- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #46498 üzenetére
Mi vasárnap factory reselteltünk egy szemüveget és jött updtate a kontrollekre is, de nekünk nem remegett, de persze nem biztos, hogy azt az updatet kaptuk.
Tényleg a kontrollerek verziója megeggyezik a fejszetten lévő verzióval? -
gulasoft
őstag
válasz
luikay #46496 üzenetére
A hülyevejhez is volt, de azt nem tudtam működésre bírni, és nem volt kedvem szórakozni vele, regisztrálni is kellet volna, meg már nem emlékszem de volt valami nyűgje, míg a kábeles simán ment (amint sikerült a telfonnal a kínai jeleket értelmezni). Az európában árultaknál gondolom kötelező minimum az angol. Ha Xiaomi jobb beállító proghramot írt, akkor jó, bár jegyzem meg mikor AP-ben van már nem nagyon tudod konfigolni, mert onnantól nem jön be az admin felület. Lehet a telfonos beállító még menne, és akkor az jobb megoldás lehet.
-
kiskuplung
őstag
válasz
fabregas007 #46497 üzenetére
Tegnap nekem jött controller update, és igen, most már nekem is ezt csinálta. Ja meg tracking lost. Megőrülök.
-
fabregas007
csendes tag
Sziasztok
Valakinél előfordult hogy a kontroller "remeg" ?? steamvr otthonba vagyok és látom hogy össze vissza remeg.. Egy játékot nehéz elindítottam de az katasztrofális volt megugrott valamikor magától elindult a karaktere.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46492 üzenetére
Veszel egy pár méteres utp kábelt ami kényelmesen elér a gépedtől oda ahova tenni akarod a routert (áram kell neki, tehát valahova konnektor közelbe)
Kihúzod a gépedből azt az ut utp kábelt ami mist megy bele.
Rádugod a gépre az új routert az új kábeleddel, újraindítod a gépet (lehet máshogy is de azt most felesleges tárgyalni). Elindul a géped, ami csak ezt az új routert látja. Lesz egy ip cím (általában 192.168.1.0) amin bőngészőben meg tudod hívni az admin felületet, beállítod a router nevét, a wifi jelszót, és beállítod AP módba. (lesz két mód AP és Router).
Azt a kábelt ami eddíg a gépedbe ment bedugod az új router tetszőleges (nem link) portjába, újraindítod a géped. (ilyenkor a régi routered oszt neki újra ip címet és mindent látsz a hálózaton mert az AP mód mindent átenged+kapsz egy új wifi pontot)
Ezután a q2-n a wifit az új routerre állítod, megadod egyszer a jelszót, ezt megjegyzi és ha felraktad már a gépedre az oculus progit, akkor a q2-őn engedélyezed a beállítások experimental-ban az airlinket. Elméletileg meg fogja találni a pc-det, párosítani kell egyszer és ennyi. Ha elindítod az airlinket kapsz egy oculus rift-s szobát ahonnan már látni fogod a géped desktopját, ha feltetted a gépre a steamvr progit akkor el tudod indítani, és úgy fogja érzékelni, hogy van rajta egy fejszett (hiszen van) -
kiskuplung
őstag
válasz
Asus RT-AX55-t azt én is tudom ajánlani, és szerintem egyáltalán nem drága. Egyáltalán, ha ilyen 5-10e-ken gondolkodsz, akkor mi lesz majd, amikor tartalommal akarod megtölteni azt a Questet? A legolcsóbb értelmezhető anyag 20 dollár, a normálisabb 30,amiket még fenn ajánlottak azok a 40 dolláros sávban vannak. Darabja egy olcsó WiFi router 😁
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Na en ezert varok arra a hivatalos Oculus VR Air Bridge cuccra.
https://manuals.plus/m/041e072abb1784b57b4ba8e59d489c0f1f74dd80d608332fc8e3b28d40c5702e_optim.pdf
Kicsi, dedikalt, nem kell megegy routerrel szarakodni, bedugod aztan csokolom. -
luikay
aktív tag
válasz
Sirandrish #46489 üzenetére
Semmit nem kell állítani, AP-ként kell beüzemelni a mostani router mögé. Vezetékesen kösd össze a PC-vel, 5GHz-es Wifi jelszót csak a Quest 2-n add meg és ennyi a történet.
Teszteltem anno a PC -> Wifi eszköz közti sebességet, 3-400 mbps simán megvolt. Airlinken 200mbps a max, amit be tudsz lőni, úgyhogy bőven elég. Telefonon olyan 5-600 mbps-et mérek amúgy.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46489 üzenetére
Az 1200-at tud csúcson.
Kapcsolat: WiFi 6, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1201 + 574 Mbps
Raymond pont azt írta:
"A lenyeg az hogy ha WiFi5-el (ac) megvan a 866Mbps link speed vagy WiFi6-al (ax) az 1200Mbps akkor azt tudja is tartani a router folyamatos terheles alatt. Tehat ne dobalja a packeteket es a sebesseget es ne legyenek ettol kiesesek vagy lag."
Ezek alapján ez nagyon határeset, de Te tudod. -
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek! Akkor valszeg az a Xiaomi lesz a befutó ..
Majd a beállítás környékén bíztos telesírom még a topikot, szóval előre is bocsi -
válasz
barcalaci84 #46486 üzenetére
Köszi.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Sirandrish #46480 üzenetére
A lényeg h TP linkbol az Ax-esekkel van valami gebasz amit nem szeret a q 2....azt ne! Más márkabolt az ax-esekre én nem olvastam panaszt...
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #46480 üzenetére
En nem vennek mar csak ac-t, inkabb tegyel hozza es valamelyik ax-est, az a Xiaomi is hasonlo aron van, ha itt paran azt mondjak hogy jo akkor inkabb azt.
-
gulasoft
őstag
válasz
Raymond #46475 üzenetére
Akkor vegyünk olyat ami éppen megfelel a q2-nek, 2 év múlva meg adunk ki még egyszer ennyit ha valami olyan lesz aminek már nem elég az 1200. Persze meta fog árulni donglét de gyanítom annyi lesz mint ez az ax3 pro.
Én ki akarok menni a garázsba, ezzel a kínai verzióval simán kilát, de ha valaki 10 méteren belül használja, akkor lehet elég a gyengébb verzió is. -
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #46474 üzenetére
A topic-ban voltak, en az Asus RT-AX55-re emlekszek, a tobbit nem jegyeztem meg. Nekem is csak egy olcso ac-s TP-Link Archer C6 van.
-
gulasoft
őstag
válasz
D1Rect #46471 üzenetére
És 2 vagy három éven belül a quest4 és 6 év múlva a quest5 és 8 év múlva a quest6. És 10 év múlva már biztos nagyon jó lesz. A kérdés az, hogy akarsz e vr-al játszani most, vagy nem? Ha akarsz akkor veszel egy q2-est és eladod 120-130-ért 1 év múlva még egy év garaival, mert ha lesz is q3 az nem ennyibe fog kerülni ezt már most jósolják. Egyébiránt még ennél a qualcom xr2-esnél jobb (kifejezetten AR/VR) chip nincs a piacon, tehát lehet mindenféle optikákat, meg hiperfelbontást cserélni, de a mag marad, sokkal többet nem fog tudni. Ha nagyobb felbontás lesz, még több időt eszik a processzorból. A q2-őt is előállítási ár alatt árulják. Kínában éppen lezárták pekinget 80 fertőzött miatt, olyan chiphiány van, hogy autógyárak állnak le, biztos a q3-hoz fognak chippet gyártani. Lehet bejelentik a q3-at, de hogy mennyibe kerül, és mikorra tudnak eleget gyártani az teljesen más kérdés (Ahogy az is, hogy mennyi lesz a forint euró árfolyam). A q2-nél most olcsóbb nincs. Van hasonló drágábban kisebb támogatásssal, ugyan ezzel a maggal, és ugyan ezzel a felbontással, viszont fb regisztráció nélkül, ami lassan q2-höz sem kell, ha végre szétválasztják a metát a fb-tól, már a logó a q2-ben metás, és már minden szaklap meta q2-nek hívja, és akkor megszűnik ez az anti fb probléma is.
Mindenki eldönti szeretne e vr élményt megfizethető áron, vagy vár még éveket mert mindíg lehet új vr-ra várni. Jön a ps5 vr is ehhez csak egy ps5 egy psvr2, meg a horror ps árkat kell kifizetni, és madzagos marad, de biztos olyan grafikával, hogy lepisiled a bokádat. Csak 5 játékkal kifizeted a konzol árát, 10-el meg 2*. -
Sirandrish
legenda
válasz
Raymond #46472 üzenetére
Van esetleg lista ezekről az ajánlott eszközökről?
Öszefoglalóba nem találtam, illetve "ajánlott router" kereső sem adott eredményt topikon belül.
Google keresés kiadott ugyan néhány routert, de azok olyan áron vannak hogy akkor már inkább a kábel
Egy olyan volt ami számomra elfogadható árú, és értékeléseit tekintve eléggé ajánlott lehet az a TP-Link Archer AX10.
Ezen kívül a luikay kolléga által linkelt Xiaomi Mi Router AX1800 lehet még a befutó...
Sajna totál vakon vagyok ezen a téren, szóval csak ajánlásokra tudok hagyatkozni.
Biztos jó a gulasoft által javallot masina is, de ha egy mód van rá, ennyit nem költenék..
Esetleg még korábban Sati1984 ajánlott egy Mercuryt. -
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46470 üzenetére
Azért kicsit csalóka, mert a 2.4-el együtt 3, de a 5g-n is 2* többet tud mint fent belinkelt olcsóbb termékek. Lehet ezért drágább, de inkább egyszer fizetek ki valami jóért sokat, mint gagyiért sokszor keveset. De ha valakinek az bevált, akkor lehet jó is. Nekem kínából van állítólag annak nagyobb a jelerőssége, cserébe a telepítéshez a telefonnal kellett fordíttatni a csak kínaiul tudó kezdőképernyőjét (a net megléte után simán fordítja a felületet akár magyarra is). Gondolom az eu-s verzió alapban angol, cserébe kisebb a jelerősség gondolom valami idióta eu szabvány miatt, nehogy megfőljön a poloska mega csótány a falban, mikor átmegy rajtuk a rádióhullám.
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #46470 üzenetére
Nem az a lenyeg hogy papiron mi a sebessege vagy hogy az hogy mennyit ir ra a gyarto amikor az osszes tamogatott savot osszeadja (ezert vannak 1800 es hasonlo szamok a dobozon). A lenyeg az hogy ha WiFi5-el (ac) megvan a 866Mbps link speed vagy WiFi6-al (ax) az 1200Mbps akkor azt tudja is tartani a router folyamatos terheles alatt. Tehat ne dobalja a packeteket es a sebesseget es ne legyenek ettol kiesesek vagy lag.
Ezert vannak konkret modellek ajanlva amik bizonyitottak hogy ezt tudjak.
-
Jól tudom, hogy egy éven belül várható a Quest 3?
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46468 üzenetére
A sebességeket azért nézd meg. Olcsó húsnak lassú a wifije :-)
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46462 üzenetére
Nálam ez vált be. Nekem a kínai verzió van annak még a jele is erősebb, itt európában lekorlátozták de attól még elég jó és ez gyorsabb is mint a fentiekben linkeltek, persze drágább is, de hát olcsó húsnak híg a leve.:
[link]
Beállítod a wifi jelszót, bekonfigolod AP-nek rádugod arra a madzagra amire most a géped van, veszel egy pár méteres utp-t ahogy neked kényelmes, és ebből dugod be a pc-det. Atomstabil jeled lesz. -
luikay
aktív tag
válasz
Sirandrish #46458 üzenetére
-
-Solt-
veterán
Jól van, akkor nem csak nekem “fáj”!!
-
Sirandrish
legenda
-
fatal`
titán
válasz
proci985 #46457 üzenetére
dirt rally 2.0ban par effekt hulyen nez ki es lenyegesen rosszabbul is fut.
Én mindkettővel játszottam (az egyet csak megnéztem VR-ban), nem vettem észre ilyesmit. DR1 jobban fut az igaz, de a kettőt is be lehet lőni jóra. És jóval több szakasz van.
pCars2nek jobb a VR tamogatasa mint ACnek. Automobilista2ben nem vagyok biztos.
AM2-nek van a legjobb VR implementációja. pCars 2 lehet, hogy jobb, mint az AC viszont nem igazán szim.Persze kinek mi, mindkettő jó lehet.
-
-Solt-
veterán
Ha már szimek(?), VR támogatást kap az F1 2022... elvileg júliusban jelenik meg.
-
Sirandrish
legenda
Köszi amúgy mindenkinek!
Holnap mindegyik utam utánanézek -
animatrix11
őstag
válasz
Sirandrish #46443 üzenetére
Nálam a puzzle játékok nagyon bejöttek:
I Expect You To Die 1-2
The room vr
Adobe 2
Nevrosa
A Fishermans Tale VRpsycho horror: Blair Witch (eszméletlen hangulat, viszont az élményen nagyon sokat ront a xar grafika)
Amit érdemes kipróbálni, ingyenes, de tele bugokkal: traVRsal
Ja és persze Vader Immortal 1-3 nagyon rövid az alapjáték, a dojoban még el lehet szórakozni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
(amit meg nem irtak)
face your fear (ez ingyenes es rovid, de nagyon jo)
superhot (szoktak akciozni)
dirt rally 1 es project cars 2 (ha van kormanyod)
gorn
serious sam last hopesairento VR es boneworks kesobb, de eloszor Alyx vagy Sunshine Arizona
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #46446 üzenetére
Beat Sabert PC-re vedd és moddold.
Alapból nincs olyan sok zene, ráadásul a custom mapok sokkal jobbak.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46451 üzenetére
Igen 5g minimum. Akkor mehet az airlink.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #46449 üzenetére
Az jó. Nekem is 2080-am van, már csak egyjó router kell a közelbe és mehet a móka, csak akkor viszont megfontolandó mire veszed meg a beatsabert, mert az nem crossbuy, és a pc-s verziót gyerekjáték több songgal felruházni a natív meg elég szenvedős
. -
fatal`
titán
válasz
Beat Saber
Walkabout Minigolf
Eleven Table Tennis, ha szereted a pingpongot
van Darts, Bowling is -
kevike576
senior tag
válasz
Asgard's Wrath
HL Alyx
Moss
Lone Echo I-II
Arizona Sunshine
The Climb
.... -
Sirandrish
legenda
Nah csak meggyőztem magam, és csatlakozom a csapathoz hogy Quest 2vel
Már ismerősömnél pihen, vasárnap tudom elhozni, addig viszont lehet vennék ezt azt.
Megmondom őszintén, nem tudom hogy mi érdekel...VR-ban sok mindent kipróbálnék...
Horgászjáték, valami sport (tennis, bowling), kardozás...meg kb a franc se tudja mik vannak
Mik amik "Kihagyhatatlannak" számítanak? -
kolo
csendes tag
Sikerült bedupláznom egy Paper Beast-et (€7.99). https://www.fanatical.com/en/game/paper-beast
Ha valakinek szintén van valami felesleges, akkor szívesen cserélnék, akár fizetve a különbséget. -
gulasoft
őstag
Próbáltam quest natívot pc-re castolni sikerült is, hangok kasán átmentek, de a mikrofon nem ment, végül egy külső megoldással tudtam életet lehelni bele, van valami trükk amire nem jöttem rá, vagyez ilyen hibás működés?
-
fatal`
titán
Fanatical - Build your own Quest VR bundle
és
Star Deal - Death Lap €4.99 - ez is Oculus kulcs -
kevike576
senior tag
Wolfenstein II VR mod !!
7végén jött ki..azt hiszem ez sláger gyanus lesz -
Urby66
aktív tag
válasz
kiskuplung #46431 üzenetére
Ok, ígérem már ez az utolsó OFF ma...
Nincs túl sok időm mostanában gépezni, esetleg csak este 1-2 óra az is félig az alvás rovására. Az Elite-nek pedig rengeteg idő kell. És ezen felül rengeteg minden megjelent \ megjelenik amit ki szeretnék próbálni. Plusz én inkább szóló játékos vagyok, így a közösség sem "húz" magával.
gulasoft: Na jó rábeszéltél, a héten szakítok rá időt, hogy visszaüljek a pilótafülkébe!
-
gulasoft
őstag
válasz
Urby66 #46428 üzenetére
Ha nem láttad VR-ban felesleg volt VR-t venni. Tényleg nagyságrndekkel jobb. Ha meg van véve, akkor meg pláne nem értem mi az akadálya.
Hónapok óta most ültünk le elé, gőzöm nem volt a mi a 2-es tűzgomb, 25.000.000-ám bánta, hogy nem tudtam a heatsinket kilőni és mire átkonfigoltam a tűzvezérlést szétment a járgány. Persze a legdrágábbal mentem bányászni. De bőven behoztam, egyik nap 80 milla volt a másik nap meg 140.Pikk pakk össze lehet szedni, csak kicsit tudni kell bányászni.
-
Urby66
aktív tag
válasz
gulasoft #46426 üzenetére
Az a baj, hogy tényleg nagyon kevés a hely, a 4 személyes kanapét meg nincs kedvem minden alkalomra kiforgatni az útból. Pedig úgy jó lenne.
(akkor van kb 4x4 méter)
Tudom, az Elite közösség fantasztikus. Emlékszem az egy hónapos Sidewinder felfedező út végén a lakott területen díszkísérettel jöttem vissza nehogy lelőjenek, és oda legyen az adat. Már akkor is gond volt a dokkolással a kihagyás miatt annyira, hogy majdnem odavertem a hajót a végén.
Amúgy nagy élmény volt, a srácok Anacondával meg Cobrával jöttek értem és én mentem elől a Sidey-val mint valami vezérhajó.Innen is köszi Duvinak és a többieknek...
-
gulasoft
őstag
válasz
Urby66 #46425 üzenetére
Tegyél le egy akkora szőneget amiről ha nem lépsz le semelyik irányban nem versz le semmit. Elitet meg érdemes megnézni VR-ban, mert az amikor az aszteroidák között bányászol, meg mikor bedokkolsz az űrálloásra, az nagyon ott van. Nem is értem hogy lenne rebuy ha megvolt, és játszottál vele 200 órát. Ha egyszer megvetted, meg van véve, fel kell rakni és megy. Ha meg kell segítünk.
-
Urby66
aktív tag
válasz
gulasoft #46424 üzenetére
Az Elite-et már évek óta nem toltam, a mérnökök megjelenésekor, olyan 200 óra után hagytam abba. Szóval nagyon hamar rebuy lenne ha hirtelen felindulásból visszalépnék...
Nekem nincs bajom az elem idővel, ezt tudtam, hogy ilyen lesz. A rezgést nem a spórolás miatt kapcsoltam ki, nekem jobb nélküle.
Igen, többen mondták a Q2-t, sokat is agyaltam, de végül ez volt szimpatikusabb.
A nappaliban nincs jó wifi csak kábeles net, szóval kellett volna hozzá még plusz egy router vagy AP, kellett volna egy kábel is, ha mégis leülök, illetve ahogy írod kellett volna valami normális pánt is. Szóval eredetileg nem lett volna annyival jobb anyagilag a Q2. Plusz féltem a képminőségtől ami az alacsonyabb felbontás és a tömörített stream miatt gyengébb. Persze a V1-V2 mizéria miatt drágább lett a Reverb de akkor már eldöntöttem, hogy ez kell.
Egyébként én az Alyx-ot is álldogálva játszom, nem igazán ugrálok, illetve a helység sem olyan, hogy nagyon legyen hely mozogni. (sőt voltam olyan elvetemült, hogy ülve is kipróbáltam és nem volt gáz)
A kábel eddig ezek miatt nem igazán zavart, tök jól el tudom vezetni magam mögött.
Amikor a gyerekek játszanak akkor azért figyelnem kell rájuk, mert ők aztán simán elindulnak, neki a falnak vagy a tévének...Bár ott sem a kábel a baj, inkább a kevés hely.
-
gulasoft
őstag
válasz
Urby66 #46423 üzenetére
Segítek, mert azt mondtad, hogy nincs összehasonlítási alapod. A q2 503 gramm a g2 meg 550. Ha a q2 gatyamadzagját lecseréled egy normálisabb pántra (mert megteheted ellentétben a g2-vel) akkor arra rakhatsz hátra egy aksit, és kábel nélkül 7-8 órát tolhatod. A vezérlőben lévő elem használati idejét nem órákban hanem hetekben mérjük, és a rezgést sem kapcsoljuk ki. Alyx és boneworks pont vezetékkel elég kényelmetlen, a moss üldögélős ott jobb a történet. A felbontása elvileg jobb, a g2-nek sokan használják is szimulátorozáshoz, de pont amire te használod egy q2 jobb lett volna. Minden mozgolódós játéknál jobb ha nincs kábel, hidd el tudom 2.5 évig volt index-em. Tegnap 3-4 órát toltuk az elitet (szimulátor), utána még 1-1.5 órát játszottam a Lucky's Tale-el (q2 natív platfom játék üldögélős) és nem fáradt el a nyakam, de ha elégedett vagy vele az tök jó, mert akkor sokat fogod használni és talán találkozunk olyan játékokban amivel együtt tudsz játszani másokkal.
Egy Racket Nx, vagy egy Beanstalker, már más tészta, ott azért kell forogni rendesen, egy eleven table tenisnél meg kifjezett hátrány a kábel. De ha nem játszol ilyen játékokkal, akkor jó választás G2, mert pl. pont szimulátoroknál a vezérlők helyett kormányt, jostickot használsz és nem zavar a követés pontatlansága.
Szóval remélem bejön, és találkozunk egy elitben, vagy valami hasonló játékban. -
Urby66
aktív tag
Végül eldöntöttem és Reverb G2-t vettem. Az összes teszt alapján a V2-es verzió már menetes a V1-re jellemző problémáktól, működik AMD-vel javult a követés, és jobb a FOV.
A gond az volt, hogy a használt piacon és még az "olcsóbb" újak esetén jellemzően a V1-es verzió van, vagy pedig nem tudják megmondani, hogy melyiket fogom kapni.
Szóval rendeltem egyet a Bestware-től ahol kifejezetten lehet választani a V1 és a V2 között (persze felárért). A kiszállítás sebességével elégedett voltam alig pár nap alatt itt volt a csomag. Rendben megérkezett, bontatlan V2-es verziót kaptam.
Első benyomásaim jók.
AMD processzorral és AMD videókártyával gond nélkül ment elsőre, a kontrollerek követése is rendben van. A képminőség szerintem jó, bár nincs összehasonlítási alapom. Kipróbáltam a plusz távtartóval és anélkül is. Nélküle tényleg jobb az FOV, de nekem már kényelmetlen mert a szempillám hozzáér néha a lencséhez ami zavar, szóval inkább távtartóval használom.
A kábel kellően hosszú és elég merev is ahhoz, hogy ne törjön meg könnyen.
Az Alyx-ot és a Boneworks-öt próbáltam ki és még az Assetto Corsa-t. Illetve a Moss-ot ami eszméletlenül aranyos és elsőre talán az fogott meg a legjobban.
A súlya szerintem kicsit sok főleg a Moss esetén mivel ott leginkább lefelé kell nézni, így elfárad a nyakam. (El nem tudom képzelni milyen nehéz lehet akkor egy Quest 2 ahol még akksi is van a szemem előtt)
A ház kívülről érezhetően melegszik egy ponton de befelé nem tol hőt. Igaz még nincs meleg de (kisebb pihenőkkel) kb. 2 óra játék alatt nem izzadtam bele és nem fáradt el vagy száradt ki a szemem.
A gyári elem kb. 8 óra használat után most kezd el kimerülni (a rezgést kikapcsoltam, idegesít és valahogy olyan furcsa nekem), rendeltem hozzá 1,6 v-os NiZn akkut, állítólag a kicsit magasabb induló feszültség segít stabilizálni a kapcsolatot amikor már merül az akksi.
Szóval egyenlőre ennyi, többe került mint egy Quest 2 de nem bántam meg. -
-
kevike576
senior tag
-
gulasoft
őstag
Na kipróbáltuk a megosztást és kiírta, hogy már egy készüléken meg van osztva, ott tiltani kell, úgyhogy 2 eszközön lehet ezt az app sharingot megcsinálni.
-
fatal`
titán
válasz
Satra74 #46415 üzenetére
Nem kell a gyári link kábel. Alzának van olcsó L csatis kábele, de az csak 3 méteres.
Ha szimulátorozáshoz kell, akkor az is jó, én ilyet használok. Egyébként meg air link/virtual desktop és nem kell kábel
Ha 5 méteres, vagy másmilyen kell, akkor Amazonon van választék bőven.
-
Satra74
tag
Sziasztok!
Oculus Quest 2-t kapcsolnék PC-hez. Hol kapok "LINK kábelt"? Sehol sincs készleten, csak rendelni lehet? (Az Alza.hu-n lévő 44 ezer forintosat nincs kedvem kifizetni.)
A Mediamarktban mondta az egyik eladó, hogy egy 5GB/sec adatátviteli sebességű C-type kábelük van, de annak nem 90 fokos az egyik végén a csati. -
MAxxYD
tag
válasz
JoolsNOS #46409 üzenetére
Ezek szerint ebből több is volt és 2020-ban ugyan így hívták. Írok privátot
A 2021-es továbbra is érdeklene (Wands, A Fisherman’s Tale, Paper Beast, Arizona Sunshine, Until You Fall). -
MAxxYD
tag
Sziasztok,
Ha lenne valakinek véletlenül maradék játéka a Humble Bundle Fall VR Emporium Bundle-ből, akkor baráti áron érdekelnének -
gulasoft
őstag
válasz
peugeotmate #46403 üzenetére
Köszönöm.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok hölgyeim. Meg érkezett a mai napon a szemüveghez a cover.
Este proba lesz. Hétvégén próbáltam játszani a green Hell játékkal. De kb 15!perc után abba kellett hagynom, mert majdnem be hánytam.
Remélem így már jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro