- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
Dolphine #7614 üzenetére
A fejpárnát összesen egyféleképpen lehet feltenni, van rajta felirat, az ne álljon fejjel lefelé, ennyi. Mivel sok nem állítható rajta, itt az lehet a gond, ha túl alacsony vagy túl magas vagy. Én kb. 180 cm vagyok nekem kényelmesen a nyakam közepét támasztja, de ehhez némileg hátra kell dőlnöm.
-
hhgygy
senior tag
Tudja valaki, milyen székeket használnak a sakk VB döntőjén? Nagyon királynak néz ki, gondolom, csúcsmodell.
-
-
hhgygy
senior tag
válasz
Rackman #6361 üzenetére
Sajnos, nem tudok hozzászólni, én csak egy mezei felhasználó vagyok. De mint említettem, nekem meg a tilt (hátradöntés) nyikorog kezdettől fogva, már legalább háromszor szedtem szét és zsíroztam be, ahol értem, de egy icipicit még most is nyiszorog egy bizonyos pozícióban.
-
-
hhgygy
senior tag
válasz
Chris1983107 #6302 üzenetére
Ezen nem a szék fog segíteni, hanem egy orvos. A fartáji fájdalomnak rengeteg oka lehet, székcserével a legritkább esetben orvosolható. Nekem mondjuk aranyerem van, de ezenkívül még kb. egy tucat más probléma lehet ott.
-
hhgygy
senior tag
válasz
spileraaa #6299 üzenetére
Az a tilt (hátradöntés) erősségét állítja. Ha húzol rajta, akkor nehezebben dől hátra, ha lazítod, akkor lazább, könnyebben hátradől.
Itt elmagyarázzák -
hhgygy
senior tag
Ugyanez az Arenaracerrel. Már amikor meghozza a futár és kicsomagolod, akkor is látod a különbséget. Az hagyján, hogy látod, érzed is, amikor megemeled.
-
hhgygy
senior tag
válasz
AssAssynn #6147 üzenetére
Sajnos már olyan régen vettem, hogy nem emlékszem, hol, de kb. ilyen az enyém is:
https://gyogyseged.hu/gyopar-s3-ulogyuru-51-cm-p8932.html?gclid=Cj0KCQjw9_mDBhCGARIsAN3PaFMTqQGFs4rfu7CzzhoaWDFY_dmCrZzueKLxoOHuPALNoyfA05uPi2kaAqHjEALw_wcB -
-
hhgygy
senior tag
válasz
beach head #6051 üzenetére
Üdv, 2 hete vagyok tulaja egy ArenaRacer Premiere-nek, 180 centi vagyok, a fejem búbja van egy vonalban a széktámla felső végével és a szék névleges terhelhetősége 150 kg. A szék amúgy röviden kurva jó. Előző székem egy 15 eFt-os Jyskes szar volt, ez meg 138 e Ft volt, reméltem, megéri, de úgy néz ki, hogy meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest