Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Sztem jobban jársz egy frankó minőségű használt cuccal mint ezekkel a túlárazott gamer csodákkal. Főleg ha ilyen sokat ülsz benne. Ez rendesen össze van rakva, nem fog széthullani jó ideig. És ezt hozzá tudod rendesen állítani a magasságodhoz is.
Persze azt veszel amit akarsz, ez csak az én véleményem, de ebben az árkategóriában újonnan normális minőségű cucc véleményem szerint nincs.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LZs?!
aktív tag
Normális deréktámasz azok közül egyikben sincs valószínűleg.
Ugyanakkor ránézésre az elsőt fel tudod dobi egy derékpárnával; az még nem lesz rendes deréktámasz, de semminél jóval több.
Ha és amennyiben esetleg 90e-ig kitolható a keret, akkor
Elsősorban az amit LLKobe is linkelt: Steelcase Please V2 [link]
Másodsorban egy IKEA Styrspel: [link] Ebben elég határozott a deréktámasz; finomítani nem lehet, de fel/le pozícionálni igen. Pár napja írtam róla egy gyorsbenyomást: [link]
Én (192cm/110kg) konkrétan egy olyan Please V2-ben ülök, a linkelt kollégától vettem. Nem hagyományosan kényelmes, hanem inkább 'ortopéd': pont a derék/csipő/hát megtámasztására van kihegyezve, és a legtöbb ergonomikus székkel ellentétben nem az általánosan anatómiailag helyes (?) egyenesen ülést támogatja, hanem hátradőltet - mint pl. az autók vezetőülése. Én azt vettem észre: minél jobban feszítem hátra magam (nem erőből, csak tartásból) és minél nagyobb szögben az ülőlaptól, annál többet tart belőlem deréktól felfele - tart, nem csak támaszt. Itt egy leírás/szemléltetés: [link]
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
nagyúr
Első ránézésre az lehet a szék buktatója, hogy elég hosszú az ülőlap. Aki nem elég magas, annak lehet nyomni fogja a combját vagy nem ér le a lába. Amúgy nem rossz, talán még a fejtámla hiánya?! Ez is emberfüggő, Asszony sem szereti.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Danyboy
csendes újonc
Szia,
Gratulálok jó fogás volt, 180cm felett tökéletes választás!Én 193cm vagyok.
Nekem is bevált a Boston kényelemben, ülésben munkához.
Milyen huzattal van amit vettél?
Van vagy 20féle verzió, kíváncsi vagyok mit tapasztalsz. A céges székem huzata nem volt a legjobb, de lehet egy másik huzattal én is beruházok egybe ha kifogom 200k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest