- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Szerintem ez nem az az évjárat amit nekem mutattak a boltban. Ennek masak a paraméterei? Le tudod írni?
Meg a legfontosabb: Milyen hosszú a lec?
Nekem 156-ost ajánlották (habar mindig 160-ássál mentem,de azt mondtak h ez valo igazan nekem)Meg árat is megirhatnal priviben
Bocs, csak hnap délelőttig van felrerakva, addig el kéne dönteni...
-
akos3
addikt
Ezt a labmeretet en sem értem 😅 338 mm a bakancsom amúgy
Amúgy full ez a leced van? Milyen állapot? Írj mar róla valamit, miért adod el? Pesti vagy amúgy? Mennyire gondoltál? Priviben is írhatsz. Szombat délelőttig tetettem felre a lecet a boltban amúgy mert holnap tuti nem erek ra melo után sem.
Szerk. Leírtam a mereret, átfuras nem jöhet szoba 😂 Amúgy furi kert a boltban elol hatul gyors állítod kötéssel adjak es azt mondtak h gyárilag az van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Én sajnos nem tudok lécvásárlásban segíteni, mert kezdő (de lelkes) síelő vagyok.
Én a lécem egy több napos osztrák síelés során vettem meg a kölcsönzőstől.
Használt volt, odaadta, kipróbáltam 2 napig, majd megvettem, mert a kölcsönzés is majdnem annyiba került volna. Így meg van itthon 1 lécem, amit csak be kell dobni a kocsiba, ha mehetnékem támad.Esetleg nézz be ide, hátha tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Én novemberben pár napra Kaprunt (Kitzsteinhorn) néztem meg.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
csababarca
őstag
Köszi!
Közben találtam árakat, lehet egyszer megéri az egyéni oktatás is...
A lényeg,hogy mielőtt kimegyek franciába egy hétre, csússzak párat bemelegítésnek,meg kicsit finomhangoljak, 3 éve nem síeltem, előtte 5-6 szezon van bennem, csak nah, biztos elszoktam kicsit ettől a mozgásformától.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
akos3
addikt
Gerlitzen eleg jo hely Jópárszor voltam Sosem csalódtam. Az hogy egy csucsrol be lehet csúszni az egesz palyarendszert nagyon praktikus, mert nem kell szenvedni az atcsuszasokkal ami sok mas pályára jellemző. A pályák kezeltek, eleg szélesek, megfelelő hosszusaguak... Eleg sok a hutte is , igy mindig talalni kisebb, eldugotabb helyet ahol nincs akkora tomeg...A felvonok is jok, viszonylag kevés a nem beulos. En csak ajánlani tudom, ennyiért valoban megeri!
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Én ma leltem rá erre a fórumra. Azt kell, hogy mondjam...végre.
Hátha tudok segíteni döntést hozni.
Nekem az örök kedvencem Nassfeld marad mivel itt tanultam meg "igazán" sielni. Irdatlan mennyiségű illetve hosszúságú pályarendszer. Karbantartásból csillagos ötös már persze ha van hó. Idén januárban sajnos nem volt túl jó a helyzet. A felső pályákon ködszerű hóömlés lentebb pedig zuhogó eső.
Hochkar...ha csak egy hétvégére szeretnél menni akkor ő a favorit.
Schladming...SZERINTEM...egy túlfuttatott tömegnyomor. 1x voltunk azóta se és ez így is marad.
Az idei cél St. Michael am Lungau...remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.Ezek persze csak az én saját véleményeim. Az egész nap is kevés lenne felsorolni a lehetőségeket.
A rock and roll az nem egy tánc...
-
zolynet
veterán
Sielok.hu -n nincs olyan topik/fórum, ahol tudnak ilyen kérdésben segíteni?
Én ebben nem vagyok szaki, én ha találok 1-1 lécet akkor sógornak mutatom h szerinte az milyen.
Tegnap találtam egy dobermann-t 55ezerért, lehet arra rámegyek. Nem írt még vissza a szakértőm.Life is too short to stay stock!
-
bandus
veterán
erről a bakancsról semmi infót nem látni, azon kívül hogyan néz ki. ruházatra ajánlom a heavy tools boltokat, olcsók és nekem nagyon bejött a minőségük, pedig nem jellemző rám, hogy bármelyik sporthoz alsóbb kategóriás ruházatot vennék, de ezekkel nagyon elégedett vagyok
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
zolynet
veterán
Nadrágot a dechatlonban vettem, kabátot a premier outletben, a columbia boltban, vannak ott nagyon durva leárazások, 150k kabát 75k (columbia). Na nem azt vettem, hanem egy leértékelt fundango kabátot ~40-45k körül.
Lécet nem tudom jó-e, nem vagyok szaki, sem a bakancsot. Ez ügyben nem tudok segíteni.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
180cm vagyok, és 162-164cm-is léc kell nekem. (curving)
A 177cm-hez 158-160 kell inkább, bár nem vagyok szakértő. Menj be egy üzletbe és érdeklődj az eladóktól, megmondják hogy mi kell neked.Chopokról írhatnál, tavaly nagyon nézegettem. Illetve még Donovaly-t is és Szentistvánt is, úgyhogy azokról is jöhet beszámoló.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
bandus
veterán
szerintem ha ennyit szánnál rá, akkor inkább bérelj. ebből kijön 2-3-4 bérlés, amikor is tuti jó lécet kapsz, pár szezont futottat, és nem rontja el a síelés élményét egy esetlegesen rosszul kiválasztott, használt léc.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Táp ventilátor csere
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest