Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3901) BioNiCMaN válasza finest (#3898) üzenetére


BioNiCMaN
addikt

A zaklatáshoz rendszeresség is kell. ;)

Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.

(#3902) Vertigo18 válasza Reno7 (#3900) üzenetére


Vertigo18
addikt

Mire gondolsz?

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3903) DdavidHero89


DdavidHero89
csendes tag

Muszáj összeszednem a gondolataimat és egy értelmes kisregényt írni belőle lassan. A helyzet az, hogy ami itt folyik az vicc! Országos szinten is az van ami itt ebben a fórumban emberek okoskodnak minden erkölcsiséget és józan észt felülmúlva és állításukat bizonyos kimásolásokkal próbálják leokoskodva a másikat alátámasztani!
De vannak tények amiken nem lehet változtatni többek között az, hogy a mai magyar rendőrség sz.r, mert a szervezetlenség, a kapkodás és a nem megfelelő erőforrás csoportosítás jellemzi. Jó példák, hogy traffikat vesznek milliárdokért és mérnek reggel 5kor a Lágymányosi hídnál ahol 100 emberből 95öt meg lehet büntetni. A leglátványosabb az egészben megpróbálják elhitetni, hogy a hiba bennünk van és mi nem vagyunk JOGKÖVETŐ állampolgárok, csak az a gond mint ahogy az FBI is írta kevés az ember meg szarok a technikai feltételek. Az igazság az amire kell arra van pénz, ami meg nem sürgős az ráér, bár inkább oda adnák ahol tesznek is valamit az emberért (baleseti helyszínelés stb...) De néha nem sikerül a JOGKÖVETŐ állampolgárral lehitetni, hogy ő a hülye mert ugye a 25 millás ML Mercihez már nem olyan kék mellénnyel mennek oda a rend őrei sajnos, csak a csicskát lehet csicskítani és aki még engedi is!
Végezetül még annyit, hogy lehet itt terror szervezet, népírtási hangulat, meg elterelő cigány gyilkosságok sajnos ezek mind valakinek az érdekei!!! Nem általánosítok, de ha nem értetek velem egyet írjátok meg mit miért + rendőrségnek vannak jól működő részei is, de több rosszat tudok elmondani róluk mint jót!! :((( :((( :)

[ Szerkesztve ]

(#3904) Reno7 válasza Vertigo18 (#3902) üzenetére


Reno7
senior tag

A nyomozók átlagéletkorából kiindulva sok tapasztalatot szerezhetnek a nagyobb külföldi szervektől. Esetleg technikai fejlődést,vagy még mindig az ügy fontossága miatt mondjuk,hozzáértő emberek jutnak kulcs pozícióba.

Nem tudom ki hallott róla,de pici sünöket fognak osztogatni a szigetre kivezényelt rendőrök,ennek pontosan mi az oka? :F Ezzel akarják növelni a rendőr-civil kapcsolatot?

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#3905) szasanyi válasza Reno7 (#3904) üzenetére


szasanyi
félisten

Nem tudom ki hallott róla,de pici sünöket fognak osztogatni a szigetre kivezényelt rendőrök,ennek pontosan mi az oka? - gondolom legyen kéznél egy, hogy tökön szúrhassa magát. És ha más nem is, legalább az legyen hatékony. ;]

(#3906) Róth válasza biggamer (#3818) üzenetére


Róth
aktív tag

"Lehet, hogy valami szerb ex-kommandósok, katonák, zsoldosok..."

A szomszédos titkosszolgálatoknak nem érdekük pánikot kelteni a cigányok körében, mert annak törvényszerűen tömeges kivándorlás a végeredménye, ami - ugye - kontraproduktív.
Nem tom, hogy tanítják-e a kriminalisztikához kapcsolódó tantárgyakban, de léteznek olyan érdekérvényesítési sajátosságok, mint például az előzetesben ülő gyanúsított panasza a bántalmazásáról, esetleg öncsonkítással "alátámasztva" azt. Nos, a maffianisztikus politika színterén is fellelhető ez a taktika, van is rá szép számmal példa a történelemben. Ilyen példa volt egy alföldi város kisebbségi vezetőjének az ügye, valamikor a 90-es években, akit cigánygyalázó feliratozáson kaptak rajta, de megúszta, hiszen ép eszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy egy cigány érdekképviseleti vezető "Halál a cigányokra!" feliratot festene a falra, ráadásul pont a kampány közepén. Ennek megfelelően el kellett fogadni a védekezését, miszerint éppen át akarta festeni a mások által felrajzolt uszító szöveget (a c.önkormi faláról).
Szal, ezen a szálon (is) kéne nyomoznia a rendőrségnek. Nekem konkrét tippem is volna személyekre, de megtartom magamnak. ;]

[ Szerkesztve ]

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#3907) finest


finest
őstag

A külföldi titkos szolgálatos és a politikai indítékos szálakat nehezen hihetőnek tartom. Egy-egy szerencsétlen megölése nem fogja növelni az etnikai feszültségeket. Talán láttatok embereket utcára menni tiltakozásként? Pedig már régóta vannak támadások romák ellen.
Engem aggaszt, h ezek a gyilkosok gyerekeket is lelőnek. Azért az utóbbi eseteknél ezzel egy nagyon is komoly erkölcsi normát léptek át, akik csinálták. Pont a gyerekek miatt nagyon is valószínű a provokáció, ez biztos sokakban kiveri a bisztit, csak azt nem tudom, h kit akarnak provokálni. A rendőrséget, h tehetetlen az elkövetővel szemben? Esetleg valami korábbi sérelemért vesznek elégtételt? Ha valóban a társadalmi feszültséget akarnák kelteni, politikai okból, akkor nem ilyen "relatíve" csendbe intézkednének és nem hagynák az indítékaikat homályban.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3908) samfishR válasza finest (#3907) üzenetére


samfishR
senior tag

"Talán láttatok embereket utcára menni tiltakozásként?"

Valószínű, hogy kimennének az emberek agyonveretni magukat a protektoros rohamrendőrökkel :)

(#3909) finest válasza samfishR (#3908) üzenetére


finest
őstag

LOL, békés, szimpátia tüntetéssel kezdődhetne. Ha pedig etnikai lapon történne a tiltakozás, akkor a rendőrökkel való konfrontáció csak olaj lenne a tűzre, de szerencsére itt azért még nem tartunk. Nézzétek meg, h mi volt azután, h egy orvlövész megölte azt a teheráni csajt, Nedát, óriási szimpátia tüntetések voltak, jelképévé vált a szabadságnak, és minden nő olyan feliratot tartott maga elé, h "én vagyok Neda". Ha a gyilkosságok célja az etnikai szembeállítás, akkor a tettesek bizonyára ilyen eseményekre számítanak. De szimpátia tüntetésről eddig nem lehetett hallani, annak ellenére, h a romák elleni támadásoknak már 55 sértettje van. Sz'al nagyon nem érték el a céljukat, már ha egyáltalán ez lenne az, de szerintem nem erről van szó.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3910) Vertigo18 válasza samfishR (#3908) üzenetére


Vertigo18
addikt

"Enyhe" túlzás... És ezt te is tudod...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3911) Róth válasza finest (#3909) üzenetére


Róth
aktív tag

"de szerintem nem erről van szó."

Arra gondolsz, hogy egymástól független támadásokról van szó? Uzsora, meg ilyenek? Az sincs kizárva.

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#3912) finest válasza Róth (#3911) üzenetére


finest
őstag

Nem teljesen függetlenek, mert állítólag 3 esetben ugyan azt a fegyvert használták. Én a legkevésbé komplikált verziót tartom valószínűleg, vagyis hogy az, aki a gyerekekre is rálőtt, pszichés okból csinálja, nem lesz értelmes magyarázat a tettére, legalábbis a mi normarendszerünkből szemlélve. Nem a cigányokkal van baja, hanem általában az emberekkel.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3913) szasanyi válasza finest (#3912) üzenetére


szasanyi
félisten

Ha lesz éelkövető vagy elkövetők, lesz értelmes magyarázat is. ha más nem igazságügyi elmeszakértő által. De valahogy úgy érzem, nem erről van szó.
Nem a cigányokkal van baja, hanem általában az emberekkel. - ezt mire alapozod?

(#3914) Róth válasza finest (#3912) üzenetére


Róth
aktív tag

"állítólag 3 esetben ugyan azt a fegyvert használták"

Ezt csak akkor lehet megállapítani, ha a helyszínen hagyta a tettes a hüvelyeket. Ha valóban így történt, akkor egyrészt bukik a profi verzió, másrészt ellentmondásos, ugyanis több körülmény is arra utal, hogy fél a lebukástól (faluszéli helyszín kiválasztása, védtelen család, nem hagy üzenetet stb).

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#3915) finest válasza szasanyi (#3913) üzenetére


finest
őstag

Az értelmes rossz kifejezés volt, úgy értettem, h nem lesz a nagyközönség ínyére való rasszista indíték, vagy politikai összeesküvés, vagy külföldi titkosszolgálati akció, uzsorás megfélemlítés. Valaki embereket akar ölni, és kihasználja a romák elleni támadásokat, h fedezze magát. A dolgot arra alapozom, h bárkit lelő, nőt, gyereket, mindegy. És több áldozat jóravaló életet élt, ill. kinézetre sem volt roma, viszont szerencsétlen módon a falu szélén lakott. Szerinted, szerintetek?

Róth: Itt olvastam a puskás dolgot: [link]

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3916) DdavidHero89


DdavidHero89
csendes tag

GYEREKEK már megint okoskodtok a semmiről! Inkább a napi dolgokkal kellene foglalkozni, mert ahogy ti tele vagytok ezzel a média is (a céljuk ez), de a benzin ár meg más fontos aktuális dolog... kap fél percet a híradóban! Ez itt a gond :((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

(#3917) a Csabibácsi


a Csabibácsi
csendes tag

Olyan hatalmi játszma ez amit erről a szintről már nem látunk át...

(#3918) szasanyi válasza a Csabibácsi (#3917) üzenetére


szasanyi
félisten

Jó kép lett. Hozzátartozód, hogy reklámozod? :D

(#3919) biggamer válasza szasanyi (#3918) üzenetére


biggamer
veterán

Akkor " a Csábibácsi " lenne. ;] ;)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#3920) DdavidHero89 válasza szasanyi (#3918) üzenetére


DdavidHero89
csendes tag

Látom megy a genyózás mikor igazunk lenne mutogatjátok magatokat, hogy mennyivel ügyesebbek vagytok! Hát pedig nem, de azért én megtapsollak titeket! :C :C :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3921) a Csabibácsi


a Csabibácsi
csendes tag

Erre voltam csak kíváncsi...
Lesz*rja itt mindenki hogy ki mit ír, de ha egy ürügy van a kötekedésre, azt szorgalmasan megragadja mindenki...

(#3922) Vandit. válasza a Csabibácsi (#3921) üzenetére


Vandit.
addikt

Rendőrök, mit vársz tőlük...

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#3923) samfishR válasza szasanyi (#3913) üzenetére


samfishR
senior tag

"Ha lesz éelkövető vagy elkövetők, lesz értelmes magyarázat is."

csak éppen az igazságot nem fogja tükrözni..

(#3924) szasanyi válasza DdavidHero89 (#3920) üzenetére


szasanyi
félisten

Nem kellett volna... bár de az elismerés mindig jól esik. :D 1et viszont nem értek: miben van igazad?

Vandit.: ha hallgattál volna... nem vagyok rendőr. :P

samfishR: lehet, de várjuk ki a végét. De nem biztos, hogy túl sokan lesznek annyi hiteles információ birtokában, hogy ezt kijelenthessék.

[ Szerkesztve ]

(#3925) DdavidHero89 válasza szasanyi (#3924) üzenetére


DdavidHero89
csendes tag

Rendőr nem vagy, de egy asz vagy ami nem túl pozitív... :)

[ Szerkesztve ]

(#3926) finest válasza samfishR (#3923) üzenetére


finest
őstag

Az a baj, h neked semmilyen eredmény nem lesz elfogadható, ami nem a te várakozásaidnak megfelelő. Nagyon gáz ez a folytonos összeesküvésekben forgó gondolkodás. Piszok unalmas is. A legrosszabb, h az összeesküvésekben hívő ember bezárja magát egy gondolati körbe, ahonnan nincs kiút. Ha valaki jót akar tenni neki, azt sem tudja majd elfogadni, mert biztos az is a háttérhatalom/pénzoligarchia/baloldal/jobboldal embere. Nem bízik senkiben, nem is tud, mert összeesküvést vél minden mögött. Annyira gáz, ne má'!

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3927) DdavidHero89 válasza finest (#3926) üzenetére


DdavidHero89
csendes tag

Okoska nézd meg hol állunk ma, akkor te nekem ne próbáld már a világot megváltani! :)

(#3928) a Csabibácsi válasza finest (#3926) üzenetére


a Csabibácsi
csendes tag

Ne vedd a szívedre de te sík hülye vagy haver....

(#3929) samfishR válasza finest (#3926) üzenetére


samfishR
senior tag

szerintem meg az a gáz, h ti elhiszitek amit a média a fejetekbe nyom, hogy itt minden csak véletlen egybeesés, nincs semmi összefüggésben az előtte 1-2 nappal történt eseménnyel. mi -akik neked bezárkózott, elszigetelődött, begyepesedett agyú, szűk látókörű emberek vagyunk- próbálunk egy kicsit a dolgok mögé látni, és nem betakart szemű birka módjára lenyelni és nem meglátni mindent. amit te a kommentedben leírtál, inkább rátok (lásd előző mondat) illik.

(#3930) S e t h válasza Vandit. (#3922) üzenetére


S e t h
nagyúr

" A tudatlanság nem végleges állapot "

Önmagadat győzködöd?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#3931) Vandit. válasza S e t h (#3930) üzenetére


Vandit.
addikt

Nem kell győzködnöm... :N

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#3932) szasanyi válasza DdavidHero89 (#3925) üzenetére


szasanyi
félisten

Ez eléggé Rejtősre sikerült hsz... már, ha tudod miről beszélek. A többi hagyjuk inkább.

[ Szerkesztve ]

(#3933) Csakénvagyok válasza DdavidHero89 (#3903) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

és mi nem vagyunk JOGKÖVETŐ állampolgárok

Az úgy lett megcsinálva hogy ha betartják kitör a káosz (gondoljatok a közlekedésre)

(#3934) fordfairlane válasza pohár (#3843) üzenetére


fordfairlane
veterán

Csodás... :U

Csak azt az egyet nem értem, hogy ha fordítva történne ugyanez, akkor is ekkora hajcihő lenne az ügy körül?

Épp azon gondolkodtam, hogy pont azzal lehetne igazán pánikot teremteni. A mostani ügyek ugyan foglalkoztatják a közvéleményt ideig-óráig, de aztán néhány nap-hét elteltével minden megy a maga útján. Egyébként az ilyen gyilkosságok, különösen hogy sorozatgyilkosról is lehet szó, elég ritka mifelénk, szóval nem véletlen, hogy amikor történik egy eset, akkor a figyelem az ügyre irányul.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#3935) Vertigo18 válasza Vandit. (#3922) üzenetére


Vertigo18
addikt

És aki nem írt semmi rosszat, azt is nyugodtan fikázd! Én még csak nem is kötekedtem, de ne aggódj, a véleményem az írásod alapján megvan rólad...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3936) finest


finest
őstag

Jé, az NNI pont azt mondja, amit tegnap leírtam:[link]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3937) a Csabibácsi válasza finest (#3936) üzenetére


a Csabibácsi
csendes tag

Nem látok realitást abban hogy a rendőrség egy ilyen prioritású ügyben bármilyen érdemi információt kiadjon... (Szóval ez vagy kamu vagy szándékos etetés.)

(#3938) finest válasza a Csabibácsi (#3937) üzenetére


finest
őstag

Nem mondott ő semmi különlegeset., ha nem is ilyen részletesen, de tegnapelőtt kisakkoztuk ugyan ezt, vagyis a gyilkolásért csinálja, egyéni bosszú, átléptek a (gyerek, nő) gyilkossággal egy komoly erkölcsi határt. Annyiból etetés, h megpróbálja a tettestársakat tanúskodásra bírni. Nyilván valóban veszélyben vannak, azt is megírta itt korábban valaki, h a társak kiiktatásával biztosíthatja ismeretlenségét.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3939) Vertigo18 válasza finest (#3938) üzenetére


Vertigo18
addikt

Akkor miért csak cigányokat?

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3940) finest válasza Vertigo18 (#3939) üzenetére


finest
őstag

Több sértett ránézésre sem volt az. - Szvsz a cigányság nem etnikum, hanem életstílus.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3941) samfishR válasza finest (#3940) üzenetére


samfishR
senior tag

Költözz ki kazára, vagy szendrőládra, és megtudod mi az életstílus barátom.

(#3942) Róth válasza finest (#3940) üzenetére


Róth
aktív tag

"Több sértett ránézésre sem volt az"

Szerintem sem, emiatt felmerül bennem a kérdés: az a tettesek célja, hogy cigánygyilkosságként könyvelje el a közvélemény a támadásokat, de lehetőleg ne cigányáldozatokkal?

Tiit, tiit, tibadam, tibadam!

(#3943) biggamer válasza finest (#3938) üzenetére


biggamer
veterán

Erre gondolsz ? [link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#3944) finest válasza biggamer (#3943) üzenetére


finest
őstag

Pontosan, csak már nem emlékeztem, h melyikőtök mondta.

Róth: Így van, lehet, h szórakozásból öl már, nem tud leállni, kell neki az adrenalin rush, provokálja a nyomozókat. Legutóbb azon tűnődtem, h miért használ sörétest? Nem egyszerű újratölteni, ha vadászpuskája van, ha meg pump-action, akkor igencsak messze röpködhetnek a hüvelyek, ez arról jutott eszembe, h kételkedtél legutóbb abban, h ugyan azt a fegyvert használták többször.

samfishR: Nagyon jól tudom, h milyen az az életstílus. Nem dolgozni, nem tanulni, munka nélkül járadékból élni, állandóan barátokkal összejárni, nagyokat zabálni, méteres hangsugárzókból ordító zenére mulatni. Tegyél csak szert rendszeres jövedelemre munka nélkül, és máris megindultál az elcigányosodás felé! ;)

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3945) finest válasza finest (#3944) üzenetére


finest
őstag

Letelt a mod, meg kellett forgatni az ebédet a serpenyőben... A másik érvem amellett, h rákapott, az az, h kezdetben csak belőttek a falakon, aztán volt egy szegény ördög, akit a háza előtt lőttek le, most meg betör a házakba.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3946) DdavidHero89 válasza finest (#3945) üzenetére


DdavidHero89
csendes tag

Elvagy látom :) Ismerek olyan embereket akik nem cigányok dolgoznának, de nincs hová menniük, mert ugye nem csak Budapest létezik az országban! Amikor ilyen kijelentéseket teszel jó lenne ha gondolkoznál is! :(( :(( :((

(#3947) lúzer válasza DdavidHero89 (#3946) üzenetére


lúzer
veterán

nem a munkanélküliséggel kezdődik az a bizonyos stílus, hanem a bandázással, kötekedéssel, segílyért üvöltözéssel, némi kresztábla lopással.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#3948) dabadab válasza lúzer (#3947) üzenetére


dabadab
titán

"hanem a bandázással, kötekedéssel, segílyért üvöltözéssel, némi kresztábla lopással."

Ebbol a negybol harom remekul illik a jobbikos haverjaimra :)

DRM is theft

(#3949) lúzer válasza dabadab (#3948) üzenetére


lúzer
veterán

mi marad ki?
a kresztábla?

egyébként igazuk van, így megbecsült állampógárok

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#3950) DdavidHero89 válasza lúzer (#3949) üzenetére


DdavidHero89
csendes tag

Ennyi, ebben az országban annak van becsülete aki lop, csal, hazudik, de nézzünk csak körbe! :(( :(( :(( :((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.