- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz gipsztigris #11098 üzenetére
hobizoli-nak is : Fiat CarNet Riegler Tatabánya, nagyon korrektek voltak. 9:00-re vittem a kocsit, 14:30-kor már kész volt. Közben dolgoztam. Melóhelytől nekem 1km-re vannak.
De sajnos radiátort is kell cserélnem. Egy szerelő mondta hogy ha összeöntögetnek különféle fagyállókat és ráadásul ha nem is ulbarát akkor bizony ott tömődések lesznek előbb utóbb. Nem tudom a kocsi előéletét. Szóval viszem vissza fűtőradiátor cserére+hűtőrendszer átmosásra. Mert a légterelő motor cseréjével csak az oldódott meg hogy normálisan fújja a levegőt mindenhol arra amerre kell. De még mindig csak langyos a levegő. Mondjuk ezt el is mondták hogy csak félsiker.
Berágok, aztán veszek egy Skoda Oktavia TSI-t ha tovább szívok ilyen f...szságokkal.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Örömmel jelentem hogy az egyik típushiba elhárítva a Bravomon (fűtés léptetőmotor csere).
Most fúj minden felé, viszont még mindig csak langyos a levegő, víz üzemi hőmérsékleten. Azt mondták hogy valószínű még a radiátor is vízköves ill. lerakódások lehetnek benne. Ezt tisztítani vagy ha nem sikerül akkor cserélni kell.Lényeg, lehet kapni hűtővíz tisztító folyadékot ebből melyiket ajánljátok ? (Valami G12-est említettek ami alukímélő vagy mi) Mennyit kell beletölteni ? 1-2dl ? Ehhez teljesen v1.0 vagyok.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Integrale
veterán
válasz molnarpeter #11094 üzenetére
Nem, az nagyon más, asszem a fôtengely is, szivorendszer, kipufogorendszer, elektronika stb.
136 lovas 10v raadasul még kiegyeítôtengelyes, a 150 már nem."Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz norbert1998 #11088 üzenetére
Dehogy csak annyit bír. A vízkörben mindent meg kell csinalni, es nem lesz elvileg baja. Van nem egy, ami mar sok szazezret elment megbontas nelkul, vagy felujitas utan.
"Bad reklám is reklám too"
-
Pfiucska
aktív tag
válasz norbert1998 #11088 üzenetére
A megbizhato japan motor melle kell valami kevesbe “igaslo”?
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
hobizoli
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Megnéztem ma egy 2.4-es 159-est (igen, tudom mire gondoltok. Nem, nem arra gondolok).
Kívül belül lenyűgözött. De ugye a 2.4.
Nos, kalkulációk terén gondolkozok egyelőre, egy közép pesszimista számolással.
A hengerfejet ugye nem lehet megvenni hozzá, hiszen kincs.
A felújítás meg csak 50-60 ezer km-t tart ki. De mennyibe kerül? Mert erről semmi infót nem láttam. Nem pontosan, csak durván. 40 ezer? 150? Négy kiló?Ettől eltekintve más aggályom nemigen van felé egyelőre, de még nem vettem meg. Ha fent hibát láttok, kérlek javitsatok. Pénteken megyek vissza diaggal, emelővel, egyebekkel. Ha érdemes.
-
ht42
senior tag
Üdv.
Év elején berosált az egyik első ultrahangos tolató szenzorom. Lancia Delta III Di-T 1.8 benzin. Nosza, a szerelők raktak bele egy Württemberg vagy miatúró gyártmányút, mert az volt a Bárdinál. 3 napig volt jó. Kicserélték egy Württemberg vagy miatúró gyártmányúra ,az már fél évig volt jó... Most megint nincs tolatóradarom. És ég a sárga lámpa... azt mondják gyárit nem tudnak szerezni, szerezzek én valahonnan. Nagy turkálás után ezt találtam: [link]
Ez jó lesz? -
berek21
őstag
válasz gipsztigris #11083 üzenetére
Köszi.
Nem semmi hogy náluk van gyári. Azt hittem hogy a tedgum van csak.Lancia Delta III eladó!
-
berek21
őstag
válasz gipsztigris #11081 üzenetére
Azokat én cseréltem, és utána is maradt az alapjárati remegés.
Van linked a lengyelekhez?Lancia Delta III eladó!
-
-
juvegamer
tag
válasz gipsztigris #11076 üzenetére
Értem. Sajnos azt nem tudom, hogy eddig milyen gyakran cseréltek olajat benne (nincs meg a szervizkönyv), egyébként osztrák (Graz mellől származik) de átnéztem alaposan nem rozsdás, sőt kifejezetten szép esztétikai állapotban van kívül-belül(pedig az elmúlt 1 évben amióta keresek sokat láttam) azért is gondolkodtam el rajta, hogy megvegyem-e.
Kipróbáltam, menni szépen megy azzal nincs gond, indult is könnyen, hibakód nem volt, talán annyi volt , hogy alapjáraton enyhén vibrált a kasztni.
Akkor itt ez a C635 váltó amit írtál ez nem olyan problémás mint az M32?[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz juvegamer #11074 üzenetére
Az egyik legmegbízhatóbb olasz dízelmotor. Jó olaj kell bele -lehetőleg tízezrenként-, és kimegy a világból. Az enyémben 300 eKm van, pár hete kellett kivennem a porlasztókat (járulékos szerelési munka) és ha már kint voltak akkor elvittem bevizsgáltatni. A jagyzőkönyvek tanulsága szerint újszerű állapotban vannak.
A DPF meg a kuplung kopó alkatrész, minden autónál kb. egyformán drága. Bátran megveheted, ha egyébként nincs komoly baja. Alapszabály, hogy a vételáron felül legyen 4-500 eFt pluszban és akkor meglepetés nem fog érni. Legfeljebb talált pénzed lesz ha nem kell annyit rálocsolni.
#11075molnarpeter
Váltó: C635[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz juvegamer #11074 üzenetére
Ha jól rémlik, 2.0 rokona, insignia szerviz cikkeit olvasd át. Ha tudod olcsón javítani, szabad neki néha megállni, akkor összességében vállalható, csak sok tömítés tud galibát okozni ahogy múlnak az évek, ettől még lehet jó vétel nagyon is. Váltó milyen rajta? (M32 félelmek)
-
juvegamer
tag
Sziasztok!
1.6 multijet Lancia Delta 2009-es, mennyire megbízható szerintetek? Lenne egy viszonylag kedvező áron de már nagyon régóta nem volt dízel autóm így nincs tapasztalatom.
(A kettőstömegű-t meg a DPF-et tudom, hogy drága)
Előre is kösz. -
gipsztigris
addikt
válasz erik365 #11072 üzenetére
Semmi különös azon kívül, hogy a csoport istenként tekint rá és a gyerek pedig úgy is viselkedik.
A másik bajom pedig, hogy full feketén csinálja. Tudom, mindenki a saját f@rkát teszi a csalánba, de az olyanokkal szemben, akik a jogszabályoknak megfelelő legális vállalkozást tartanak fenn, egy kicsit aránytalan a "versenyelőnye"."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
erik365
senior tag
válasz gipsztigris #11069 üzenetére
Mi a baj a csoport tűzoltójával?
#11066Integrale: Tőled is ezt kérdezném, mi a baj vele.
Jövőre nekem is esedékes lesz a sztori, mert szélvédőre már nem fúj tökéletesen.
De akkor lehet Csabit keresem.1.4 T-jet M32
-
Integrale
veterán
válasz gipsztigris #11069 üzenetére
Elkezdtem írni, de gondoltam hsz-be nem írom ki.
-
jjohn
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Kicseréltem a hibás csövet szétszedtem, megtakarítottam a fúvókákat (nem volt benne kosz).
Ennek ellenére nem nem volt rendes nyomás, ám tegnap napközben autókázás közben rányomtam mert kellett, és láss csodát volt nyomás, rendesen spriccelt.
Komolyan mondom nem értem az egészet! Pedig semmit nem csináltam már utána, úgy voltam vele le van sz.......a. -
-
slett27
addikt
Sziasztok !
Elég nagy problémával küszködök, nem is a probléma nagy, hanem nincs aki elvállalja.
A műszerfal mögül kattogó zaj, talán fűtőmotor végállás kapcsoló. Digit klímás FIAT Bravo 2008 1.4 TJET. Fűtésem langyos csak üzemi hőmérsékleten, 32C-al. Ebben az időben ez eléggé vállalhatatlan. Azt meg nem akarom hogy összebarmolják a műszerfalat ráadásul
senki nem vállalja a bontást. Komárom-Esztergom megyében lenne jó valaki."Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
juvegamer
tag
válasz gipsztigris #11063 üzenetére
Kösz.
-
juvegamer
tag
Üdv.
A Lancia Delta 2009 1.6 multijet, motorkód: 198A2000 euro4 vagy euro5? Neten mind a két verziót írják. -
jjohn
aktív tag
válasz stickrs #11059 üzenetére
Persze azt próbáltam akkor tolja rendesen, de mindig figyelek a lecsukásnál.
Most annyit értem el fúvókát kitakarítottam igaz nem volt benne semmi, most jobb, NO DE az egyik lyukból jobban jön a cucc. Szerintem fúvóka csere lesz mert olyan nincs, hogy egyikből jobban jön. Meg a jobb oldalban kevesebb a nyomás.
Ezt Integrale-nek is írom egyben.
Köszi az eddigi segítséget. A régi Citroenomnál sosem volt ilyen pedig 28 évesen kellett elköszönnöm. Az úgy veretet hogy olyat még nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz molnarpeter #11057 üzenetére
Vagy a kürt biztosíték ki...
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tippet!
Alfa 147 1.6 TS az ablak mosóm nem működött elöl, nem jött a folyadék, megnéztem és láttam kirepedt a cső.
Kicseréltem a csövet a motor téri összetoldástól az Y elágazásig, ugyan most viszi a folyadékot, de nincs nyomás rendesen, valamennyit felnyom a szélvédőre. Hátra felé nyom mint az ökör. Máshol nincs repedés rajta.
Nem tudom mi lehet az oka, ehhez kellene egy kis tipp.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
-
Integrale
veterán
válasz mekker #11049 üzenetére
Nekem ezek a muszerfalra szurhatoak nem tetszenek, olyan mint nagyapamnak 20 éve volt. Giuliettabol van az, ami a muszerfalbol felhajlik, Instant nav, muszerfalban levo, elso FL utani Instant nav, es a masodik FL utáni Uconnect.
Ezek illenek bele igazan, foleg a felhajtható.
!szerintem!
-
mekker
őstag
válasz Integrale #11046 üzenetére
Találtam 2-t, egyik Punto Evohoz való [link] , másik Alfához [link] . Minimális a különbség. A beépíthetőek elég drágák, ez meg annyira nem elegáns, hogy pénzt is érjen (egy outdated navi).
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
tuctuc
aktív tag
válasz HussarF #11047 üzenetére
A WRC futam feléig tartotta magát úgy-ahogy az időjárás utána tiszta Anglia, így már fel se vettem, hogy épp nem volt check engine mentes GTA ECU az ajándékshopban. :D A múzeum amúgy parádés, főleg covid alatt (tök üresen kongott, ember nem volt szombaton), aki Milánó felé jár, annak érdemes betérni, még ha keserű is lesz a száj, mi maradt mára a márkából (no offense, csupán nagyon magasról / éteri szférákból estek).
22 éve a PH-n
-
válasz tuctuc #11044 üzenetére
Jó helyekre jársz
Napfényben is láttad vagy csak így szürkületben? Mert ha az utóbbi, akkor még nem láttad a valódi szépségétAmúgy kaptam a kereskedőtől egy visszautasíthatatlan ajánlatot ezekre a karikás, "Classico" felnikre is. Nem akartam még venni, de akkor legyen egy ilyen szettem is.
Így lesz egy nyári és egy té... Mi?? Téli szett nem kell erre a kocsira. Nyári_1 és nyári_2
A P Zero Corsa-k a 60-as treadwear-rel úgyis lekopnak egy szezon alatt, szóval évente tudom cserélni[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz Integrale #11043 üzenetére
Köszi a linkeket!
Ha jól sejtem, akkor van ez a Blue & me-s csodarendszer, és van egy csatlakozó, amire rámegy egy Tom-Tomos navi egység egy speciális állvánnyal.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Giulietta gyári navit hol érdemes beszerezni?
-
stickrs
senior tag
Hello, 2012-es 1.6 dízel Fiat Bravo mennyire ajánlott? vagy a benzinesek megbízhatóbbak? üdv
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
válasz kisza25 #11034 üzenetére
Hát elvileg ezen a kettőn kívül még lehet 1-2 az országban. Legalábbis egyik ismerősöm azt mondta, hogy múltkor megkergetett az M7-esen, aztán rájött, hogy nem én voltam. Meg, mint kiderült, nem is ez a másik zöld volt (itteni fórumtársé egyébként, megbeszéltünk egy rövid talit tegnapra). Ez tehát már legalább 3-at ad ki összesen.
#11035 -Mike-
A kormányablakban az ügyintézőn még átcsúszott, de aztán kaptam egy végzést a fővárosi kormányhivataltól, hogy kérjek mást, mert Q nem lehet.
326/2011 (XII. 28.) kormányrendelet, 11. mellékletének 10. ábráján vannak rajta az alkalmazható karakterek. A "Q" nincs köztük. Úgy tűnik most már figyelnek erre, nem lehet ilyet kikérni.
Így lett helyette V-SiX 510[ Szerkesztve ]
-
Tegnap voltam az érdi bontóban a Turul utcában. 3 ezerért kaptam ablaktörlő kart a Bravora, ami teljesen jó volt még. Azért csak nem 22 ezer... Marad 19 ezer pluszban, amit beletankolhatok a Giuliába
Mondjuk kp pont nem volt nálam, de azt mondták, hogy nem baj, otthagyhatom a zöldet és nem is kell visszamennem majd, hogy beadjam a pénzt (Szerencsére az azonnali utalással megoldható volt a fizetés)Tegnap még a "testvérével" is találkozott:
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz mekker #11025 üzenetére
Az automata egy TCT, duplakuplungos. Közben annyit sikerült kideríteni, hogy viszonylag sokat zabál vele a szekér, illetve annyira nincs jó híre. Pontosabban ha elkopik benne a kuplunk, akkor az fél millás tétel. Bár önmagában szerintem ez minden automatánál zsebbenyúlós tétel, kérdés, hogy milyen hamar adja meg magát...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
mekker
őstag
válasz TheProb #11024 üzenetére
[link] hobizoli mélttata a Fiat Powertrain 6 sebességes váltót
-
TheProb
veterán
Juliska QV-ben lévő automata mennyire megbízható és jó? Megközelíti legalább a Júliában lévő ZF-et?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Először nézek bontottat, mert nincs ebből utángyártott, csak gyári, 22e-ért... Szinte ingyen.
-
hobizoli
nagyúr
válasz HussarF #11017 üzenetére
ennek vege van, venni kell ket masik kart
az ablaktorlo kar anyai alatt szokott lenni alatet is, mert ugy lejjebbre szorit az anya, nem utkozik fel a menet vegen, amitol ugy tunik, hogy meghuztad, de valojaban nem
pl akkor tud igy kikopni, amikor lotyog a kar , hiaba van "meghuzva" az anya, ha nem karon utkozik le ahogy rahuzza erre a kupra, hanem a menetnek van a vegetöbb drón kell ;P
-
válasz hobizoli #10936 üzenetére
hobizoli és hacki87, köszi a válaszokat.
Tegnap lett akut a dolog. Az esőben autózva az ablaktörlő kar folyton elcsúszott, a végére még jól leverte a lapátot a másik karról is. Leszedtem most a csavart, megnézni, hogy hogy áll a dolog. Nekem úgy tűnt, hogy a szerkezet ricnizése még kielégítő, viszont a karon koptak el fogak. A mellékelt képek alapján meg tudtok állapítani valamit? Elég csak a kart cserélni? Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz gipsztigris #11013 üzenetére
Mit jelent a MES?
-
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok.
Egy új Doblo Maxival járok kb egy hete, nagyon tetszik meg minden, de árulja el valaki, hogyan lehet kikapcsolni a nyitas/záráskor való dudálást?
Egyszerűen iszonyat idegesítő záráskor kettő, nyitáskor egy dudálást csinál. Az emberek a parkolókba néznek bután, hogy minek dudalok... Nem értem a Fiatnál ez vajon kinek az agyából pattant ki.
-
félisten
Sziasztok!
Jelenleg egy 306-os Peugeot-m van, amit imádok, de lassan érik a csere. Vagyis mellé szeretnék valami modernebbet és erősebbet venni.
Bravo2 a kiszemelt 120 vagy 140 lovas benzinessel. (Tudom, a multiair kockázatos.)
A kérdésem az, hogy autópályán illetve szerpentínen mennyire viselkedik jól a kocsi?
Úttartás, zaj, stb.Vezettem egy K Astrát, ami 150-nél még jó volt, de 170-nél hirtelen olyan instabil lett, hogy inkább lassítottam vele. Komolyan mondom a 306-osom halál nyugisan veszi az óra szerinti 170-et, semmi rezgés a kormányból. (Lehet, hogy az öreg szilentek is segítenek ebben?)
Szóval ez a kocsi kilőve.Olyan autót szeretnék, ami nem visszalépés e téren, sőt; pont a nagy sebességnél illetve sportos vezetési stílusnál várok komoly előrelépést vislekedésben.
A Bravo 2 mennyire ilyen?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
mekker
őstag
1.4 T-jetnél mi lehet a fő különbség Euro 5 és Euro 6 között?
-
Patrick
addikt
Mennyire kell előre időpontot foglalni első olajcserére? Giuliettában 5800 van, lassan letelik az 1 év.
A győri CarNet Riegler-hez vinném, ez van legközelebb, 90 km. Tapasztalata van valakinek velük kapcsolatban?
„Aki barátot talál, kincset talál."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest