Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
smallmer #2973 üzenetére
Nekem csak a bestmark-al van tapasztalatom (olyan 5 éve tőlük vásárolok alkatrészeket itthonra), de szerintem már mindegyikről írtak itt, keress vissza! Az edigital-ra emlékszem is, hogy nem ajánlott. A bestmarkt-al eddig még nem volt garanciális ügyem. Kiszállításnál van, hogy késnek 1-2 hetet, mert nincs raktáron. Ha rájuk pirítasz, hogy akkor elállsz, akkor meg szokott csörrenni a telefon, egyébként annyira nem kommunikálják. Valakinek ez probléma, mert minden azonnal kell, nekem nincs vele bajom. Nagyjából ennyit tudok elmondani róluk. Nem tudom ez segít bármit, mert igazából a garanciális, 3 napos cserés, stb. ügyek az érdekesek.
-
-
chopin42
őstag
válasz
smallmer #2973 üzenetére
Pcx-el és oázissal van tapasztalatom. Pcx-nél szerintem a kiírt 60 hó rendelésnél már 12+48-lesz, ami annyit takar, hogy jótállás szerűen 1 évig garizzák, utána megy a gyártónak. Óázisból most rendeltem,egy intel 660p-t, ott a kiírt 60 hó rendelésnél és a számlán/garijegyen is így szerepel. Ettől függetlenül mindkét bolt gyors és preciz a kiszállításnál. Ebből a kettőből amúgy választhatsz szerintem ár/szimpátia alapján. Extreme digitalt kerüld mint a pestist, bestmarktról meg nem tudok sokat.
-
merqree
őstag
válasz
smallmer #2973 üzenetére
Az az 5 év korlátozott jótállás, arra figyelj!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest