Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4006) szasanyi válasza AMD Power (#4005) üzenetére


szasanyi
félisten

Igen, jól pofán vágod... de úgy istenesen, mert az ilyen gyökér már megérdemli. Persze ennek megvannak a maga hátrányai, kockázatai is..... de jól esne! :)
Tehetsz bejelentés a rendőrségre (107, 112) is, ki is mennek ha éppen van szabad, intézkedésre utasítható járőr, de hathatós intézkedést - ennek híján változást - ne nagyon remélj. Ez mondjuk nagyban függ attól is, ki (és milyen emberek) azok.
Hozzáteszem: ahhoz, hogy a rendőrség mozduljon, érdemi bejelentést kell tenned, azaz minimum ilyesmi tartalommal: 4-5 (rossz arcú ;] ) illető kutyákkal van ott, hangoskodnak, garázda jellegű magatartást tanúsítanak ami rendkívül zavarja az ott lakókat, a gyerekeket különösen. Sajnos hiába szóltatok nekik, nem hajlandóak a szép szóra, ráadásul vasárnap reggel van amikor még többen pihennének, de azoktól egyszerűen nem lehet!
Ha a kiérkező rendőrök hasonlót tapasztalnak, figyelmeztetéssel vagy pénzbírsággal élhetnek velük szemben, esetleg tehetnek feljelentést, ha a kutyákkal kapcsolatos szabályszegést tapasztalnak. Utóbbiak általában önkormányzati rendeletben is szabályozva vannak, ennek ismerete nem hátrány.
Persze az is lehet, hogy elfoglaltság miatt később indul jőr., és mire odaér addigra elmennek. :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.