam itteni olvasásom során és felkeltette az érdeklődésemet az a Secretlab Titan szék.Esetleg ezzel a kettővel tapasztalat?

Esetleg tudtok valami patent asztalt, mindig bele akad a szék a jelenlegibe illetve nem fér el a lábam, pedig nem vagyok nagy darab csak a két fiók közti hely kevés.
-
speed471
aktív tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Van most egy autós ülesem 50 000ft ért vettem nem fáj benne a farokcsontom, kényelmes kitámassza a combomat, a hátamat.
A autós ülesek puhák, a hagyományos székeken 20 perc-1h közt már fáj sajna.
Autós ülesben nem fáj. Valószinüleg fotelben sem fájna, de van némi probléma a magasság állításával.
A neten rendelt termékeket 15 napig vissza lehet küldeni, nyilván nem ez a célom! Ezért kellenne kiprobálnom.Mint írtam az ár nem számít, de már csalodtam nagyon drága székbem.
Tudsz pár linket küldeni fotel szerű gamer székre? Gamer ténlyeg csak vakítás?
Márka javaslat?
Kemény az szinte tuti nem jó, hiszen azt a pontot nyomná sajnos...
Láttam már olyat is hogy a drága gamer székben fém vagy műanyag huzalok vannak helyenként, ehez külön gratulálok a tervezőnek
Köszönöm a segítségedet
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ismételten olyan székbe sikerült belefutni, ahol a kínai (vagy magyar?
) minőségellenőrzés nem állt a helyzet magaslatán.
Az első egy Kring-hez hasonló (ugyanabból a gyárból jön) LC power széknél volt, hogy az egyik karfa nem a székhez való volt (kevesebb lyuk volt rajta, az is rossz helyen). Most az Amos-al sikerült hasonlóba szaladni, csak itt most mindkét karfa rossz, a 3 lyuk az ellentétes oldalon van (a leírás szerint a jó oldalon, de a széken máshol van a 3 lyuk).
Azért tippelek a magyarra is, mert lehet átcsomagolt termék és a "szakértő" you had one job emberkék rosszat csomagoltak bele...
Előre látom milyen fos helyzet lesz ez:
- Beadhatja szervizbe, ahhoz szét kell szedni, becsomagolni, és leadni, minimum 1 hónap, ha nem több...
- Kérje vissza az árát, rendeljen újat, ez gyorsabb... Persze, 30 nap míg visszakapom a péntem, ezt már eljátszottuk. És ugyanúgy szétszed, visszacsomagol...Komolyan ilyenkor elkap valami gyilkos ösztön, és robbantanék egy atomot kínában is, és az emag-nál is...
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.

Akkor így már mindenképpen megéri elmenni kipróbálni. Az asztal 12cm-es lábakon áll, ezért talán bemegy majd alá a lábcsillag. Mindenesetre viszek mérőszalagot. A karfák miatt aggódtam, de akkor lehet hogy nem lesz gond ha a szélességét még lehet csökkenteni.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszi megfogadom a tanácsodat
bár póló és rövidgatyó mindig van rajtam ha székben ülök..legyen bent akármilyen meleg is.
(#4692) atee: köszi az infót, akkor megnyugodtam!
reménykedek benne, hogy jobb lesz mint az AKRacing-em.
(közben már rendeltem egyet apróról)
Tudom, hogy már 1000x volt téma, de jelenleg milyen bőrápolóval érdemes ápolni/tisztítani az Epic-et és mennyi időközönként?
A gyártó honlapján van tisztító csomag amely tartalmaz:
1db: 100 ml Tisztitó gélt
1db: 100 ml Ápoló gélt
1db: Polírozó szivacsot
2db: Mikroszálas kendőt
ez a szett 22€-ba kerül, de szerintem a 100ml nem sokáig elég.. -
-
-
atee
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Egyszer nekem egy textil székbe szart bele.... ráadásul ekkor már nem otthon laktam csak beosont a szobámba, galérián, belehányt. Hetekig senki nem vette észre.... repült a szék... persze édesanyám kipucolta, gyakorlatilag hibatlanra. Én azonban soha nem ültem bele többet. Nem volt kár a székért mert egy igaz hulladék volt. Viszont hiába szereti most is a macskákat mindenki. Ha a székemet most mondjuk szétkarmolná azt senki nem akarja a családi költségvetés kárára :) ezért macskánk nem lesz. És ilyen megfontolásból nem vesz az unokaöcsém jobb széket. Mivel van macskájuk.... sose lehet tudni min akarja majd élesíteni a körmeit!
-
-
idegen lény
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ha nekem szól a megszólítás, (sok minden vagyok, de mester semmiben sem), ezt már kifejtettem a #4234-es hozzászólásban. Lehet itt kételkedni még a gerincgyógyászati szakvéleményekben is, oké, biztosan lefizették mind a 27 résztvevőt, amihez Dr. Varga Péter Pál főigazgató még a nevét is adta, rendben, de akkor minden tudományos tézist kérdőjelezzünk meg, akkor a Föld is lehet lapos, mert minden mögött állhat valaki(k)nek a pénzügyi érdeke. De igazából nem kell ehhez semmilyen tudományos vizsgálat, mert egy dolgot biztosan leszögezhetünk. Az instabil ülés megdolgoztatja, megerősíti a mélységi izmokat, míg a stabil ülés erre nyilván nem képes, legyen az a világ legdrágább széke. És hogy mi bizonyítja ezt? Hát az izomláz, ami stabil ülés után sosem fog jelentkezni. Ezt pedig bárki kipróbálhatja saját magán, mert "Nagyon hamar éreztette hatását az aktív ülés, jelentkezett az izomláz", ahogy azt Csenárné Dr. Kozák Ilona írta. A mélységi, a törzs-, medence - és alsó végtagi izomcsoportok megerősítése pedig kulcsfontosságú a gerincbetegségek megelőzésében. A modern ember a sok passzív üléssel ezeket az izmokat nem használja, így azok elgyengülnek, és ez óhatatlanul gerincproblémákhoz vezet. Ráadásul, ahogy a szakvélemény is leírja, a stabil ülés az ágyéki gerincet kyphosisban tartja, szemben az állás, járás, és az instabil ülés közbeni természetes lordosissal. A sok ülés akár sérvhez is vezethet, de "az emésztőrendszer, a szív-érrendszer és a légzőrendszer megfelelő működését is akadályozhatja". Egyébként állítólag a legegészségesebb szék a világon, az "aktív szék", itt éppen a feltalálója ül rajta, Papp László:

-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Néztem őket! Jónak tűnik, viszont székre sokallom. Lehet hosszútávon jót tennék magamnak vele, de akkor is, bőven 100 felé rúg.
Az a baj ezzel a mostani székemmel hogy kikapcsolt hintamechanikával is simán elhajlik 45 fokba, most mondanám hogy le is kellene fogyni meg új széket is venni, mert hiába veszek új széket ha az se fogja elbírni a súlyom hosszabb távon.
Ebbe a székbe már hátradőlni se merek mert recseg-ropog, kis időn belül el fog törni. Ma játszottam vagy 6 órát, görnyedt testtartással, nyakam alatt illetve a vállaim között úgy fáj..
Még alszom rá egyet, köszi a tippet!
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nekem egy tök egyszerű gurulós székem van, 6-7 éves biztos van.
Elengedett benne a gáz, ahogy te is írtad, lehet hozzá kapni sok mindent, rendeltem is egy bele való gázliftet. Összeraktam a széket, minden stimmelt és az az érdekes hogy valahogy de a szék ülőrésze kotyog ezen a gázliften és jól rá van téve, de mégse jó. De már vagy 2 éve így használom és nem értem hogy mi a baj, a súlyom le kellett volna hogy nyomja, hogyha mégse jól ülne benne, de valahogy szerintem nem kompatibilisek egymással.Hát igen, a súly nagy úr! Amíg suliba jártam 90kg körül voltam, most 120kg vagyok. Ezekre az olcsóbb székekre teherbírásnak a 120kg-ot szokták megadni, ennek is annyi a teherbírása papíron. Az az érdekes hogy én a hintafunkciót kilőttem mert nem szeretek annyira feküdni benne. Úgy képzeld el hogy kikapcsolt hintafunkcióval nekitámasztom a hátam a háttámlának és 45 fokba hátrahajlik. Az a durva hogy rendesen annyira elvetemedett hogy ezzel nem lehet mit kezdeni már, szerintem.
Amúgy a bőrszékeknél szerintem az a probléma hogyha nem teszel bele párnát, akkor előbb tönkremegy, legalábbis ez az én észrevételem.
-
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nem hittem, de lehet még lejjebb engedni (azt hittem összerakáskor alapból a legalsó szinten van a gázrugó), és így már tökéletes a combomnak. Valószínű jó barátok leszünk.
Slusszpoén: Asszony még mindig az első Kring Amos-ért van oda, és talán találtam egy boltot, ahol még lehet kapni. Kicsit drágább, mint szeretnénk, de a kényelem mindent megér (halál a Millbergre
). Ha nem, még mindig ott a lehetőség, hogy cégesen írunk a magyar disztribútornak, hogy hellosziaszevaszvannálatokteraszLCGC800BY?!
-
-
atee
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Aprón a legjobb az ára! Kérdezz rá az eladóknál, hogy adnak e és ha bármi bajod van vele akkor hogyan lehet érvényesíteni a garanciát! Amilyen peched van... A végén ott is belenyúlsz abba az egybe ami éppen hibás
Ha pedig minden rendben van vele, de neked nem tetszik vagy nem kényelmes. Akkor még mindig tovább tudod adni kis bukóval. De azt gondolom nálad már ez lenne a legkevesebb! Csak végre legyen valami normális cucc alattad
-
atee
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Már nem emlékszem milyen magas vagy, de a Noble székekhez létezik alacsonyabb gázrugó. (gondolom más nagyobb gyártóknak is lehet)
Ellenben az eddigi negatív tapasztalataid alapján. Csak hivatalos forrásból, tehát csak qrva drágán szerezheted be! Mert bár az eladók megbízhazóak, de azért mégse biztos, hogy minden nyekergés miatt visszavennék a széket. Ráadásul kipróbálni se tudod igazán őket! -
niof
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Én is sokat kutakodtam, de valahogy mindig a Noble köszönt vissza mindenhonnan. Bár nagyon nem akartam ennyit áldozni egy székre, és tesztelni sem tudtam, mégis ezt választottam. Gondolom nem véletlen, hogy nagyjából az összes tesztben ezeket hozzák ki vagy a legjobbnak, vagy max. második legjobbnak.
Én még várom az enyémet, remélem a héten megjön! Majd leírom a tapasztaltakat... -
atee
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ez azért már nem is az az árkategória amit kerestél. Akkor már simán mentem volna a Noble irányába!
A hero neked van kitalálva és ha minden noblechairs olyan mint az én iconom. (miért ne lenne olyan) akkor az nem billeg.
Max a karfának van holtjátéka, de az csak akkor furcsa, ha kifejezetten avval szórakozok. Használat közben nincs vele gond. -
mrviceguy
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
De milyen szintű az előre-hátra billegés? Ha a hinta rugóerejét felhúzod maxra, akkor is billeg? Mert a hintamechanikás székeknek van holtjátéka zárt állapotban, amíg a retesz meg nem fogja, de az max rugóerőnél lecsökken szinte nullára.
Amit érdemes még, az az, hogy fél óra aktív használat után átnézed a csavarokat - van olyan, hogy megfeszül valamelyik betekeréskor (ha pl minden csavart elsőre behúzol), és használat közben, mikor helyére mozog minden, rá kell még húzni. -
niof
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Igen, tudom. Láttam a cég weboldalán, amit múltkor ide belinkelt valaki, csak szimpatikusabb lett volna a teljes körű gari. Már csak az Aqua-n múlik, mikor kapom meg, de elvileg csütörtök. Ez a 2019 Limited edition lett végül.
-
Piftuka
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Óh, de kár....
Valóban, megtévesztett a kiírás.
(Halkan jegyzem meg, hogy akár feltüntetik a teljes árat, akár nem - éppen ilyenek miatt - a hazai fogyasztóvédelmi jogszabályok miatt ez az "Áfá"-zás tilos.)
Egyébként ezt a széket te tesztelted? Ha igen, milyennek találod? -
Anonymus23
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nekem végül is egy Noblechairs Hero (fekete) lett. Ez szerintem neked minden tekintetben megfelel, már ha a méreteket nézzük

Ebből a LE 2019 verzió az szerintem most nagyon kedvezményesen meghvásárolható (109k hivatalos boltból 2 év garival), ha nem zavar benne a fehér rész (végül is elég jól néz ki).
Nekem nagyon bejött, a deréktámasz és a + párna: végre úgy állok fel belőle, hogy teljesen egyenes maradok, nem érzem, hogy fájna a hátam a sok ülés miatt.
A szélső combtámasz nem túl magas, igazából nem is támasz, hanem csak ergonómia, de a székben viszonylag kevés oldalirányú erő hat (autó ülésben ez sokkkal fontosabb szerintem mint itt
). -
Anonymus23
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nekem most is egy 50 cm széles felületű szék van, korábban ettől kisebbek voltak, de cégnél egy ugyanilyenen ültem 3 évet és tök jól elvoltam benne, otthonra is vettem, ennek meg fél év alatt szétesett a szivacsa (8cm --> 1 cm).
A méretek alapján viszonylag jól be tudom azonosítani, hogy mennyire jó avagy sem, puhát nem akarok venni, mert nem kényelmes benne dolgozni és ülni rajta, meguntam már vásárolni a "bóvlit", amikor ezek árából már régen vehettem volna egy nagyon komoly széket is, de most nincs zsé 200k-s masszászfotelre
-
atee
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az Icon 150Kg.-ig hitelesített.
Egyébként nagyjából 20k a különbség és ebben a kategóriában a legmagasabb minőséget kapod. Persze nem lesz rá 2 év garanciád ez igaz!
De a Noblechairs és a Secretlab székei talán a legjobbak most a gamer szék piacon! Ez ok lehet arra, hogy ne egy teljesen vak dologba menj bele 20k miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Peugeot, Citroën topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Árukeresőn is több száz szék van 40 ezer alatt és csak a Markus székkel van tapasztalat? Pedig biztos lenne más is ami jó...

LLKobe