- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos, nem tudom, hogy mennyire lesz "okosság", de két dologra lettem figyelmes a videót nézve:
Egyrészt, két hangosabb, s egy halkabb ciripelés-sorozatot hallok, amely gyanúm szerint minden egyes szíj-fordulatonként jelentkezik. Emiatt első körben kizárnám, hogy valamely csapágy ad hangot. Vagy megsérült valahol a szíj, esetleg idegen anyag került a bordák közé, (Ez terepjárókon gyakori, hogy apró kavicsokat szeg fel a szíj. Az is lehet, hogy a szíj külső, sima felén van olyan kopás, tükrösödés, ami miatt megcsúszik a szíj az adott szakaszon.
Másrészt, feltűnt, hogy a szivattyú szíjtárcsáján kilátszik a szélső borda. Fényes, tehát valamikor ott is futott vélhetően a szíj. Nézd meg, nem kopott-e a szíj széle, ez akkor szokott előfordulni, ha lógó csapágy, vagy szíjfeszítő miatt ferdén fut a szíj, s beleér valamibe. (Sajna, konkrét típusismeretem nincs.)
WD40-et, s más olajos dolgot ne fújj a szíjra, csak óvatosan nedvesítsd be vízzel, célszerűen valami pumpás flakonból. Ha akkor megszűnik a hang, az csúszásra utal. A csapágyak hangja ilyenkor még megmarad. Ha marad a hang, vedd le a szíjat, s vizsgálj át mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest