Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
cappa72 #15899 üzenetére
Ha nem kell táltos EFB/AGM és belefér, én megcserélném az Astra és az Alfa közt az akkukat egy teszt erejéig. Illetve amikor írja a hibákat, akkun és esetleg diagon lehetne nézni feszültséget, multiméterrel érdekes lenne megmérni az önindítózás alatti legalacsonyabb feszültséget is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
gipsztigris #15909 üzenetére
Rohadás - napokban rápillantottam a Grande aljára, sajnos megnyomhatták régebben emelővel a küszöböt és hiányzik 2 gumidugó. Ilyen filléres apróságokon (is) múlik, érdemes alánézni
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #15860 üzenetére
Na úgy néz ki, megfogta mindet a szűrő szerencsére neki. Alumínium olajpumpa tömítés kiváltó került be, azzal nincs gond.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cappa72 #15914 üzenetére
...az Opel és a ~12 hónap alatt dezintegrálódó lakk óta van vastagságmérőm nyugi.
gipsztigris Meglátjuk majd
Őszíntén én már nem igazán egészséges mértékben vagyok gyanakvó. De azt hiszem talán okkal...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kisza25 #15912 üzenetére
Elvileg Tibor, de a céges tulajdonosi hálót ennyire nem ismerem, hogy konkrétan ki a góré.
#15913Micsurin
Fogalmam sincs, de egyet tudok, hogy nagyon sokan vettek tőlük autót a Bravo csoportban és évekig követtük némely autó utóéletét. Mindenki elégedett volt, aki Tibortól vett autót. Ettől még persze az egészséges gyanakvás nem árt![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15911 üzenetére
De hol éri ez meg nekik? ~2,3-2,4-ért dömpingben hírdetnek kb gyártás eleji Giuliettat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
válasz
gipsztigris #15911 üzenetére
Melyik a Főnök, a Tibor a Tamás, vagy az öreg?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15909 üzenetére
Köszi, igen róluk!
Akkor csak furcsán pici a haszonkulcs vagy az amit Kisza mond. Lehet körbenézek náluk mert marha jó árakkal operálnak, az meg ha kicsit foglalkozós a dolog nem zavar. Mostaninak is 90%-ban kicseréltem a belterét.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Micsurin #15901 üzenetére
"Kaposváriakat nézted már? (Fair trade azt hiszem?) Mi az istenért ennyire "olcsóak"? Már már gyanús kategória."
Ha a Fair Kft-ről beszélünk Kaposváron, ott ismerem a tulajt. Valóban fair srác, nagyon jó autói vannak korrekt áron. Nem kell félni tőle. Egyébként a Bravo2 fb csoport egyik adminja a srác.
A Bravok, ha jó éghajatról származnak, 10-15 évig gond nélkül elmennek mindenféle rohadás nélkül. Osztrák, Német piacról küszöb, hátsó hídtest, esetenként bölcső szokott rohadni."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #15907 üzenetére
Nekem az elhozásra a páromat kell mindig rávennem, neki ezek a maximum távolságok
Én elsőre megnézem és ha találok akkor foglaló és mikor a nevemen van megyek érte
(kivéve magénszemély, akkor helyben megveszem és elhozom, oda velem kell jönnie)
Valamelyik nap számolta, hogy mióta együtt vagyunk hányadik autót hoztuk el
Azt hiszem 7-et hoztam el vele 2021 óta
Az utolsó december 6 Alfa(mitulásbátihotta)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kisza25 #15906 üzenetére
Mi ha kell keresztül kasul... szerencsére ott a családi céges ha távot kell ledarálni. Szóval csak akkor kell fizetni a tankot ha hozunk is fel lábon valamit.
Motor - Autóra mindig rászánjuk apummal az időt ilyenkor, még ha nem is úgy tűnik az Astra fényében.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #15905 üzenetére
lusták az emberek, meg nem mindegy, hogy mennyit autózol el egy lyukra futással, legjobb vételek Nyíregyházán vannak, de nekem az 400 oda, 400 vissza és el is kell valakivel hozni. Hoztam már el autót Vácról, Pécsről, Szombathelyről, Győrből, szóval én azért egy ~200km-t elmegyek érte simán
Alfát mikor kerestem néztem autókat Pécsen, másnap felraktak egy ígéretes darabot, megint elmentem pécsreMondjuk visszafele mindkét esetben útba ejtettem Kaposvárt.
Pécsen is megnéztem kb 10 kereskedés ajánlatát, mert egy kupacban voltak[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kisza25 #15903 üzenetére
Meló után ha lesz időm lehet dobok PÜ-t, feleslegesen ha nem muszáj nem mennék le.
Hmm jogos amúgy.Csak azt gondolnám aki ilyenre vadászik az úgyis lemegy ha kell..
Anno a Jazz is Pápáról lett elhozva.
atee_13
Herélve? Azt hinném többet hoz a konyhára mintha nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #15901 üzenetére
Nézegetem egyébként a MultiAirt is, lehet a végén bevállalom. ~4-500k és egyszer kell rendbe tenni cserébe nincs M32 már Bravoban sem.
Ezek ugyan annyira kellemesen húzhatóak?
Ez gyakorlatilag egy ValveTronic nem?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15896 üzenetére
Hm csak ott lesz ~6-700 körül mint amire elsőre gondoltam akkor, teljesen korrekt. Utána van benne megint 200k.
Gondolom egyébként nem azonnal ráncbaszedős téma, ha bele szalad az ember is van ~1-2 hónap rákészülni és szétbombázni utána az egészet.
Rohadni mennyire rohadnak?kisza25 Persze nem is erről van szó, csak kérdés akarok-e Alfaval rulettezni vagy legyen egy Bravo a legtetejéből +1,5 milla rendbe szedni rögtön.
Nem mintha az Alfa földhöz verne később havonta szép lassan ráncba szedni.
Kaposváriakat nézted már? (Fair trade azt hiszem?) Mi az istenért ennyire "olcsóak"? Már már gyanús kategória.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Árnyékos sarok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest