Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Te valami szakértő vagy?
Szerintem akkora baromságot sikerült leírnod hogy csak na.
Menjél akkor te ki szolgálatba mindenféle felszerelés nélkül a dzsumbujba. Látod, még azzal sem biztos hogy ép bőrrel megúszod..
Itt nem az újonc, nem újoncon van a hangsúly, hanem a korhatáron, ami egyébként szerintem is nevetséges: 19 és fél évesen már pisztollyal az oldalán rohangálhat a Rendészeti Szakközepes, mert másfél éves lett a képzés, és ugye 18 évesen már kezdhet.
Sőt van aki 18 évesen is azzal rohangálhat: például akik a nagykövetségeket védik. Nekik csak egy pár hónapos képzés van.Boxer001: nem értek egyet veled. Ehhez nem kellene és lehet sehol hozzászólni, rezzenéstelen arccal nézni hogy ilyen történik...
-
Herczi
senior tag
Hát nem tudom, én idén felvételiztem RTF-re, IQ teszt, személyiségteszt, fogalmazás magadról, pszichológiai elbeszélgetés, sebészet, belgyógyászat, urológia, szemészet, -fül -orrgégészet, fogászat, neurológia, plusz fizikai alkalmassági, aki tényleg nem oda illő azt sztem kiszűrik, 1-2alkalmatlan meg mindig van, az előbb-utóbb le is szerel.
-
-
lsc
nagyúr
22 éves kislánynak már lehet akár 2 gyereke, háztartást vezet, az rendben van ? A gyereknevelés nagyobb felelősség, arra ráadásul semmilyen kiképzést nem kap, ellentétben a fegyverrel. 40 év körüli férfi is lőtt le majdnem sokkal nagyobb tapasztalattal, akkor csak az 50 év körüli férfiaknak adjanak csak fegyvert ? Buszsofőr nőt is láttam nem egyet, az is nagyobb felelősség szerintem.
-
zolisx4
őstag
Minden hol vannak nők ,és nekik is el kell kezdeni valahol ,Vaságyastul nincs 50 kiló valószínűleg megfelelt az elvárásoknak ,és azért kaphatott fegyvert ,és azért mehet szolgálatba ,rendet fenn tartani nem egy nő fog hanem a rendőrség, ebbe beletartoznak a nők is ,ezt nem lehet 1 személyre vetíteni ,.
AMD Power
Én végig néztem de , szomorú ,szív szorító ,,, -
Brent
aktív tag
Szerintem ez nem kor kérdése.
Valaki 30 évesen is olyan mint egy 12 éves hülyegyerek.
Sokkal inkább ember illetve jellem kérdése. Tehát alkalmas rendőrnek vagy sem.Aki azért megy rendőrnek, hogy vagizzon meghogy ugathasson másokkal mert van hatalma az már réges-rég rossz. Persze benne van, hogy később kikupálódik.
-
Brent
aktív tag
Valami fizikuma biztos van ha felvették rendőrnek..
Bár a mai fiatalság, olyan nyeszlett, lekvár, puhány, hogy valami hihetetlen. Ráadásul a nagyja tróger is.
Fater tűzoltó és mesélte, hogy az erőnléti alkalmasságin a jelentkezők közül sokan 15 felülést nem bírtak megcsinálni meg 20 fekvőtámasztól meghaltak az emberek.
Csak néztem mint bornyú az újkapura, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy tűzoltó akar lenni és nem készül rá ?!Én rendőrnek készülök. Most érettségiztem. Az elkövetkezendő két évben lerakok egy szakmát tehát van 1-1,5 évem, hogy lelkileg/fizikailag is olyan szintre hozzam magam, hogy az alkalmasságikon ne legyen gond. Tudatosan készülök rá. (megjegyzem: most sem vagyok egy puhánysz@r.)
Gondolom minden normális ember így tesz, ha ilyen céljai vannak. Nem csak a hasamra csapok, hogy "na, éppen felvétel van a tűzoltóknál vagy most éppen rendőr akarok lenni(tegnap még űrhajós akartam), 10 fekvőtámaszt nem bírok megcsinálni, de azért jelentkezek hát ha.." --> ezt így nem lehet.
-
miért lenne felelőtlenség?
ez régebben is így volt, sok más országban is így van, nincs ezzel semmi gond, amíg néhány íratlan szabály is betartásra kerül - de azokat itt inkább nem részletezném...
igazság szerint ha elvégezte a sulit, akkor kiképzést kapott, levizsgázott...stb, aláírta, hogy mit vállal, a többi majd gyakorlat kérdése lesz!
vannak szituációk, ahová nem fogják - azonnal - kiküldeni, de mindenkinek kezdeni kell valahol és valamikor!
vannak feladatok/helyzetek, ahová valóban nem célszerű olyan párost küldeni, aminek az egyik tagja egy, a szakközépet most elvégzett lány - álljon is bármilyen járőrvezető/járőrtárs mellette -, de ez meg legyen annak a gondja, aki irányítja a közterületi szolgálatot ellátó állományt! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi