- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Jinxb1rd #31199 üzenetére
A konverzio a The Climb-nal szerintel jol sikerult mert jol nez ki. A Robo Recall pedig nem annyira. Mondjuk az utobbi erdekes/sajnalatos mert az egyik elso nagyobb jatek port volt es azert akkor meg nem ment annyira a portolas mint manapsag sajnos. Ha valamelyik tokosebb csapat keszitene a konverziot ma akkor szerintem sokkal jobban sikerulne. Viszont mindketto cross-buy (nekem is igy lett meg) ezert ha nem tetszik a Quest-es verzio grafikaja akkor meg mindig streamelheted a PC-s verziot
A Robo Recall egy alapjatek szerintem, a The Climb izles kerdese.
-
sheep
addikt
válasz
-Solt- #31192 üzenetére
Hát azért lefogyatékosozni valakit -ráadásul tapasztalat nélkül- egy bizonyos életkoron túl elég dedós dolog.
De részemről befejeztem ezt a vitát, csak arra akartam rávilágítani hogy úgy mondtok véleményt valamiről hogy nem is próbáltátok. Az előítélet meg gyerekkorban még elmegy, de felnőttként már gáz. Azon kívül hogy gúnyolódtok semmi más indokot nem tudtok mondani. -
Dave567
addikt
válasz
kiskuplung #31183 üzenetére
Hát arról fogalmam sincs, de jó lenne ha vissza lehetne rakni, mert ez így szánalom, 500 negatív értékelés steamen, jelenleg...
-
sheep
addikt
válasz
kiskuplung #31185 üzenetére
Biztosan azért van ülő mód az Alyx-ban mert elfelejtették megkérdezni a fejlesztők a véleményeteket
-
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #31179 üzenetére
Quest-en peldaul a Red Matter nez ki nagyon szepen.
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Márton
nagyúr
Na végre vannak magyar nyelvű tartalmaim a GO-ra! Neve: digionline
Az Oculus TV-ben fel tudtam telepíteni, simán megy az 55 csatorna a 2-3m-es virtuális tv-n.
Fura, hogy a sisakban valami magyarul beszél, de tetszik -
Iludka
tag
A kábel ami a rift-be megy ott mozgatva el megy, vissza jön a kép. valami megoldás van rá? vagy csak kábel csere oldja meg a problémát?
-
kiskuplung
őstag
válasz
BomiBoogie #31179 üzenetére
"fura volt, hogy a gép előtt kell ülnöm"
De miért tennél ilyet? Olyan rövid a kábel?
Van is egy ilyen topicos mondásunk: ülve Alyx-ezni olyan, mint állva szimulátorozni
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Iludka #31181 üzenetére
Gyakorlatilag bármi. Itt kezdj el olvasgatni.
De hogy adjak pár legegyszerűbb tippet:
-A headsetről vedd le a faceplate-et és húzd ki belőle a kábelt és dugbd vissza (lehet csak kilazult).
-USB drivereket ellenőrizd (esetleg telepítsd újra az alaplapod honlapjáról.)
-Vidd el egy barátodhoz és próbáljátok ki nála.
-Win reinstall.Milyen gépen próbálod beizzítani? Asztali, laptop? Specifikációk?
-
Iludka
tag
Sziasztok. vettem használtan egy Oculus Rift Cv1-et. és annyi gondom van vele, hogy a Headsete Narancssárgán ég a led, és nem ad képet. mi lehet a baj?
-
Dave567
addikt
Hát emberek ez az Onward tényleg egy botrány lett, nem lehet lőni benne rendesen, hiába húzom meg a ravaszt, kihagy a fegyveren a single shot, a kis pisztoly még a rendesben is gyötrelem volt, de már az assult fegyók is rosszak...
Remélem kezdenek valamit a játékkal.... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Jól tetted!
A rácsok nem lesznek zavaróak, úgyis a játékra fogsz fókuszálni.Más:
megnéztem pár Questre vett címet, és aktiváltam őket "Riftre", vagyis letöltöttem a pécés változatot.Grafikában nem éreztem nagy előrelépést, plusz ugye fura volt, hogy a gép előtt kell ülnöm és beleütöm a kezem az asztalba stb.
, szóval én továbbra is úgy érzem, hogy a távolabbi jövő a vezeték nélküli VR-é.
Amúgy nem a rácsok a leginkább zavaróak a VR-ben nekem (aki Questtel kezdett először), hanem, hogy a grafika a legtöbbször olyan, mint a 20 évvel ezelőtti gyerekkorom PC-s játékain.
Persze, tudom, hogy Snapi 835-ön nincs csoda.
És, hogy nyilván egy Alyx vagy egy Fallout VR baromi jól nézhet ki.
Csak a gépfejlesztésre meg nem akarnék kidobni annyi pénzt, ha már Questet vettem. Mondjuk kicsit csalódott vagyok amiatt, hogy pont ezeket a címeket nem tudom kipróbálni, pedig egy SkyrimVR vagy FalloutVR érdekelne.Illetve van még oda pár újabb cím (In Death: Unchained; Phantom: Covert Ops), megnézem majd azokat is, hogy mennyire szép Questen a "grafikai maximum".
-
neverless
tag
Sziasztok,
(Rift S - RTX2080 - 7700k)
A napokban feltettem a Fallout 4 VR-t. Sajnos gondom van a grafikával, azon belül is a shimmering jelenséggel. Ez főleg a fűnél jelentkezik és kb azt jelenti, hogy az anti aliasing következtében a pixelek mintha nem tudnák eldönteni, hogy akkor most milyen színűek is legyenek az éleknél. Gyakorlatilag vizuális értelemben rettentő zajos a kép a fűnél. Már kb 10 órát eltöltöttem csak azzal, hogy ezt a problémát megszüntessem. Modokat tettem fel, szedtem le, ini-ket tweakeltem, beállításokkal játszottam, SS-t állítgattam, fórumokat olvastam, nvidia control panelben állítgattam, de semmi nem segít. Érdekesség, hogy a Skyrim VR ilyen problémát nem produkál. Olyan, mintha a fallout által használt anti aliasing eljárás egyszerűen rossz lenne. Ezzel a problémával nem küzdött itt valaki és ha igen, esetleg talált rá megoldást?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
izomman1 #31176 üzenetére
Hardware Refund Policy.
Ha kártyáról utaltál arra kapod vissza. -
izomman1
senior tag
Ha hardvert rendelsz a Steam ről és mégse kellene 14 napon belül vissza küldöd akkor vissza kapod az árát a készülékre a bankszámládra Vagy csak a steam fiókra jön vissza a pénz és akkor kötelező elköltenem másra (programokra) a Steam en keresztül? Kinek van ebbe tapasztalata?
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szia!
Ne aggódj a Rift S bőven elfogadható szintet nyújt. Ha megkapod egész biztosan pozitívan fogsz csalódni!
A Through the lenses videók azért olyanok amilyenek mert egyrészt a lencse egy adott távolságra van a kijelzőtől és csak így lehet felvenni, így van fókuszban a display a lencse mögött! Másképp nem látsz a kijelző képéből semmit csak hogy valami világít a lencse mögött.
Az meg természetes, hogy ha PC-n indítasz felvételt az nem tudja a lencsén keresztül felvenni a képet, csak azt amit kiküld a HMD-ben található kijelző(k)re.
Ne parázz a felbontás miatt, ha megérkezik majd meglátod, hogy minden oké. Ha mégsem lenne az, felteszed apróra és vehetsz 700 Euróért 4K-s HP Reverb G2-t majd ősztől. Az összefoglalóba majd kukkants bele ott is van pár infó. -
eami
veterán
engem mindig is érdekelt a VR, de sokkal gagyibbnak gondoltam, amíg egy VR gaming helyen ki nem próbáltam a HTC Vive-ot. Teljesen megdöbbentem, hogy mennyire előrébb van mint gondoltam, aztán utána olvasva később megvettem a Rift S-t ami ár/érték arányban még jobb. Szerintem ne izgulj... jó lesz
-
Saden
újonc
Köszi a válaszokat!
Sajnos manapság nem lehet valami túl jól tájékozódni erről az interneten... :S A Through the lenses videók rázoomolnak ilyen hangyányi méretre, hogy mindenki direkt a legpixelesebb állapotában lássa, a gameplay videók pedig konkrétan a számítógép által legenerált képet mutatják, tehát nem azt, amit a lencséken keresztül látsz, hanem hogy igazából hogy néz ki a játék.
Sehol nincs semmi olyan leírás vagy kép, hogy ha belenézel azokba a lencsékbe, mit is fogsz látni... -
Saden
újonc
Köszi a választ! De így mennyire látni a rácsokat? tehát a részleteket jól látni? Attól félek hogy kapok majd valami régi nokiás pixelhalmazt 174 ezerért
Nagyon durván látszanak a rácsok, vagy csak ha összpontosítasz? -
Dave567
addikt
válasz
Magyarfarkas #31165 üzenetére
Persze, ez is igaz, de most egyelőre megteszi a Rift S is, aztán majd később váltok.
-
Saden
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy oculus rift S-t a német amazonról. Még jó sokáig nem fog megjönni, de kérdezni szeretnék vele kapcsolatban, úgy tűnik itt sokatoknak van ilyen eszköze.A kérdésem az lenne, hogy mennyire szemcsés / szúnyoghálós a kép? A neten SEMMI nincserről, de SEMMI, és hát így vakon rendeltem meg. Van egy rakás "Through the lenses" videó, de azoknak mindig rázoomolnak a képre... De hát én arra lennék kíváncsi, hogy ha a fejedre veszed, és belenézel, mennyire éles a kép? Homályos? Vagy nagyon látni a pixeleket? Erre tudna nekem valaki választ adni, légyszi?
-
Márton
nagyúr
Oculus GO ADB wifin nem működik az usb kábel bedugása (majd kihúzása) nélkül?
Tehát először mindig szükséges az usb kapcsolat hozzá? Nincs valami trükk? -
eami
veterán
válasz
Magyarfarkas #31161 üzenetére
fent vagy HVRC-n ?
-
Magyarfarkas
tag
válasz
Dave567 #31163 üzenetére
Az a probléma hogy ez nem veszekedés csak az úr felkapta a cukrot...mindegy ..holnapra már a nevére sem emlékszem! Az indexel tudsz játszani normálisan 2 állomással, de ha már egyéb kunsztokat is csinálsz,akkor kell harmadik is,tehát ne félj tőle...most az hogy az én véleményem mi lett róla egy hónap alatt, az is tökmindegy! A lényeg hogy ne adj senki véleményére, mert mindenkinek más a feje,a szeme, a kényelmi faktora és mindenkinek más jön be! Itt a topicgazdától kezdve nagyon sok egy headsetes emberke van, akik a másik véleménye alapján mondanak ajánlatot, amit nem lehet, de sok az okos is, aki kipróbáltak már sok mindent. Az hogy neked valaki azt mondja hogy az index szar, szard le, rendeld meg, és ha nem jó neked visszaküldöd vagy úgy mint én magasabb áron értékesíted... mert megteheted
-
-Solt-
veterán
válasz
Dave567 #31162 üzenetére
Igen, ez egy általános hiba, nem játékfüggő, akár Oculus Home alatt is reprodukálható. Itt egy YT videó is róla: [link]
A lényeg, hogy ez gun stock-l okoz problémát, mert ott vannak annyira stabilan a touch-k. Gun stock nélkül, amikor a kezemben vannak a touch-k akkor nálam nincs semmilyen gond, 99%-ban nagyon jó a követés. A The Thrill of the Fight alatt ha túl nagyot/gyorsat ütök akkor van, hogy lemarad a virtuális öklöm, de ezen kívül tényleg nincs gondom, szóval nálad más gond lesz szerintem...
Gun stock nélkül tényleg nehéz, amíg nem volt addig én jellemzően csak pisztolyt használtam... nagyon hangulatos tud lenni és a kisebb tűzerő miatt ösztönöz arra, hogy taktikusabban játssz. Persze ez csak akkor működik, ha nem ilyen hentelős FPS-t játszol.
-
Dave567
addikt
válasz
Magyarfarkas #31161 üzenetére
Ahogy olvasom a Vr-dolgokat nincs tökéletese Vr, ezen kár össze veszni....
Azért is nem vettem Indexet, mert +1 bázisállomást mondtak Fps-ben, azt meg jelenhelyzet miatt nem lehet rendelni, szóval ott is vannak gondok... -
Dave567
addikt
válasz
-Solt- #31160 üzenetére
Hát nem tudom akkor, nekem még új ez az egész Vr dolog, de a Boneworks-ben volt olyan gondom, hogy amikor csípőből fordultam és tartottam a fegyvert, akkor akadozott kicsit, és nekem nincs stockom, ha jó irányban vagyok akkor megy rendesen.
Viszont ezt Onwardban nem tapasztaltam, mondjuk elég nehéz játszani stock nélkül FPS-t.
Más játékokban is csinálta? -
-Solt-
veterán
válasz
Dave567 #31157 üzenetére
Persze, a beállítások rendben vannak... ha nem lenne ez a hiba, akkor a gun smoothing és scoope smoothing disabled beállítás lenne a legélethűbb, de ezek így használhatatlanok. Default beállításon mérsékelhető a hiba, azzal a kisebb pörgős pályák élhetőek, de azért zavaró tud lenni...
Maga a nyűg itt az első hozzászólásban jól van prezentálva [link] , de Onward alatt már a menüben is előidézhető még gun stock nélkül is... ha sikerül mozdulatlanul tartanod a touch-t, szinte azonnal eltűnnek.
Mondjuk lassan mindegy is lesz, mert ahogy látom szépen kinyírják az Onwardot...
-
-Solt-
veterán
válasz
Magyarfarkas #31148 üzenetére
Azon agyalok, hogy te most szimplán troll vagy, korlátozott a szövegértelmezési képességed, vagy csak egy elvakult Oculus hívő vagy-e... amíg nem jutok valami eredményre, addig is igyekszem minél kevésbé tapló lenni, ami őszintén szólva nagyon-nagyon nehezemre esik, főleg ilyen randa másnaposan.
Szóval ez az "apró" hiba annyiban apró, hogy a közösségnek egy nagyon elenyésző részét érinti, ezt a részt viszont nagyon érzékenyen ugyanis aki gun stock-l szeretne példának okáért mesterlövész fegyvereket használni, az gyakorlatilag ezt nem tudja megtenni. Örülök neki, hogy téged ez az "apró" hiba nem érint és együtt tudsz élni vele, de ettől még próbáld meg azt a nem elhanyagolható tényt feldolgozni, hogy nem csak az a felhasználási terület létezik amit te preferálsz. Tudom, hogy ez nehéz, mert láthatóan a teremtett világ tetejére pozíciónáltad magad, de azért próbáld meg néha a többi mezei halandó nézőpontját is figyelembe venni. Ha nagyon nem megy, akkor az is egy megoldás, ha csendben maradsz olyankor amikor téged nem érintő hibáról van szó, de segíteni nem tudsz. Én ez utóbbit preferálom, mindenkinek ez lenne a legjobb.
Cirka másfél éve van meg a Rift S és kb 1 éve a ProTube gun stock. Megnéztem jó pár gun stock videót, egyikben sem említették ezt, az ég világon semmi nem utalt arra, hogy bármi gond lenne, szóval az állításoddal szöges ellentétben abban az időben ez közel sem volt közismert hiba. Olyannyira, hogy vagy két hét használat után tűnt fel, hogy valami nem stimmel... addig vitt az újdonság varázsa és az adrenalin, szóval nem csodálom, hogy sokan ezt észre sem veszik. Az, hogy az Oculus szerint ez nem hiba és ezt te elfogadod válasznak az legyen a te dolgod, de engem ez nem vigasztal már csak azért sem, mert nagy valószínűséggel csak pár értéket kéne ahhoz átírniuk, hogy a probléma megoldódjon és ne higgye azt a két touch, hogy azért mozdulatlanok mert nem használják őket. Szóval ez inkább hozzáállás kérdése és ez a leszarom magatartás szinte bosszantóbb mint maga a hiba.
Szeretnélek emlékeztetni rá, hogy semmiféle sírás nem volt a részemről... Megemlítették a nevem egy hozzászólásban arra reagáltam és ennyi, viszont ahogy látom te érzed küldetésednek azt, hogy a saját preferenciáidat globálisan kivetítsd és ha valaki ebből kilóg akkor belekezdesz ebbe a gyerekes hisztibe amit még megfűszerezel egy jó adag beteges felsőbbrendűségű tévképzettel.
Részemről kb ennyi, a többi irreleváns vergődésre a te érdekedben inkább nem reagálnék. A továbbiakban ha kérhetem akkor legyél oly kedves és kerüld a velem való kommunikációt minden csatornán.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szerintem meg arról van szó, hogy kedvenc trollunk ismét idejött mérgezni a levegőt és titeket bosszantani. Én már le sem tojom amit ír, mert ki nem állhatom az ilyen energiavámpírokat.
-
kiskuplung
őstag
válasz
kiskuplung #31151 üzenetére
És paintballoztál már? Vagy airsoft.
Én leginkább ezekhez tudom hasonlítani az Onward-ot. Ha elkezdesz futni, kb halott vagy,mert kilőnek fedezékből. Arról nem is beszélve, hogy hiába van rajtad headset, a távolsággal együtt csökken a hangerőd, és csak rádión keresztül tudsz kommunikálni, ami a bal vállad felett van, és amíg azt nyomogatod, addig se tudsz célozni, mert foglalt a kezed..
Amúgy is célszerű lassan haladni, mert csak csörömpöl rajtad a felszerelés, hangosabbak a lépteid.. -
Üdv! Nagyon nehezen rászántam magam és összeraktam a szettet. Mini DP van csak a gépemen. Tudnátok ajánlani jó átalakítót? Ami nekem van,az nem tetszik neki. Valve index a szett. Köszönöm a segítséget.
-
s:zozo
aktív tag
válasz
Williamgrant #31146 üzenetére
[link] Videó játékban szerintem ez a pontos jelentés
-
válasz
kiskuplung #31151 üzenetére
Nem hát.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Williamgrant #31150 üzenetére
Te még sose játszottál Onward-öt, igaz?
-
válasz
s7evcsenko #31149 üzenetére
Aki codozni vagy cszni akar, pc + monitor + egér kombó tökéletes.
Értem én hogy mit akarsz mondani amúgy.
Aki nem úgy lő mint a Doomban és quakeben, az mind camper. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Futva hogy tartson célra?
Ez még nem kempelés. -
Magyarfarkas
tag
válasz
-Solt- #31142 üzenetére
Nem tudom mióta van meg neked a rift s, megsérteni nem akarlak...de ez a hiba már az elejétől megvan, páran írtunk is nekik emailben, twitteren meg a tököm tudja még hol...a válasz annyi hogy az oculus nem támogatja a külső eszközöket, ezáltal az általad hibának vélt dolog ,nem hiba...ha stockot akarsz használni, akkor együtt élsz azzal ami van! Ha nem, akkor vásárolsz másikat ,amivel tudod számodra normálisan használni. De...azoknak a hibáival is együtt kell élni + pénzért! Én havonta most a kovid miatt 2-4 vr rendszert rakok össze, előtte mininmum tízet legalább, mindenkinek el van mondva mik a hibák,mik a pozitívumok. A 450 eurós rift s és a 450 euro+ 50-80 eurós kényelmi kiegsézítők questnél a megemlített hibára és az árára való tekintettel a "nem érdekes " válasz érkezik folyamat, vagy a "akkor nem használok stockot" válasz vaaaagy választ valamit,amivel ez a dolog nem érzékelhető! Erre vásárlásnál oda kellett volna figyelni és nem később sírni mint egy csecsemő, mert erről a dologról az információ mindenhol is elérhető
-
Gigi01
őstag
válasz
Ilyenkor jön képbe az anticheat rendszer,elmegy a követés.
-
-
v2
senior tag
Ajaj, már pattog a kukoricám
-
Magyarfarkas
tag
válasz
-Solt- #31142 üzenetére
Taps,taps...akkor ott van az index 700 euróval drágábban azzal gondod nem lesz...reverbel nem lehet gránátot dobni, a kontrollerek elszállnak a levegőben mert változik a fényviszony...indexnél 1 nap alatt sikerült olyan pozicíót felvenni,amely gunstockal bezavarta a követést tehát probléma mindenhol van..olcsó...vagy alkalmazkodsz vagy van más lehetőséged! Lehetetlen nincs ,csak tehetetlen....ez egy apró hiba, mint a karc a fényezésen...bár lehet neked ez is drága volt és ezért nagyobb az elvárásod
-
-Solt-
veterán
válasz
Magyarfarkas #31139 üzenetére
Ez a a cucc még mindig nem került javításra, de orvosolni lehet normális stock beállítással!
Nem, nem lehet orvosolni semmilyen beállítással... mérsékelni lehet, alkalmazkodni lehet hozzá, de ettől még a hiba jelen van és adott esetben immerzió romboló.
A lényeg hogy valami minimális kis körkörös mozgást végezz mindig és akkor nincs gond...
Pont az a gond, hogy kis körkörös mozgásokat kell végezni... a normális működés az lenne, ha akkor sem veszítené el a követést amikor fixen tartod hosszabb ideig.
de ha valami sarokban remegős kemperként akarod élni az életet, akkor érdemesebb visszamenni cv1-re vagy venni valami bázisállomásos dolgot
Tehát aki nem rohangál mint a fejetlen csirke körbe-körbe az udvaron az egy remegős kemper... érdekes meglátás, olyan igazi COD-s.
Én a realisztikus játékmódokat és a taktikát szeretem... ehhez néha meg kell állni, célra tartani, adott esetben távolabbi célra lőni és ilyenkor elég frusztráló ha kis körkörös mozgásokat kell végezni azért, hogy ne veszítse el a követést a touch.
ettől függetlenül egy indexessel és a másik négy ocus emberrel első helyen vagyunk contrában, tehát csak meg kell tanulni használni
Rohangálás közben, közeli célpontra reflexből én is tudok lőni, csak ez a felhasználási mód nem érdekel, az eredményességből pedig nem következik az élmény. Engem pedig az utóbbi jobban érdekel, de fogalmazhatnék úgy is, hogy az előbbi egyáltalán nem...
-
Jinxb1rd
addikt
BTW a G2 közben tényleg drágább lett egy 100-sal. Remélhetőleg legalább befektetésnek jó lesz
-
Magyarfarkas
tag
válasz
-Solt- #31134 üzenetére
Ez a a cucc még mindig nem került javításra, de orvosolni lehet normális stock beállítással! A lényeg hogy valami minimális kis körkörös mozgást végezz mindig és akkor nincs gond...de ha valami sarokban remegős kemperként akarod élni az életet, akkor érdemesebb visszamenni cv1-re vagy venni valami bázisállomásos dolgot
Az ocu még mindig nem támogat külsős eszközt, gondolom ezért nem foglalkoznak a stockosokkal...ettől függetlenül egy indexessel és a másik négy ocus emberrel első helyen vagyunk contrában, tehát csak meg kell tanulni használni
-
Raymond
titán
válasz
Raymond #31136 üzenetére
Ugy latszik eleg napalm-ot kaptak a fejlesztok az elmult 1-2 napban
"Downpour allows rollbacks to Onward version 1.7 to PC users wishing to return to better quality. Additionally, they will be releasing a patch today which will adjust graphics for those wishing not to roll back to 1.7."
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #31135 üzenetére
Meg nem mentem vegig minden diskuran de amit a PC verzioval csinaltak az tenyleg botrany:
Onward NEW PC VR Graphics Comparison - 1.8 vs 1.7
Gyakorlatilag az tortent hogy volt egy PC-s jatek, csinaltak egy Quest jatekot es amikor az kesz volt akkor abbol a Quest jatekbol csinaltak egy PC build-et is es egy point update kereteben toroltek az eredeti PC verziot es felraktak ezt a mobil verziot PC-re is. Eszmeletlen hogy ezt megleptek. Valami olyasmi dumak vannak hogy a cross-play miatt de ez igy akkor is gyenge. Ha az van hogy ugyis kicsi a PC-s jatekos bazis akkor hagyd meg a PC-s verziot ahogy van es add ki az ujat cross-play kereteben PC-re igy lesz egy Onward es egy (mondjuk) "Onward Universe" jatek. Aztan egy ido utan ha a PC-s valtozat nem megy semerre szepen lassan megszuntetetd a support-ot ahogy az szokjak csinalni.
Szerk: ha nem lenne vilagos - nem csak a grafikat butitottak, az egesz jatek le lett butitva. Vannak fegyverek amik nem mukodnek, a halott ellenseg fegyvereit nem lehet felszedni mert mind ugyanolyan deathanim-al hal meg es eltunik a jatekterrol mindenestol, az osszes fegyver hangja ugyanolyan, vannak amik nem mukodnek, enemy AI gyakorlatilag nincs es meg volt par mar dolog is emlitve a reddit-en. Elkepeszto hogy egy fejleszto ilyet meglep.
-
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #31123 üzenetére
Az én problémám más jellegű... kézben tartva nincs gondom a touch-l csak akkor, ha gun stock-t használok. A kezünk mindig remeg egy minimálisat, de a vállhoz szorított gun stock-l annyira stabilan van a touch, hogy amint nem mozdulok, vagy csak lassan teszem ezt, egyből elveszti a követést.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
MPowerPH #31112 üzenetére
fps-t nezve a rift s es a reverb 4k felbontasban hogy alakul ?
A rift s-el a steam-en belulrolninditva az acc-t van oculus vr mod, ha azzal hasznalom kb 30% gyorsabb mint sima steam vr inditassal. Itt is van hasonlo trukk vagy csak sima steam vr mod van ? Mert attol tartok akkor mar rogton egy csomo fps-t az ember. -
izomman1
senior tag
Knuckles kontrollerrel rendesen lehet tolni a Fallout és a Skyrim VR -t? Mert Chavez mondta még régen, hogy kár , hogy eladta a Vive wandokat , mert knuckles el képtelenség játszani.. Ez változott azóta? Valamint ha valaki a steam en keresztül knuckles kontrollert berendel, de mégsem kell neki és 14 napon belül vissza küldi akkor vissza téritik a bankártyára az összeget vagy csak a steam fiókra és le kell vásárolnia másra?
-
Jinxb1rd
addikt
Hát emberek egy biztos: ilyen melegben klíma nélkül nem igazán lehet VR-ozni...
-
Dave567
addikt
válasz
kiskuplung #31123 üzenetére
Az remek...
Adtam egy kis kontakt sprayt neki, most jó lett, de most a szemüveg hülyült meg, minden működik, egyszer csak fekete kép a szemüvegen, és nem látok semmit, de a játék fut... -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #31120 üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #31120 üzenetére
Vagy eladta
-
MPowerPH
félisten
válasz
barcalaci84 #31114 üzenetére
Automatice indul a WMR, ahogy felrakom a fejszettet. SteamVr csak utana lett elinditva. De sejtem, hogy valami szimplan osszeakadt.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Olyan problémával fordulnék hozzátok egy Rift S-ről lenne szó.
Elkezdek játszani, és egyszer csak megáll a touch, az az hiába mozgatom a kezem, egy fix pontban van, irányítani még tudom, de a kéz nem mozdul, és semmilyen hibát nem jelez a rendszer, nem lötyög semmi, a kép tökéletes.
Találkozott már valaki ilyennel? -
Gigi01
őstag
Reverb G2 valakinek van?
Megéri az árát?Vagy költsek másik hobbimra? -
Jacek
veterán
válasz
barcalaci84 #31114 üzenetére
Akkor ezért nem láttam még ezt, én mindig felélesztem a cuccot és automatice elindul a WMR, csak ezután turkálok a steamban.
-
barcalaci84
őstag
válasz
MPowerPH #31106 üzenetére
Nyugodtan visszarakhatod, mert nem azért indult 60hzben...
A gép restart segített...
Nalam is néha 60 Hz-en indul a steamvr. Én azt vettem észre h akkor ha előbb indul el a steamvr mint a wmr portál (pl ha egyből indítom az Acc-t és előtte nem ment a wmr)
Ilyenkor gép restart után elinditod a wmrt, aztán a steamvr és csak utána a jatekot -
MPowerPH
félisten
Elvileg adtak ki update -eket, amik javitottak a VR teljesitmenyen. Rift -nel is feltuno volt.
Akkor azt a beallitast jo, ha beta -n hagyom?
Dyingsoul: Koszi.
Most mar csak egy day off kell... Ma melo, holnap lehet, aztan vagy vasarnap vegre tudok korozni, vagy hetfon. Ezert tartott eddig besetupolni.
-
MPowerPH
félisten
Okes. Cseles, mert egybol indulasnal kell az alt+enter, utana mar nem reagal ra egyaltalan. De legalabb a ctrl+space mukodik a pozicionalasra.
Gecc, ez brutalis. Megerte a szenvedest. Mintha monitoron FHD -ban jatszenek, kb. ott van a kepminosege a jateknak igy szemuvegen keresztul.
Koszi a segitseget am mindenkinek!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dyingsoul #31105 üzenetére
Siker!
Azt a budos k*rva eletbe, megszenvedtem. Lehet az Oculus miatt buggolt. Azert majd megprobalom ujra feltelepiteni, hatha most jo lesz.
Jacek, azt meg megmutathatnad, hogy SteamVR -ban hol tudom azt a bizonyos high(beta) -t allitani, mert rohadtul nem talalom. Tovabba a 70% -os erteket levettem autorol, az ugy jo lehet?
-
Jacek
veterán
Béta mindkettő? Továbbra sem jój?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged