Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2115) zsid


zsid
senior tag

Hétvégi sztory:

Tegnap délután ( hegynek felfelé egy meredekebb részen) kilyukadt a fűtőradiátor jobb oldala. A lábtér befúvón keresztül elöntötte az utastér jobboldalát a fagyálló, egészen a hátsóülésig. Lábon hazahoztam, utána kezdődött az egész hétvégés kármentés. Kiszedtük az üléseket, az összes padlókárpitot ( ezúton kívánnék boldog születésnapot annak az anyjának, aki kitalálta, hogy az erősítőt a jobb ülés alá kell tenni, kb fél liter fagyállót sikerült belőle kiönteni ), kibontottuk a lyukas radiátort. Utána nagytakarítás, eltartott egy darabig amíg mindenhonnan eltakarítottuk a fagyállót.
Ezzel egy időben ( anya segítségével, mert mire nem jók az anyukák.. :DD ) kimosódott az össze padlókárpit és összes alsó műanyag takaróelem. Egész éjszakás radiátoron száradás - és egy örök vadászmezőkre távozó hajszárító segítsége - után, már sikerült visszapakolni a kárpitokat. Az erősítő is megúszta, valószínűleg annak köszönhetően, hogy az összes felesleges biztosítékot kigyomláltam, nehogy valami zárlat legyen a középkonzolban ( még a navigáció mellett is jött fel a gőz ).

Egyelőre ebédszünet van, utána mennek vissza az ülések.
Sosem gondoltam volna, hogy hirtelen felindulásból lemezig szétbontom az autó belsejét. Akit érdekel, lőttem közben pár képet [link]

<tRucKdriFteR>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.