- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
gipsztigris #15998 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint a turbót csak levétellel lehet ellenőrizni. A turbó is nehezen jön le ? Vagy itt nem jellemző hogy beletörne a csavar ?
slett27
Legfőképp csak ellenőrizném, de valami furi hangot néha hallok ha erőteljesebben gyorsítok, de ez sem mindég. Nem tudom ez lehet e az. Aztán lehet hogy csak a katalizátor csörög, nem tudom magam sem. A hátsó dobot cseréltem, így azon kívül még esetleg a középső dob lehetne, de ütögetésre nem csörög.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Grande puntonál 1.4 T-jet, hol lehet megnézni hogy a leömlő repedt-e ?
Hol kellene keresni a repedést rajta ? -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #15995 üzenetére
Puszta kíváncsiságból és kalandvágyból megrendeltem az 5000 Ft-os utángyártottat. Legfeljebb tényleg megcserélem majd a jobbossal.
-
tboldi
nagyúr
Ajtóhatároló - érdemes a gyárit választani, vagy ugyanolyan hamar elkezd kattogni, mint a negyedébe kerülő?
De arra is gondoltam már, hogy átcserélem a két oldalt, a jobbos csendben van, és úgy is jobbára csak egyedül autózok a MiTóval.
-
gipsztigris
addikt
válasz
molnarpeter #15991 üzenetére
Persze! 🙂
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
csongi #15992 üzenetére
Na ja, abból lehet 10k sincs egy pár. Csatlakozó viszont bontottan is keresett hozzá a megégő test érintkező miatt - ilyen szempontból meg lehet venni nyugodtan olyat is, amin már látszik picit hogy ki van nyílva jobban/el van színeződve picit, átalakítás miatt akár ki is lehet később venni, lehet így találsz olcsóbban csatit. Búra alsó-felső sarkait nézd meg, ott tud lepattanni esetleg.
-
csongi
veterán
válasz
molnarpeter #15990 üzenetére
Teli van porral, és a víz is bejutott. Kezd lelakott lenni.
Igen szebb az evo lámpa, de ha tróger módon kezd kinézni, akkor inkább egy grande lámpa-. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
gipsztigris #15988 üzenetére
Szimpatikus, az a része zavar csak, hogy elvileg kéne időnként zsírozni őket, nem nyikkannak néha? Vagy nem mindegyik igényel kenést?
RepXpert-ről adatszivárogtatás kapcsán zavarhatlak privátban? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
csongi #15989 üzenetére
Hüllő Kft nem tudná megmenteni, vagy annyit nem ér? Esetleg ragasztó, ha nem látszik annyira? Amíg nem halványul, sajnálnám
Grande, nem Evo? Fordítva szoktak cserélni, mert hogy csinosabb a LED-es Evo lámpa, az alapján ugyanúgy csatlakozó cserével szerintem működhet. Egy körben testet érdemes kivezetni külön sarura. -
csongi
veterán
válasz
gipsztigris #15977 üzenetére
Más:
A Grande punyesz hatso lampaja ledes, canbus.
Ezt at lehet vezetekelni a nem ledes lampara, anelkul, hogy hiba jelezet adjon a muszerfalra?A gyari megoldas eleg "draga" es eleg keves idot birt ki. Igaz 13 evee de tobb 3/4 idejet garazsban allt. Es hosszara az élénél elrepedt az atlatszo muanyag.
A nem ledes legalab tobbet kibir. -
tboldi
nagyúr
válasz
atee_13 #15985 üzenetére
Nem tudom. A beszereléskori zsírozásról én is tudok, hogy ne nyikorogjon, de hogy évente meg kellene ismételni, ez nekem új. Gondolom, attól is függ, hova kerül és hogyan van használva az autó.
Mindenesetre én a futóműben nem tervezek eltérni a gyári (vagy azzal egyenlő) szilentektől, így is fájnak néha a remek utak. Egyedül a motor és a váltó körüli dolgok érdekelnek, hogy kicsit közvetlenebb, mechanikusabb érzete legyen, ha lehet így fogalmazni, de a túlzott rezgést is szeretném elkerülni.
-
Newlachka
őstag
Sziasztok!
Azt tudja esetleg valaki,hogy az Alfa Mito-nak ragasztott a lámpabúrája?
-
tboldi
nagyúr
válasz
hobizoli #15980 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen ambícióim.
Amúgy a két oldalsó tartóbakon is gondolkodom, hogy kapjanak-e egy-egy betétet, oda a dízelekhez szánt pirosat választanám, mert kevesebb vibrációt ad át, mint a sárga, a feketéhez képest meg pláne. De ha mégsem, így is, úgy is új tartóbak lesz bent, már a garázsban várakozik a 2 Lemförder.
-
slett27
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
csongi #15976 üzenetére
"Briteknel, Usaba joval nagxobn a szabadsag."
Ez igaz! Sajnos nálunk a "6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről" szabályozza a műszaki feltételeket. Az egyik legelavultabb jogszabályunk ami felett qrvára ejárt az idő. -
csongi
veterán
válasz
gipsztigris #15974 üzenetére
Koszi!
Gomdoltam, hogy nem 8alt fog valaki vizsgabiztos lenni.
Leginkabb a jogi oldal ami koti a kezuket.
A kerdes provokativ volt leginkabb, de nem erdemi.
Briteknel, Usaba joval nagxobn a szabadsag. -
tboldi
nagyúr
válasz
erik365 #15972 üzenetére
Legfeljebb kiveszem műszaki előtt, 15 perc.
De nem lenne feltűnő a 2 lemez közé szorítva, ahogy a piros short shiftert sem vették észre a csövek és az aksi takarásában.
-
gipsztigris
addikt
válasz
csongi #15973 üzenetére
"Ezeken a vizsga allomasokon dolgozoknak mi a vegzetseguk ugyan ?"
Műszaki vizsgabiztosi képesítés feltétele az 5/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet szerinti vizsgabiztos tanfolyam elvégzése.
Az alábbi képesítések valamelyikének birtokában lehet jelentkezni a képzésre.
Szerintem pontosan tudni fogja, hogy mit kell néznie! -
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris #15726 üzenetére
Kicseréltem végre, a rántás megszűnt.
Azért még foglalkoztat egy PowerFlex betét bele. -
juvegamer
tag
válasz
gipsztigris #15966 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
molnarpeter #15965 üzenetére
Köszi szépen!
(Sajna kb. 20 éve ne vittem vissza akkut, így van tán 4-5db. Igen, az én hibám...) -
akooos
veterán
válasz
slett27 #15945 üzenetére
Nekem szóltak, hogy a sötétített hátsólámpával megbuktatnak. Vagy fél órán belül viszek gyári lámpát, vagy mehetek új vizsgára máskor
A "gyári" lámpát csak odarakták a kép erejéig, ennyit erről... De a ledugózott ablaktörlő miatt is szarakodtak velem, de végül átengedték.
-
juvegamer
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Delta utolsó szériáiban is az M32-es váltó van? Illetve a leömlő repedés itt is előfordulhat?
Konkrétan 2014-es 1.4 T-jet (benzin - gázos) az alany.
Kösz -
tboldi
nagyúr
Megfuttatom itt is a kérdést, jók lesznek ezek a tartók nekem?
2008-as MiTo 1.4 T-Jet + M32 -
válasz
molnarpeter #15934 üzenetére
Á, talán értem.
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy Giulietta akkuja rendben van, mert ma reggel -7°C-ban pöcc-röff.Astra-é meg most kedz döglődni... Már lehet vagy 5-7 éves...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Integrale #15953 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy még mindig nem tudom, miért nem megy a vezetőoldalon a távirányítóval való ablakmozgatás. Az autóban ülve és a kapcsolót nyomogatva hibátlan mindkét oldalon, az automata része is, de a távirányítót használva egyes-egyedül a jobboldali mozog fel-le.
-
berek21
őstag
Sziasztok.
Merre induljak, ha a négy elektromos ablak közül, csak a bal első nem működik. -
csongi
veterán
válasz
molnarpeter #15948 üzenetére
En kompletten csereltem, sachs. 7500 Ft / garn.
-
gipsztigris
addikt
válasz
molnarpeter #15948 üzenetére
Ha oda kerül a sor, hogy a lengéscsillapító körül kell valamit javítani, nem szoktam későbbi hibaforrást benne hagyni. Mindent cserélek!
-
molnarpeter
nagyúr
Grande Punto toronycsapágy csere - honnan tudom, hogy csak az alja/csapágy kell, vagy a teteje(szilent?) is szükséges? Összeül, berepedezik? Vagy pl adott márkájú csapágyhoz csak a saját szilentje illeszkedik? Van esetleg kerülendő márka? Renault vonalon SNR volt az ajánlott.
Kép netről, még nincs szétszedve -
slett27
addikt
válasz
molnarpeter #15943 üzenetére
Hmmmm. nagyon szépen köszönöm szépen !
Nagyon sokan járnak így, nem hiszem hogy 2 évente újra fóliáztatják. Előszeretettel dízel Seat-okon valamint dízel VW Golf-okon.
-
slett27
addikt
Szerintetek ha így viszem műszaki vizsgára, akkor átengednek ? A hátsó lámpára gondoltam. -
csongi
veterán
Sziasztok!
A Grande punyeszon a két váznyúlványt összekötő merevítő ami a kipufogó alatt megy át, annak mi a neve? -
válasz
molnarpeter #15919 üzenetére
Ez még várat magára, mert az Astra akku nem start-stop-os, és már vagy 6 éves.
De azóta semmi baja a Giulietta-nak.
Az adott reményt, hogy miután megpucoltam az érintkezőket, utána már volt valódi töltés, és feltöltötte az akksit.
Ha lesz majd visszatérő energiám (most jövök kifelé a dögrovásból...), azért ránézek.
(Végülis van itthon több multiméter, meg meg oszcilloszkóp, meg mindenféle ilyen bigyó. -
juvegamer
tag
válasz
gipsztigris #15931 üzenetére
Köszi. Sajnos a szervíz előéletről nincs még infóm, bár Hollandiában a szervízeléssel nincs gond szerintem. Amúgy néztem, elég rendesen elment az ára a multiair modulnak, közel 500e ft körül van (plusz a szerelési költség). Meg a lengéscsillapító is ilyen horror....oké, hogy át lehet alakítani.... hát nem tudom megvegyem-e.
-
gipsztigris
addikt
válasz
juvegamer #15930 üzenetére
Szia!
Ha jó kezekben volt, nem harmincezrenként cseréltek olajat benne, és nem full városi üzemben használták akkor nem törvényszerű, hogy már cserélni kell a modult.
Az adaptív lengéscsillapítókra van költséghatékony "orvosság", ha nem akarsz közel 750 ezerért lengéscsillapítókat venni. Át lehet alakítani hagyományos gátlósra úgy, hogy nem fog hibaüzenetet dobni. -
juvegamer
tag
válasz
gipsztigris #15887 üzenetére
Hali!
Én pont most nézek egy multiair motoros Deltát. 231e. km van benne. Túl lehet már egy modulcserén szerinted?
Másik gondom vele, hogy gyárilag a sport futóműves, gondolom a lengéscsillapítókat csak gyárira lehet cseréni, nem?
Viszont nagyon magasan felszerelt és a km állás igazolt. (Hollandiában van)
Köszi -
sagesz93
addikt
válasz
VMatteo #15927 üzenetére
Céges autó, 2022-ben amikor megbolondultak az újautós dolgok a covid / chiphiány miatt, akkor még az áremelés előtt 2 millióval olcsóbbért meg lehetett kapni a corolla helyett(amire akkor hónapokat kellett várni), és épp találtunk egy berendelt, majd a szerződés előtt visszamondott példányt, tehát mondhatjuk hogy a szerencsén múlott.
-
tboldi
nagyúr
válasz
sagesz93 #15926 üzenetére
Nem is gondoltam túl komolyan.
Ehhez nem tudok mit szólni, de itt valszeg nagyobb sikered lesz.
szerk.: A télire vett felnid lehet, hogy érdekelne majd 1-2 év múlva, ha addig nem teszed tönkre.
-
sagesz93
addikt
válasz
tboldi #15925 üzenetére
hát ha mindennapibb autó lenne(pl. a Swace-n az van, ott bőven jó), nem lenne vele gondom, de mivel még külön téli szettet is vettem ősszel( a fekete felnit pirelli télivel), így most jobb lesz egy nyári gumi
1-2 nyárra tervezek már csak a kocsival, így szerintem az olcsóbb megoldások felé hajlok a michelin ps5 helyett. Hankook S1 Evo is képbekerült a két megoldás között, az kb 40 ezres kategória.
-
sagesz93
addikt
Szerintem konkrétan Abarth témára nem fog nagyon reagálni itt senki, de azért leírom hátha, nyári gumi keresőben vagyok az Abarthra, 205/40 R17, ki mit ajánlana? Michelin PS5 volt az eredeti cél, de 50-60k körül / db valahogy elment tőle a kedvem, főleg úgy, hogy valószínű pályanapozni nem fogok a kocsival, meg max 3-5 ezer km teszek majd bele a szezonban. FB csoportban pl. a Matador Hectorra 5-t ajánlották a kocsira, fele annyi lenne a Michelin, kérdés teljesítményben és tartósságban hol áll a michelin-hez képest..
[link]
Valaki mondjon valami okosat. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
cappa72 #15899 üzenetére
Ha nem kell táltos EFB/AGM és belefér, én megcserélném az Astra és az Alfa közt az akkukat egy teszt erejéig. Illetve amikor írja a hibákat, akkun és esetleg diagon lehetne nézni feszültséget, multiméterrel érdekes lenne megmérni az önindítózás alatti legalacsonyabb feszültséget is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
gipsztigris #15909 üzenetére
Rohadás - napokban rápillantottam a Grande aljára, sajnos megnyomhatták régebben emelővel a küszöböt és hiányzik 2 gumidugó. Ilyen filléres apróságokon (is) múlik, érdemes alánézni
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #15860 üzenetére
Na úgy néz ki, megfogta mindet a szűrő szerencsére neki. Alumínium olajpumpa tömítés kiváltó került be, azzal nincs gond.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kisza25 #15912 üzenetére
Elvileg Tibor, de a céges tulajdonosi hálót ennyire nem ismerem, hogy konkrétan ki a góré.
#15913Micsurin
Fogalmam sincs, de egyet tudok, hogy nagyon sokan vettek tőlük autót a Bravo csoportban és évekig követtük némely autó utóéletét. Mindenki elégedett volt, aki Tibortól vett autót. Ettől még persze az egészséges gyanakvás nem árt! -
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15911 üzenetére
De hol éri ez meg nekik? ~2,3-2,4-ért dömpingben hírdetnek kb gyártás eleji Giuliettat.
-
kisza25
félisten
válasz
gipsztigris #15911 üzenetére
Melyik a Főnök, a Tibor a Tamás, vagy az öreg?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15909 üzenetére
Köszi, igen róluk!
Akkor csak furcsán pici a haszonkulcs vagy az amit Kisza mond. Lehet körbenézek náluk mert marha jó árakkal operálnak, az meg ha kicsit foglalkozós a dolog nem zavar. Mostaninak is 90%-ban kicseréltem a belterét.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Micsurin #15901 üzenetére
"Kaposváriakat nézted már? (Fair trade azt hiszem?) Mi az istenért ennyire "olcsóak"? Már már gyanús kategória."
Ha a Fair Kft-ről beszélünk Kaposváron, ott ismerem a tulajt. Valóban fair srác, nagyon jó autói vannak korrekt áron. Nem kell félni tőle. Egyébként a Bravo2 fb csoport egyik adminja a srác.
A Bravok, ha jó éghajatról származnak, 10-15 évig gond nélkül elmennek mindenféle rohadás nélkül. Osztrák, Német piacról küszöb, hátsó hídtest, esetenként bölcső szokott rohadni. -
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #15907 üzenetére
Nekem az elhozásra a páromat kell mindig rávennem, neki ezek a maximum távolságok
Én elsőre megnézem és ha találok akkor foglaló és mikor a nevemen van megyek érte
(kivéve magénszemély, akkor helyben megveszem és elhozom, oda velem kell jönnie)
Valamelyik nap számolta, hogy mióta együtt vagyunk hányadik autót hoztuk el
Azt hiszem 7-et hoztam el vele 2021 óta
Az utolsó december 6 Alfa(mitulásbátihotta)
-
Micsurin
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #15905 üzenetére
lusták az emberek, meg nem mindegy, hogy mennyit autózol el egy lyukra futással, legjobb vételek Nyíregyházán vannak, de nekem az 400 oda, 400 vissza és el is kell valakivel hozni. Hoztam már el autót Vácról, Pécsről, Szombathelyről, Győrből, szóval én azért egy ~200km-t elmegyek érte simán
Alfát mikor kerestem néztem autókat Pécsen, másnap felraktak egy ígéretes darabot, megint elmentem pécsreMondjuk visszafele mindkét esetben útba ejtettem Kaposvárt.
Pécsen is megnéztem kb 10 kereskedés ajánlatát, mert egy kupacban voltak -
Micsurin
nagyúr
válasz
kisza25 #15903 üzenetére
Meló után ha lesz időm lehet dobok PÜ-t, feleslegesen ha nem muszáj nem mennék le.
Hmm jogos amúgy.Csak azt gondolnám aki ilyenre vadászik az úgyis lemegy ha kell..
Anno a Jazz is Pápáról lett elhozva.
atee_13
Herélve? Azt hinném többet hoz a konyhára mintha nem lenne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gipsztigris #15896 üzenetére
Hm csak ott lesz ~6-700 körül mint amire elsőre gondoltam akkor, teljesen korrekt. Utána van benne megint 200k.
Gondolom egyébként nem azonnal ráncbaszedős téma, ha bele szalad az ember is van ~1-2 hónap rákészülni és szétbombázni utána az egészet.
Rohadni mennyire rohadnak?kisza25 Persze nem is erről van szó, csak kérdés akarok-e Alfaval rulettezni vagy legyen egy Bravo a legtetejéből +1,5 milla rendbe szedni rögtön.
Nem mintha az Alfa földhöz verne később havonta szép lassan ráncba szedni.
Kaposváriakat nézted már? (Fair trade azt hiszem?) Mi az istenért ennyire "olcsóak"? Már már gyanús kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest