- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
-
-
fatal`
titán
Modern GPU-nál nincs nagyobb igénye, viszont tömörített kép megy. Ha tényleg csak szimulátorozol, akkor G2, bár nem tudom, hogy ilyen van-e, hogy valaki tényleg nem játszik mást.
#47895: Air Linkhez kell egy dedikált router is
De szerintem jobb, főleg, hogy a link egy ideje bugos (white bar probléma elég sok játéknál) és nem úgy tűnik, mint, amit javítani akarnának, 100 page van a support bejegyzésnél.
-
gulasoft
őstag
Szerencsére több lehetőséged is van.
Felteszel hátra egy 10.000mAh-ás aksit ezzel 6-7 órát bírja a quest, és airlinkkel kapcsolódsz, azután úgyis pihenni fogsz.
Veszel egy jó minőségű usb kábelt és azzal kötöd rá a questet a gépre, menet közben tölt.
Veszel egy jó minőségű kábelt, azzal rádugod a töltőre, és airlinkkel kapcsolódsz. -
Laby
őstag
Szimulátorozáshoz szeretnék venni egy VR szemüveget (csak ehhez használnám), de kicsit elakadtam a választásban.
HP Reverb G2-t ajánl mindenki, de nincs egy sem a használt piacon. Helyette a Quest 2-t mondták páran, ami elég szimpatikus is volt, hisz 140-150 ezer között már megkapnám.Viszont egyrészt felmerült bennem hogy ki kell fizetnem a hardvert benne, azt hogy akkuról üzemeljen...stb, egy csomó olyan másoknak praktikus funkciót, amire nekem semmi szükségem. Alapból ahhoz hogy használjam PC-n, kell vennem egy kábelt hozzá.
Elfogadom hogy kifizetek mindent amire nincs szükségem, de azt olvastam hogy így hogy nem HDMI/Display kábelen keresztül megy a PC-vel, nagyobb videókártya igénye is van. Ez mennyire igaz? -
Dyingsoul
Topikgazda
Én gondolkoztam az eladásán ezért körülnéztem mostanában mennyiért adják a boltokban. Írtam is egy hozzászólást ide ezzel kapcsolatban. Akkor nem nagyon találtam raktáron itthon csak 1-2 helyen de amazonon is out of stock volt.
Nekem az a gyanúm, hogy az utolsó darabokat akarják épp kiszórni. Persze lehet, hogy tévedek.
-
-
fatal`
titán
Szállít ide egyáltalán?
Az amerikai ár mindig nettó, számold rá a 27% ÁFA-t, vámügyintézési díjat, szállítási költséget és esetleg vámot is, ha van. Plusz nem tudom van-e controller a csomagban.
De közel ennyiért szerintem itthon is megkapod.
Szerk.: Na közben küldtél mégegy commentet.
-
Laby
őstag
HP oldalán a Reverb G2 elég jó áron megy.
[link] Jól gondolom, hogy így elég jó vétel? -
törölt tag
Volt beépített vr módja, már nem emlékszem pontosan, de beta-ra kellett frissíteni, és egy indító parancsot beírni, én végig nyomtam +az ep.1-2-t is így, ha meg új motorral jön ki, akkor nekimegyek még1x.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raymond #47880 üzenetére
vegre!
egyebkent par hete ujbol vegigtoltam a HL2ot. eszmeletlenul jol oregedett, es igy majd 20 evvel kesobb latszott, hogy micsoda kreativ level designja van. gyakorlatilag minden palya mas, mindegyiknek mas a jatekmechanikaja. a paceing pedig remek.
VRben nem tudom mennyire fog mukodni, de talan
-
Raymond
titán
Szeptember 16 - Half-Life 2: VR Mod [link]
Talan sok ev utan mer vegre.
-
fatal`
titán
válasz
-Solt- #47857 üzenetére
Most nézem az ehavi preview updatenek a changelogját, valószínűleg az AMD hw miatt nem volt nekem alapból bekapcsolva, mert ez van a changelogban:
Addresses an issue that prevents HyperVisor Code Integrity from being enabled automatically on systems that have Arm64 processors.
Ha jól emlékszem, akkor neked Intel van.
-
-
Márton
nagyúr
LIV mixed reality-t használ valaki?
Infós létemre full elakadtam, kéne egy kis support..
A Kayak-ot szeretném felvenni, miközben benne ülök, de hiába nézek át több leírást, yt videót, nem akar menni. Ok, gondoltam akkor csak lépésről lépésre, legyen először egy natív Quest app. Liv connect telepítve, Ipad 5 minire a Testflighton keresztül () pedig a liv.mobile app. Mindkettőt elindítom, meg is találják egymást, kontrollert 3mp-ig a képernyőhöz tartom, de csak magamat látom, az elindított, supportált appot nem (pl. walkabout minigolf)
Szegény átlaguser vajon mit csinálhat, ha én elakadok.. -
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #47873 üzenetére
Csak trollkodtam…
Én a helyében elengedném és elkönyvelném a bukót…
-
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #47870 üzenetére
Ez fájt…
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
DreaD88 #47865 üzenetére
Én is bénáztam vele elsőre. Nekem így sikerült:
Headset bekapcs, wifi beállítása. Utána telefonos app letölt, BT bekapcs. Az OS-ben nem párosítottam őket, csak az app-pal, majd az app 5 jegyű kódja pedig megjelent a headset kijelzőjén. Ha nem megy, érdemes újraindítani a headsetet (10 mp bekapcs gomb, félperc várakozás, majd újra bekapcs).
-
Barniston
újonc
Sziasztok!
Az iránt szeretnék érdeklődni hogy esetleg MISKOLCON van-e valaki, akinek van működő Oculus Rift S headsete, és hozzá olyan gépe amin használja is?
Az én fejesem sajnos 1-2 éve "tönkrement". Írtam ide is párszor, tudjátok az a 3 point of death jelenség, hang van az eszközön de csak 3 pontot látok mozogni, és a kontrollerek egy helyben vannak ragadva.. Amikor a fejest csatlakoztatnám az oculus apphoz azt írja hogy failed sensor check, A fene tudja mi baja lehet megmozgattam már mindent, megpróbáltam mindent, semmi nem segített.
A kábelemre gyanakszom, lehet hogy az a baj. Végülis a kábel USB vége meg van hajolva vagy 20 fokban, mert egyszer meghúzódott. De az incidens után még nagyon sokáig működött úgy is, de hát ki tudja...
Abban szeretnék segítséget kérni hogyha Miskolcon van ilyen Oculus Rift S tulaj, hogy elvihetném-e hozzá a fejesemet hogy kipróbáljuk az ő kábelével és számítógépével? Hogy kiderüljön hogy a kábel a hibás, vagy a fejesem.
Persze nem kérném ingyen, úgy gondoltam egy 5 ezrest adnék a segítségért. Maximum 10 - 20 perc lenne ez az egész. Összedugjuk a kábeleddel a fejest, megnézzük ad-e életjelet. Aztán az én kábelemmel a te fejesedet, ilyesmi. Tényleg gyors lenne az egész. Esetleg még az én kábelemmel az én fejesemet, hogy kiderüljön ha a gépem a hibás esetleg vagy az appom.Ha kiderülne hogy kábel hibám van akkor vehetnék új kábelt valahogy mert már nem gyártanak de használtan majd megpróbálok itt keresni. Csak hát egy kábel alsóhangon 40-50 ezer és addig nem vennék amíg biztosra nem tudom hogy ez a problémám.
-
DreaD88
tag
válasz
fatal` #47864 üzenetére
Most egy másik androidos telóval is megpróbáltam, mivel teljesen újra lett rajta telepítve az OS, ezért pl kikapcsolt bluetooth-nál kérte az oculus app, hogy kapcsoljam be. Amint bekapcsoltam, már kérte is az 5 számjegyű kódot, ami továbbra sem látható a headseten.
A beállításoknál a pairing code-nál látható kóddal már próbálkoztam, de ha azt beírom, rögtön kiírja, hogy:
Szerk.: Holnap bnőm iphonejával is megpróbálom, ha jól láttam, akkor IOS-nél nem kér kódot...
-
DreaD88
tag
válasz
Dyingsoul #47824 üzenetére
Sry, gondoltam "kellemesebb" olvasni, ha tagolva van formázásokkal, mint egy hosszú homogén szöveget, de akkor ezek szerint nem
Szóval, már próbáltam sokszor, de valamit nem értek. Az 5 számjegyű kódot az Oculus app a telefonon akkor is kéri, ha még semmilyen headsethez nem lett párosítva, szóval lehet hiába várok bármit is...
De akkor segítsetek pls, hogy ezek alapján jól csinálom-e, mert erre vonatkozó videót még nem láttam (pl azt se, hogy kéne kinéznie VR-on belül a megjelent kódnak).
1. lépés:
Bluetooth-on párosítom a 2 eszközt, ekkor mindkettőn megjelenik egy 6 számjegyű kód, és megjelennek egymás bluetooth listájában, mint párosított eszközök.
2. lépés:
Oculus appot elindítom, bejelentkezek és rányomok, hogy Quest 2 headsetet szeretnék párosítani. Kiírja, hogy "looking for headset" majd kiírja, hogy adjam meg az 5 számjegyű kódot.
Itt akadok el, mert sehol sem látok kódot. Viszont, mivel mindenféle bluetooth párosítás nélkül is kiadja az utolsó képet, így már abban sem vagyok biztos, hogy nem rontottam el vmit rögtön az elején.
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
W11 júzerek a VBS-l képben vannak? [link]
Friss telepítés után ránéztem, ACC alatt még mindig van egy 8-10% gyorsulás, ha kikapcsolom. Gyanítom más játékok alatt is kb ez a helyzet, érdemes ránézni.
-
Márton
nagyúr
Q2 free vrcover igénylés lehetősége már megszűnt? Csak egy ideig volt?
-
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #47852 üzenetére
Már agyvérzést kapok, de így most jobb egy kicsit!!
-
-Solt-
veterán
Urak!
Friss telepítés után nem tölt be a Home... csak forog körbe-körbe a kis karika. Játékok mennek, egyéb gond nincs, csak a Home nem tölt be. Találkozott valaki ilyennel? Reinstall már megvolt...
-
camaro79
aktív tag
válasz
Sziszifeca #47849 üzenetére
Valaszoltam.
-
camaro79
aktív tag
Elnézést, ha volt már téma, nem olvastam annyira vissza.
iracing végre használja az openXR-t, így g2 teljesen kikerüli a stramvr-t. Fényévekkel jobb, jobban hozza a fix 90 fps-t. -
gulasoft
őstag
válasz
KilgoreTrout #47845 üzenetére
Nálam index volt előtte.
-
gulasoft
őstag
válasz
KilgoreTrout #47843 üzenetére
Persze lehetne máshogy is, bár az marhára meglep, hogy neked a steam szól, hogy merül a vezérlőben az elem. Olyan már volt, hogy besötétedett és elvesztette a guardiant. Igen vannak idegesítő dolgok, de ez így megy. Az egyik a másikra épülve megy, így nem kell megvalósítania azt a réteget amit egy vadi új még soha nem látott vr headset tud, és mégis futnak rajta a steam vr játékok
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
gulasoft #47837 üzenetére
Hát azért elegánsabban szokott ez megoldva lenni...
Mert most, ahogy leveszem/felveszem a headsetet (amire azért van szükség, mert az asztal tükrözése nem megy dGPU-s laptopon), úgy érzem magam, mint egy vírusos explorer felhasználója a 2000-es évek elején: Feldob egy ablakot az Oculus Headset, hogy összeomlott a Dash (nyomjam meg bármelyik gombot az újraindításhoz), feldob egy popupot az asztali Oculus, hogy 20% alatti az egyik kontroller, feldob egy popupot a Steam VR, hogy 20% alatti ugyanaz a kontroller és ha esetleg nem hajtottam le a kijelzőt, akkor feldobja a Guardian popupját is...
Oculus (nativ és PC) alatt a játékok menüje jön be a bal kontroller süllyesztett gombjára, SteamVR-t használva a SteamVR menüje jelenik meg, a játékok menüjét nem tudom hogy lehet elővarázsolni (vagy SteamVR játékoknál nincs ilyen?).Láttam, hogy vannak különböző módszerek az egyes komponensek letiltására (OculusHomeless, Tray tool, stb.), de ezek elég esetlegesen működnek. Igazából csak annyi kéne, hogy leválasztják a drivert a körítésektől és mondjuk megy a Steam DRM a VR UI nélkül, illetve megy a Link/Airlink a Dash nélkül.
-
gulasoft
őstag
válasz
s7evcsenko #47841 üzenetére
Hát azért ez csak olyan játékoknál igaz aminek a grafikája igényli a jobb felbontást, és hajlandók ez érdekében tenni is valamit. Loco-Dojo kis part játék, pl. ugyan olyan pc-n is és q2-őn is. Walkabout minigolf is ugyan olyan szerintem, bár abból a spc-s verziót nem láttam, de ott is teljesen elég az amit még a quest is tud. Azért nagy általánosságban a pc-s grafika jobb, de azt nem szabad elfelejteni, hogy egy egy 1070ti most kb. a minimum.
-
Raymond
titán
válasz
s7evcsenko #47839 üzenetére
A PC-s verzio jobb grafikaban mint a Quest nativ verzio. Nem latok okot arra hogy a Steam-es miert lenne roszabb.
-
gulasoft
őstag
válasz
KilgoreTrout #47830 üzenetére
Miért szerinted egyébként honnan tudná a steam, hogy valahol az éterben van egy a pc-vel közvetlenül nem összekötött valami és az mit csinál? Igen ez így működik. Ha oculusos progit veszel, amihez nem kell a steam vr akkor nincs az a réteg. Fejszett beszélget a saját appjával, ami simán futtaja az oculusos progikat, és ha te egy steamen vásárolt progit akarsz elindítani el kell indítanod a steamvr-t, mert a steam nem fogja az oculus helyett olvasgatni a számára nem is látszó fejszettet. Ezért mondjuk, hogy a PCVR-hoz vas kell.
-
gulasoft
őstag
Én is kaptam 30%-ot a moss2-őn gondolkodom, illetve most jön a red mater2 elméletileg holnap. Meddig él ez a 30%?
-
KilgoreTrout
senior tag
Most egyelőre sikerült. De a Steam VR csak az Oculus-ból indítva működik, magában nem. Ez csak így megoldható? Tehát a PCVR-hoz egyszerre 3 kiegészítő appnak kell mennie a futtatni kívánt szoftveren felül (Quest saját overlay-e, PC-s Oculus overlay, Steam VR overlay)?
A Link-es fekete desktopra nincs valami tuti megoldás? Sajnos a pár helyen írt, dedikált GPU-ra állítás nem segít. Pedig nyilván ezzel van a gond, mert a külső monitor képét gond nélkül tudja mutatni.
-
Busterftw
nagyúr
Van 30% Oculus kuponom Quest 2, mit vegyek
-
gulasoft
őstag
válasz
KilgoreTrout #47826 üzenetére
Steam vr home csak akkor jön be ha be van állítva, hogy induljon el. Elindítod a stam VR-t, bejön a talaj, távolban a hegyekkel. Vársz.
1; Vársz.
2; megnyomod a bal kezednél a kis menü gombot, ha nem történik semmi akkor egyes ponttól újra.Kis idő múlva megjelenik a steam menü az oda feltelepített játékokat indíthatod, illetve kereshetsz..... Kicsit butább mint a sima steam felület (nem kicsit), de arra jó, hogy itt elindíthasd a steamen megvett játékaidat.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem.
Quest 2, Link/AirLink beállítva. Először kábellel próbálkozom, bejön az PC-s Oculus Home, de a Desktop fekete, és bármilyen PCVR játékot próbálok indítani, a laptop kijelzőjén jelenik csak meg. Az Oculus PC szoftverben engedélyeztem az ismeretlen forrásokat, felvettem a SteamVR-t. Onnan indítva felismeri a Headsetet és a kontrollereket, de a headseten nem jelenik meg a SteamVR home. Ha nem az Oculus PC-s szoftveréből indítom a SteamVR-t, akkor nem ismeri fel a headsetet.
Semmit nem találtam erről neten, minden tutorial annyi, hogy rakd fel a PC-s szoftvert, lődd be a Linket és telepítsd a SteamVR-t...
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
DreaD88 #47823 üzenetére
A Quiest 2 párosításához itt egy leírás.
Code Not Showing
Sometimes the code will not show despite the devices not pairing automatically.
If this happens, then there are several steps you can follow to make the code appear on the display.
Turn off the Oculus Quest and then restart it.
It’s also a good idea to restart your phone.
You may not have to do this part, but I would rather do it just to ensure everything works correctly.
Check your phone’s Bluetooth and location settings.
Both of these should be enabled.
If not, then enable them now as this will help with pairing the devices.
You should then uninstall the Oculus app and then reinstall it.
Attempt the pairing process again.
This should either connect them automatically, or it should make the code appear on the Quest display.Az itt leírtakat próbáld meg és figyelj arra, hogy a párosításkor a headsetet felvéve a jobb alsó sarokban keresd a kódot. A cikk azt írja ott van, de nézz körül a szemgolyóiddal minden sarokban, az a biztos.
A hozzászólásod viszont nem értem miért ilyen indokolatlanul túlformázott...
Javaslom ha egy kérdésre választ vársz azt ne tedd spoiler alá...
-
DreaD88
tag
Sziasztok!
Quest 2-t szeretném összekötni PC-vel a Sidequest miatt.Szóval a kérdés, hogy jár-e már így valaki, vagy tudjátok-e, hogy miért nem látom azt az 5 számjegyű kódot, amit be kéne írni az Oculus App-ban? 1. Galaxy S21-el bluetooth-al tudtam párosítani a headsetet, viszont nem kapcsolódnak egymáshoz
(nem kék a nevük, mint mikor pl kihangosítóhoz aktívan kapcsolódik a telefon, csak fehér)
2. az Oculus app-on belül, amikor kiválasztom, hogy Quest 2-vel szeretném használni és kiírja, hogy a headset-en látható 5 számot írjam be, akkor azon nem jelenik meg semmi.
(gondolom, mert aktívan kapcsolódnia kéne a telefonhoz bluetoothon)
Szóval gondolom nem elég bluetoothon párosítani a headesetet és a telefont, hanem aktívan kapcsolódniuk is kell.
de ezt nem tudom elérni, hiába kattintok a telefonon a headsetre, vagy a headseten a telefonra. Látták egymást, párosítva vannak, de nem csatlakoznak egymáshoz.
Szóval a kérdés, hogy jár-e már így valaki, vagy tudjátok-e, hogy miért nem látom azt az 5 számjegyű kódot, amit be kéne írni az Oculus App-ban?Előre is köszi!
-
Bagoly81
aktív tag
[link]
még mindig rossz az amd radeon driver oculus airlinkel keresztül, rázkódik a kép (talaj),
idestova már 3 hónapja 2.51 es még jó nálam azóta semmi , eléggé elhanyagolták a vr-t úgy érszem -
whiterat
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #47820 üzenetére
Szia!
- Live For Speed és Assetto Corsa mehet csak billentyűzettel vagy billentyűzet+egérrel is. Mindkettőt jól beállítva bill+egeres irányításra a kis lassú utcai autókat egész versenyképesen lehet terelgetni. Project cars is megy szerintem bill-el vagy egérrel is. Mondanám, hogy az LFS a legjobb, de VR-hez inkább Assetto + ott még van online élet is.
- quest és rift storeban is megvan a Jurassic World: Apatosaurus és Blue élmények (360fok stereo videok) [link]
+ ingyenes szintén mindkét platformra az Epic Roller Coaster [link] , benne egy dinós pályával. Nem túl szép, de sok dínó látható benne - fokozottan szédülésveszélyes a jellegéből adódóan. -
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Új Quest 2 tulajdonosként lenne pár kérdésem:
- kormány nélkül (billentyűzettel, esetleg VR kontrollerrel) játszható VR autóverseny létezik-e egyáltalán, ha igen, melyik a legjobb?
- valami passzív, élethű (theBlu szerű) dinoszaurusz témájú nézelődős játékot tudtok esetleg, amit kisgyerek is tud élvezni?Lehet Quest 2 vagy PCVR is.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
HatalmaGalus #47818 üzenetére
Köszönöm!
A monitor kikapcsolása megoldva a segítségeddel.
Binding ügyben még olvasgatok. -
HatalmaGalus
kezdő
válasz
martinkeet #47817 üzenetére
Szia,
- Kikeresed Steam könyvtárban,jobb klikk Half-Life Alyx.
- Properties
- Set Launch Options-t választasz az új ablakban és beírod oda ezt:
"-nowindow"
- Nyomsz egy OK-t és készA kontrollerre meg keress egy Steam-es binding-ot, biztos van quest-es (vagy rift touch kontrolleres)
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Nem feltétlen a topic-ba való kérdés, de nem találtam mást ahol segíthetnének.
Quest 2, Wireless, Half Life Alyx. Eltünt a stick előre nyomásával az előre haladás.
A beállítások az alapon voltak. Egyéniben megpróbáltam hozzáadni a "walk" mozgásd, de semmi. Vissza az alapbeállításokra sem változik semmi.
Hátha valaki...
Illetve hol tudom azt kikapcsolni, hogy a monitoron közben ne fusson a játék?
Mintha lett volna egy ilyen opció. -
fatal`
titán
válasz
KilgoreTrout #47813 üzenetére
Felment az új ára $100/€100-at.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok, Quest-et vennék. Mi történt, hogy pár nap alatt 150-ről 200-ra nőtt a használt készülékek ára?
-
gulasoft
őstag
válasz
Scarletiel #47808 üzenetére
Ezért szoktuk azt íni, hogy el kell menni egy vr teremben kifezni eg órát, ha bírod és bejön akkor fejszettet venni.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #47804 üzenetére
áá köszi, így sikerült
Thx még1x
-
Reibek
senior tag
Üdv, Rift CV1 olyat produkál hogyha steam vr-t elinditom akkor újraindul a gép, normál játék és nem steam igényes vr játék simán fut.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? -
macy
addikt
válasz
Scarletiel #47808 üzenetére
Igazából ők beszéltek rá engem, hogy vegyek egy vr fejest, aztán most ott tartunk, hogy az egyik 5 perc alatt rosszul lesz ha a fején van, a másik meg németben dolgozik és városról városra járnak melózni, nem viszi ki magával. Ha meg hazajön nincs ideje játszani.
-
macy
addikt
Srácok lehet már kérdeztem, de nincs valami ötletek miért nem tölt be a No Man's Sky Reverb G2-vel? Youtube szerint mennie kellene.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Sziszifeca #47803 üzenetére
Jaa, hát az szívás. Amúgy próbáltad már a controlt átbindolni? Ilyen szép magyarosan.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #47802 üzenetére
kattintok én bármivel, nem fut...
(Hp reverb van nekem) -
kiskuplung
őstag
válasz
Sziszifeca #47801 üzenetére
Kattintani kell a bal stickkel.
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Valaki játszott a MOHA Above..-val?
Attól kérdezem, hogy futni hogy lehet benne, az istenért nem jövök rá
Így nem tudom megcsinálni az egyik küldetést
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!