- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catalina nekem ment szépen, egy próbát megér. Készíts mentést és egy pendrive telepítőt a jelenlegiről, ha tényleg vissza akarod tenni, legyen mihez nyúlni. A webes mindig a legfrissebbet teszi fel. Vagy vissza tudod tenni a gyárit is, amivel érkezett. Az alkalmazásokat visszateszi, de lesz, amit újra aktiválni kell, ha olyan.
-
-
cigam
titán
Nézd meg a napló fájlokat, mik történnek akkor? Ha nem is megy neked az értelmezése, tedd fel egy online szöveg megosztóra, hátha kiderül belőle valami.
Amúgy milyen routert használtok? Milyen programok vannak telepítve/futtatva?
A beépített ethernet kártya adatai(a rendszerjelentés megmutatja a részleteket)?
-
cigam
titán
Nem tudom mennyire/hogyan irányítja át magán a forgalmat. Lehet csak a Safari-n állítja be magát (beépülő, proxy, bármi). Lehet a Chrome később került fel, így azt nem tudta átalakítani, lehet alapból kikapcsolt proxy-n keresztül megy ki a netre, így meg tudja kerülni a korlátozást, lehet a Chrome-al másképp működik az oldal, és az átmegy az Avast szűrőjén.
Most elméleteket gyártasz a segítő szándékú ötleteim elvetéséhez, vagy tényleg ki is próbálod azokat?!
Ha már Avast, ugye ezt is olvastad?
-
cigam
titán
Konkrétabban?
- Bejön az oldal?
- Látni a vezérlőgombokat?
- A reklám videó sem indul el?
- A vezérlőgombok látszódnak, úgy csinál mintha lejátszana(megy a folyamatjelző csík és a számláló), csak nem látszódik a videó?
- Hang van kép nincs(vagy fordítva)?
- A Safariban milyen pluginek vannak telepítve(pl flash)?
- A gépre vagy a hálózatra van plusz biztonsági/reklámszűrő/tuningoló program telepítve? -
blakey
titán
Attól függ, nézd meg, hogy az általad használt programokkal kompatibilis-e vagy sem, tehát készült rá frissítés vagy sem, sajnos elég sok program csak később lesz kompatibilis az új rendszerrel illetve az új rendszer sem teljesen jó működés szempontjábó a megjelenést követő néhány hónapbanl. Mivel nekem munkaeszköz így kb. fél évvel a megjelenés után nézem meg, hogy jó-e minden vagy sem és minidig friss telepítést végzek, megéri, legalábbis nekem. Azt a néhány órát rászánom de minden tiszta lesz és nem ragad be semmi a régi rendszerből.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Egy nagy bajuk van, az USB 2.0-a... Meg meg van mas is, ami hianyzik mara mar belole. Azt mondom, hogy ennyiert talan nem sok (bar nem ismerem az arakat). Tamogatva meg az iden lesz, aztan ki tudja... (Elozo iMac-em ugy 9 evig tamogatva volt, bar meg most is hasznalva van Windowszal.)
Ja, nekem is egy 2011-es evjaratu van...
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
Ennyiért jó választás.
2009 utáni gépeket még sokáig támogatta az Apple, pedig azok core2-k voltak.Mire szeretnéd használni?
A "vastag" iMacek esetén én a kijelző porosodás volt a tipikus betegség.
Viszont ennyi idős gépnél már kijött volna a hiba. Ha nem poros, akkor vagy már kipucolták, vagy nem is fog porosodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar