- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
baloghbalint #9697 üzenetére
En ha 159-et akarnek venni, akkor 1.8 MPi vagy 120 lovas 1.9 JTD lenne a celkeresztben.
Szerintem ennyiert nem lesz igazan jo auto az auto. Ezt-azt biztos kell cserelni rajta, de ez fugg attol is, hogy mennyire vagy igenyes. -
IOX
tag
válasz
baloghbalint #9697 üzenetére
nem szokás itt válaszolni...
-
baloghbalint
tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes-e venni 159-es alfat 1.2-1.4 millióért. Mármint tudom függ az állapotától stb. a kérdésem arra irányul hogy van-e esély ebben az árkategóriában normális autóra. Nem lóg bilibe a kezem nem egy új autót szeretnék venni ennyi pénzért csak nem olyat szeretnék amire rá kell költeni az árának a dupláját az első évben.
1.9 jtdm és az 1.9 jts az ami nálam szóba jön. De természetesen a tapasztalatokat szívesen meghallgatom, hogy milyen motorral érdemes ezt a típust megvenni.
Köszönöm szépen a segítséget !
Üdvözlettel:
Balogh Bálint -
Patrick
addikt
Jah, valaki írjon már Halesznak, hogy hívják el Backstage-be a Petit.
-
Patrick
addikt
válasz
HussarF #9687 üzenetére
K*va jó volt, imádtam.
Ez kell, ilyenek kellenének az Alfának.
Én nem szeretem a SUV-okat. Oké, kényelmesebb a be/ki szállás, több a helyed, jobban kilátsz, meg a tököm tudja de nem az én világom...
DE! Ha nagyon mocskos akarok lenni, ezt a Stelvio Q-t gondolkodás nélkül elfogadnám...
Nem kéne semmi más, a Giulia Q mellé... max eme Teltebb Nő.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integrale #9691 üzenetére
morcosabbnak kene kineznie, mint az S mercinek kb, ovalisabb lampakkal
ez ugy nez ki, mint a kisgyerek amikor racsodalkozik vmire
a Kappa joval ertelmesebb volt ebben, abbol csak a kupe a suta vhogy azzal a kis kerekeivel, meg a benacska tetoivvel
na meg az ara sem volt annak normalis sosem, tobbe kerult egy kupe mercinel, ami vhogy ki is nezett legalabb, meg volt vagy 8-10 fele motorral
FL elotti 147-nek is ez a "baja", az is olyan bambacska lett, de a FL utani mar sokkal aggresszivabb
Mito detto, az vmi nagyon gyerekes lett -
-
TheProb
veterán
válasz
gipsztigris #9688 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
TheProb #9686 üzenetére
Ok, a szerkezeti elemek fullban, a beltér majdnem megegyeznek, de a külső az abszolút eredeti lett.
Nincs hozzá fogható forma. Igaz, hogy megosztó mert vagy imádja az ember vagy utálja, de így vagy úgy, valamilyen érzelmet mindenképp kivált az emberből. Olyan nincs, hogy nem lehet észre venni egy Deltát! -
gipsztigris
addikt
válasz
HussarF #9681 üzenetére
Pontosan!
Múltkor azt hiszem szépen összefoglaltam mitől más egy olasz jármű.
Szerintem attól más egy Olasz autó, mint egy "nemolasz" jármű, hogy talán olyan mérnökök és dizájnerek tervezték ezeket a kocsikat, akik életvidámak, derűsek, jók az ágyban, jól táncolnak, tudnak élvezni egy jó ételt és sírnak, ha megnézik a Rigolettót. Szemben a gyomorbajos Jürgennel, aki ötös volt matematikából, kiváló mechanikából, de semmi humora és annyi szépérzéke sincs mint egy kijáró malacnak. Épp ezért egy Német autónak sohasem lesz lelke, nem lesz stílusa. A szememben csupán egy "tisztes iparosmunka" és semmi több. -
dudu5130
őstag
válasz
gipsztigris #9678 üzenetére
Majd ha a kezembe került még dobok képeket. Minden frankón vezetve volt, ez nem egy tekert lerakott maszat. Vasárnap került fel, haverom hétfőn megnezte, de csak tegnap tudtunk visszamenni. Ha valaki keresne a közel jövőben dízel Deltat az írjon és elmondom miket néztem meg a hirdetések közül.
Ez a 3 hét kínzás lesz nekem -
dudu5130
őstag
válasz
gipsztigris #9672 üzenetére
-
Integrale
veterán
-
dudu5130
őstag
válasz
gipsztigris #9655 üzenetére
Meg is lett. 1.6 multijet argento olaszbol hozták jó bőrben van és jó áron lett meg. De ennyi szemetet anno még 56-bol se láttam mint deltabol.
-
IOX
tag
Sziasztok! Gyerek saját fizuval rendelkezik, ezért szeretne egy Fiat Linea 1.3 dízelt. Fel kell készülnie komolyabb gondokra? Első, gondos tulajtól lenne.
-
Bencze69
friss újonc
Az a baj, hogy használtan vettük az autót, és van garancia a fő darabokra.
A automata váltó elektronika elkezdett vacakolni, ezzel kapcsolatban kellett volna márkaszervizből szakvélemény a garancia érvényesítéséhez, de hozzá sem tudtak szagolni, csak még jobban elbarmolták. Hazudoztak össze-vissza, hogy szoftvert frissítettek, meg ilyenek, aztán a végén bevallották, hogy nincs is elektromos szerelőjük.
Sajnos nem én voltam ott, mert akkor biztos hogy egy fillért sem fizetek, de még botrány is csináltam volna, az tuti. -
csongi
veterán
válasz
molnarpeter #9662 üzenetére
Koszi! Megprobalom.
-
Bencze69
friss újonc
válasz
molnarpeter #9662 üzenetére
Kössz, az olajnyomás villogás eltüntetés működött, csak ez a kilométerszámláló villogás nem akar elmúlni.
Ráadásul, ami külön bosszantó, hogy márkaszervizben járt az autó, ahova egy másik hibával vittük el.
Természetesen azt a hibát sem tudták elhárítani, és még ezt is elrontották.
Ja, természetesen mindezt egy rakás pénzért... -
Bencze69
friss újonc
Sziasztok,
2010-es Qubo 1.3 diesel (automata) kilométerszámláló villog, mióta márkaszervizben járt az autó.
Van valami gyújtás / pedál nyomkodás kombináció, amivel el lehet tüntetni, mint az olajcsere lámpa villogást?
Kössz előre is! -
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Esetleg, ha valakinek van innen a fórumról 2004 utáni alfa 156osa ami esetlegesen eladó vagy hamarosan eladó lesz és a motorja 1.9 JTD az írjon nekem legyen szíves vagy ha esetleg alfás barátnak ismerősnek lenne.
(hetek óta nézelődöm, de semmi értelmes) -
TheProb
veterán
@Integrale-nak egy Integrale.
-
csongi
veterán
Sziasztok.
Fiat Punto 1.4 8v. 2012 evjarat.
Hogyan kell a service intervallumot restelni? -
dudu5130
őstag
válasz
gipsztigris #9655 üzenetére
Én bőven egy argentoval is el lennék. Azt is fel lehet szépen szerelni idővel úgy, hogy egy silver vagy akár egy oro szintjét hozza. Tempomat, blue and me, tolato radar. A bőr se vonz annyira. Szerkezetileg legyen jó és ne legyen rozsda, nekem ez az alap. Vannak apróbb hibák a fenyezesen az megint nem érdekel testvérem megcsinalja.
-
dudu5130
őstag
válasz
gipsztigris #9651 üzenetére
Dízelt szeretnék. Felszereltség nálam másodlagos. Most úgy néz ki van egy jó kis argento, haver meg is tudta nézni de csütörtökig én nem tudok elmenni. Azon kívül van egy amit meg szeretnék nézni, mind a kettő olasz. A legfőbb baj, hogy max 1,7-ig tudok jelenleg elmenni árban.
-
Elektrosokk
veterán
Tényleg az, de a többség normális , nem fognak elzavarni ha sokat kérdezel, senki sem szereti az ablakon szórni a pénzt ez azért érthető.
Valóban jókat lehet legózgatni.
Én amúgy először 147-est akartam venni, nagyon rá voltam pörögve, de akkor pont nem volt csak kompromisszumos, a 156 meg tuti vétel volt, ezért kissé csalódottan de érezve hogy jó döntést hozok megvettem. Aztán ahogy telt az idő beleszerettem a formába, azóta az álmom egy ezüst vagy piros busso 156.
Pedig úgy kezdődött az első utunk hogy egyszerre kiégett mindkét tompított miután beindítottam hogy vinném haza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest