Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95

félisten

válasz zoli62 #28070 üzenetére

Play Musicot sosem próbáltam, így csak a Spotifyról és Apple Musicról tudok nyilatkozni.
    Utóbbit használom több, mint fél éve teljes megelégedéssel, előtte Spotify ingyenes verzióját próbáltam ki 2-3x pár hét erejéig, de sosem fogott meg. A zenei felhozatal nagyjából megegyezik, nagy előadók gyakorlatilag mindegyike fent van mindkét platformon (1-2 kivétellel, akikkel az Apple exkluzív megállapodást kötött), kevésbé ismert/mainstream előadók közül olyat még nem találtam, akik csak az egyik szolgáltatásban lettek volna elérhetőek, olyan volt már, hogy adott előadó pár nappal előbb felrakta Apple Musicra a zenéit, mint Spotifyra.
    Ami Spotify után az Apple Musicból leginkább hiányozhat, azok a community playlistek, Apple Musicon csak kurátorok által összerakott playlistek érhetőek el egyelőre, engem mondjuk ez pont nem izgat, nem jöttek be túlzottan Spotify-on se a community playlistek.
    Spotify-nál nekem az appal magával voltak problémáim leginkább, nagyon nem sikerült eltalálniuk hogy mi illik bele az Apple világba, mind az iOS, mind a macOS appjuk elég sz@rul néz ki szerintem, illetve óriási előny az Apple Musicnál, hogy a gyári Zene appba/iTunesba beépül.
    Te tudod kiválasztani, hogy mit mentesz le Apple Musicban offline használatra, de ezt tudtommal fájl szinten nem éred el, tehát másik gépre se tudod átvinni fájlokként az Apple Musicon keresztül letöltött zenéidet, bár soha nem is próbáltam ezt, hiszen iTunesban bejelentkezve simán le tudod tölteni őket másik gépre is, ha kell.

• cigam

titán

válasz zoli62 #28070 üzenetére

A Telenor nem a Deezer-t nyomatta?
    Megéri a három hónap ingyenes próbaidőszakot? Ezt ugye komolyan kérdezted :F Pont azért van hogy legyen időd kitapasztalni, hogy tudja-e azt amit elvársz tőle, hogy benne vannak-e a kedvenceid. Van itt-ott régiókorlát, de ami elérhető azt le is tudod tölteni, ill. ami nincs meg nekik, azt fel is tudod tölteni magadnak. A fájlokat átmásolhatod, de nem tudsz velük mit kezdeni, drm-el védettek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés