- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem hiszem, hogy ez megoldható, legalábbis biztosan van jogorvoslat, és tudnak perelni, ha ilyen történik. Nálunk sajnos nincs ilyenre lehetőség, pedig szívesen látnám, hogy kibasszák a Spart a faluból. Van egyébként rá akarat az önkormányzatnál. A polgármester cége is attól csődölt be annak idején, hogy beköltözött a faluba a Spar, de mégsem tudják kivégezni.
Korrupció van, de a legtöbb esetben szerintem nem a helyi cégekkel megy a csókolózás, hanem a párt által előírtakkal már a rendszerváltás óta kormánytól függetlenül.
Amúgy vehetjük Svájcot példának, ott minden esetben helyi céget bíznak meg, ha képes elvégezni a munkát, aztán egy várossal odébbit, aztán a megyében találhatót, aztán az országban találhatót, aztán ha nincs az országban, akkor elgondolkodnak, hogy csinálnak egyet, és csak végső esetben bíznak meg külföldi céget. Ennyi erővel ez is korrupció. Nálunk bezzeg hegyén hátán állnak a külföldi cégek és az is gond, ha nem a Lidl nyeri el az engedélyt szemben a helyi vállalkozóval. Kicsit feje tetejére állt a világ szerintem.
Amúgy persze biztosan van ilyen is, amit mondasz, csak próbáltam árnyalni a képet. Na nekem ennyi elég pár hétre a politizálásból, nem akarom erre elbaszni az időmet. Megyek inkább kapcsolatot építeni valami jó zsíros önkormányzattal az irigykedés helyett.
-
inf3rno
nagyúr
Nekem fura volt most. Nyáron egy pár hónapig zörgött a CPU hűtő, aztán utána elhallgatott, most minden rendben vele. Pedig már készültem, hogy veszek újat, meg a teljes konfigot kicserélem valami modernebbre, mert ez a venti is már 2009 óta megvan. A Thermaltake annak idején jót alkotott, mert kb. 24/7 megy azóta. Ritka az olyan nap, amikor ne kapcsolnám be a gépet, sőt legtöbbször este is megy, és zenét játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Jövedelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest