Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz
albiosz #2381 üzenetére
Azóta minden rendben vele. Az említett lilás csillámlást megszokhattam szerintem mert teljesen eltűnt, semmi zavaró nincs a lencsékben. A felületkezelés elég jó, mert semmi karc nincs a lencsén, pedig bevallom, sokszor pólóba törlöm, ha nincs kéznél puha kendő
A régi vision expresses lencsém nem bírta ilyen jól.
A keret első körben hibás lehetett, mert 1-2 hónap után elkezdett lekopni a festék, de ezt szó nélkül cserélték egy újra, valószínűleg gyártási hibás volt, ezzel már minden oké.
A felszereltség profi, eddig itt vizsgáltak meg a legjobban szerintem, pedig voltam már több helyen.
Szóval minden oké
Bár a zeiss lencsék szerintem kicsit túlárazottak (itt csak ezt árulják), hoya, essilor azért jóval olcsóbb, bár sajnos nincs összehasonlítási alapom, de szerintem egy hoya blue controllal sem járnál rosszabbul. Bár ott több panaszt olvastam már a kékes becsillanásokra, nem tudom, ez mennyire egyénfüggő
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest