- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
Vertigo18 #1605 üzenetére
Hidd el tényleg nem jöttek ki. Én idáig akárhányszor hívtam a rendőrséget, mintha zárt kapukat döngettem volna. Egy az, hogy 3-4 perc mire fel lehet őket hívni, ha egyáltalán eléred őket. Ezt is egy viccnek tartom, hogy erre sincs pénz, ember, technika, hogy egyáltalán elérhetőek legyenek.
Pár példa:
1. Idén nyáron mentünk le Balcsira és a cigányok azzal szórakoztak, hogy köveket dobáltak az autópályán, meg megpróbálták leköpdösni a kocsikat az egyik felüljáróról. 3-4 perc után elértem a rendőrséget, akiik kapcsolták a helyi kapitányságot, akik nem vették fel a telefont. 20-30km-t mentünk, folyamatosan próbálkoztunk, kicsöngött, de semmi.
2. Kb. 1 éve nem kaptam meg a jobbkezet, kiütötték a bal első futóművemet. Ott álltam a kereszteződésben, a csávónak nem volt betétlapja, francia jogosítványa volt, meg trükközni próbált, arrébb állt a kocsival meg minden. Felhívom a rendőrséget, ez úgy 2 utcára volt a VIII. kerületi kapitányságról. Mondom ha nem gond, guruljanak ki 2 utcát, ezét, meg ezért. Nem jövünk, mert elismeri a kárt. Mondom most persze, de se betétlapja, a jogosítványa se 100-as és én meg futómű nélkül állok az út közepén, ő meg már arréb állt a kocsijával, hiába kértem, hogy ne tegye... Nem jöttek ki természetesen.
3. Ez az előbb említett eset volt a lehúzós cigánygyerekkel. Akkor sem jöttek ki sajna.Tudom én, hogy sok a meló, de hidd el nem véletlen olyan amilyen a rendőrség megítélése. Az meg biztos, hogy ti erről aztán a legkevésbé tehettek. Talán azt tudnám mondani, hogy a "Fejétől bűzlik a hal".
Normális vezetés nélkül, nincs normális rendőrség. Az is vicc volt, hogy X milliárdét vettek a határőrségnek zöld kocsikat. Ezt X millióért felmatricázták, majd rá 1,5 évre összeolvadt a határőrség a rendőrséggel... Hihetetlen, hogy ezt nem tudták 1,5 évvel ezelőtt??
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- VoLTE/VoWiFi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest