- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Én az elmúlt 15 évben kinyírtam vagy 6-8 széket, pedig a súlyom 70-től 115 kilóig volt mindenféle, semmi összefüggést nem vettem észre a súlyommal. Volt több leeresztő, kotyogós(törött csapágy) gázrugó, 2 karfa törött, 1 iszonyatosan recsegő, 2, aminél szétfoszlott a kárpit, de az csak javított az állapotán kinézetre.
A kedvencem a mostani, aminek a karfája eltörött, átlapoltam 4mm-es alulapokkal, így beton biztos lett. Igen ám, de pár hónappal később a háttámlája elkezdett hátrafelé hajlani a karfa fölött, úgy kb 30 foknál jár.Ha így folytatja, fél év múlva ágy lesz belőle, vagy kidőlök hátrafelé egy nagy reccsel.
Szóval, soha többé gázrugós széket, vagy bármilyet, ami egy ponton van alátámasztva. Olyat se, aminél a háttámlát a karfák tartják. Olyat főleg nem, ami gurul.
Gyakorlatilag keresek egy olyan süppedős, puha fotelt, aminek az ülésmagassága nem 35-40cm, hanem 48-50,hogy elérjem az íróasztalt. A háttámlája ne dőljön hátrafelé, hogy elérjem a billentyűzetet.Legyen tömör az alja, ne lábakon álljon, a karfája is legyen egyben, lehetőleg párnázott és 70-75cm magas. Nem baj, ha nem foglal túl sok helyet és nem túl drága. Szerintetek van esélyem?

A teljes netet végigtúrva sem találtam ennek megfelelő darabot, még ha az utolsó két ponthoz nem is ragaszkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe