Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Hát nem tudom, én idén felvételiztem RTF-re, IQ teszt, személyiségteszt, fogalmazás magadról, pszichológiai elbeszélgetés, sebészet, belgyógyászat, urológia, szemészet, -fül -orrgégészet, fogászat, neurológia, plusz fizikai alkalmassági, aki tényleg nem oda illő azt sztem kiszűrik, 1-2alkalmatlan meg mindig van, az előbb-utóbb le is szerel.
-
Herczi
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül milyen alkalmassági van a vám és pénzügyőrségnél? Most hívtak, hogy hétfő menjek be alkalmasságira, aztán vinnem kell számológépet is, de az amúgy se sok matek tudásom kicsit megkopott az évek alatt.
/bocs az offért de nem találtam másik topicot.
-
Herczi
senior tag
válasz Vertigo18 #6054 üzenetére
Meg öltönybe kell menni, kicsit meglepődtem én is, gondolom nem lesz fizikai egyáltalán. Azt hittem nincs eltérés a rendőrségi meg a vámos alkalmassági között, az meg elég egyszerű (legalább is tavaly az volt, most lehet változtattak? Isten ments, hogy elkiabáljam.), de most ezzel a matekkal lehet beszívatnak. Mondjuk a katonai alkalmassági rohadt nehéz volt, azt ott viszonylag elől végeztem, mert mindenki olyan hülye volt mint én, remélem itt is így lesz
-
Herczi
senior tag
Követelményeket tudod nem 3200 méter futás, fekvő, húzódzkodás stb stb? Na behívnak Kecskemétre a repülős kórházba aztán az egyik nap lenyomjátok a fizikait, utána meg az orvosit, de valamikor külön van ez a két nap, nem egyben. Először a fizikai van mindenképp. Orvosi meg ugyan az mint a rendőrségi, sebészet, belgyógyászat, fogorvos, szemész, fül- orr gégész, neurológia, meg pszichológia. Plusz vér és vizelet vizsgálat, meg írtok egy IQ tesztet, 45 perces vagy 1 órás talán, nem emlékszek, meg egy személyiség teszt. Ha megkapod az összes orvostól a plecsnit átmentél, majd a felvi rendszere jelzi is, ha beérkeztek hozzájuk a apapírok. Aztán várhatod a pontokat. Ha meg nem sikerül az alkalmassági megfellebbezheted, aminek többnyire semmi értelme.
-
Herczi
senior tag
Ne légy szégyenlős meg jól gondold át mit válaszolsz, ne mondj olyat amit könnyen kiforgathatnak, meg csináld meg amit mondanak. Ha meztelen kell cigánykerekezni akkor megcsinálod, visszakérdezés nélkül. Ennyi, többi nem rajtad múlik, fogaid legyenek még rendben, meg természetesen tisztelettudóan kell beszélni, kész.
-
Herczi
senior tag
Na sima általános műveltségi volt, ki írta ezt a művet, azt a művet, hol van ez a város, ki nyerte a legtöbb olimpiai érmet stb. stb. 2 számolós feladat volt végül is, vámot, meg adót kellet kiszámolni. Szóval pont annyit kérdeztek amennyit kell. 11-en voltunk aszem, és 7-nek sikerült.
Volt egy olyan kövér csaj, benne van eddig a" TOP 5 legkövérebb nő akit eddig láttam" kategóriában, nem tudom 2000-et, hogy futná, de nem is ment át a műveltségin se. Másik gyerek aki bukott az meg ilyen felnyírt hajú, melegítős-hawaii nadrágos gyerek volt. (mindenki öltönyben volt). Másik kettőre nem emlékszem.
-
Herczi
senior tag
10500Ft volt a Hepatitis B, C, HIV, Lupus vizsgálat, ami kell nekik. Most már remélem felvesznek
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off, de még mindig ebbe a témába vág bele a legjobban.
Szóval, vásárolni szeretnék egy szgk-t Magyarországon, érvényes külföldi okmányokkal, a regadót, illetve a forgalomba helyezést azt én intézném el, de nyilván addig haza szeretném hozni a kocsit az eladótól. Ez kb 170km, na most én milyen úton-módon közlekedhetek ezzel a kocsival? Útvonal engedély vagy bármi igazolás, okmány szükséges hozzá? Vagy ha esetleg megállítanának, elég bemutatnom az adásvételit és nem szőröznek tovább (jó esetben)?
Illetve, ugyanez a kérdés lejárt külföldi okmányokkal is, ahhoz mi szükséges?
Hátha van erre fele valaki, aki ért hozzá, köszi előre is.
-
Herczi
senior tag
Köszi a válaszokat. Szóval akkor tulajdonképpen egyszerűbb ha az eladóval intéztetem el, vagy marad a P-s rendszámmal való mutyizás, ami nem valami szimpatikus, főleg, hogy az se jogszerű akkor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik