Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #11725 üzenetére
[link]
Látom Jorus kolléga megelőzöttMost azt találtam ki, hogy ilyenbe dugtam a TV-t.
És ha nem nézem, kikapcsolom, így áramot se kap. Kérdés, hogy nemokoze gondot a plazma TV-nek, hogy nem kapcsolbe időnként. ( Mert azért nem sokat használom, csak esténként 3-4 órát.tDr1v3r
És nincs valami app, amivel ezt átlehet hidalni? Akkor végülis az apple 2 nagy újdonsága üti egymást.
[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
válasz Nyugdíjas #11731 üzenetére
Valóban kicsit vad a gondolat, de a saját problémáim miatt elég sokat böngészgettem az említett support fórumokat és az ott olvasottak alapján egyértelműen ez az irány látszik. (LION-ra, illetve ML-ra frissítéskor is rengeteg felhasználó jelzi, hogy bizonyos kábelek, átalakítók már nem működnek, holott a frissítés előtt OSX-en tökéletesen működtek, sokaknak van gondja a HDTV-re való csatlakozással is).
Érthető is, hiszen az a cég érdeke, hogy a felhasználóknak a saját kiegészítőiket adja el, és a zárt rendszer a fejlesztőknek is jobb...
Úgyhogy szerintem az irány ez, persze talán nem ilyen meredeken... : )-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Nyugdíjas #11857 üzenetére
És az valyh' miért lehet, hogy a safe sleepet kikapcsolom, mégis minden ujrainditás után létrehozza nekem a sleepimage-t? Valami nem kerek ezzel a géppel
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11860 üzenetére
MacRumors fórumban találtam, másnak is van ilyen gondja rMBP-val. Van két megoldási javaslat a thread-ben, hátha beválik az egyik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11864 üzenetére
A finder-es problémádra azt találtam, hogy rebootolni kellene safe módban, és csinálni egy jogjavítást. Állítólag ez megoldja. (Szerk.: Rosszat linkeltem korábban.)
(#11865) DanielK: Annyiért jó ár, most néztem hogy 6500 forint körül van egy 4-es Eneloop csomag töltővel. Ha kb. ennyiért el tudod hozni az Apple töltőjét hat akkuval, az nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11867 üzenetére
Ne viccelj, ezér' van a fórum.
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #11979 üzenetére
Igen, arra gondoltam.Köszi!
Még 1 kérdés, tudtok valami jó megoldást, amivel lehet rendezni a zenéket, iTunes szétszedi, de mivel nincsenek kitöltve a zenéknek az adatai, max a címe, így eléggé béna munkát végez.
Egyszerübb lenne újra letölteni albumonként mi? ( noo torrent mielött kinyírtok, előadó oldaláról töltöm...) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #12000 üzenetére
Eddig nekem is, úgy néz ki feltöltés során romlott el valami.
Ha egyszerűen behúzom az asztalról a képet a böngészőbe, ott rendben van, de a feltöltött kép már nem transzparens.[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #12102 üzenetére
Tegnap este valamit nagyon elcseszhettem, mert most ha wifivel csatlakozok akkor nincsen net a mac-en, csak ha lan-on Pedig azt írja, hogy csatlakozott, telón meg más gépeken van ugyanúgy net.
A másik, hogy ha most van ftp elérés elvileg, és ha itthoni hálózatról csatlakozok akkor minden jó, de mondjuk ha suliból akarok akkor is feltudok csatlakozni? Vagy azt is bekell valahogy állítani?Nincs erről valami phás tutorial?
-
Octi
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12218 üzenetére
Hidd el, nincs baj a hallásommal
Egyébként ezek az eszközök 24h-s üzemre vannak tervezve. Ha ilyen nehezen viselhető hang jön belőlük, akkor ott gond van. Ráadásul még azt sem mondhatom, hogy szerverszobai használatra készült, mivel a 212-es sorozat elsősorban otthoni, esetleg kisirodai felhasználásra készült. Ezért nem értem az említett "hangzavart"
De ez most már tényleg nagyon OFFMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Xero
nagyúr
válasz Nyugdíjas #12287 üzenetére
Biztos, hogy nem cserélhető.
(#12286) bmwk1200s : Némelyikben lehet, de az Apple laptopok pont nem ezek közé tartoznak.
Példának itt egy Dell XPS m1530 cserélhető CPU-val.(#12292) Nyugdíjas: A G3-as korszak óta forrasztva van a CPU az Apple mobil gépekben az fix.
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12308 üzenetére
Kedves vagy köszönöm, neked is szép napot, erőt egészséget!
Azért kérdeztem mert egész nap egyszer kiírja, egyszer nem, és előtte utána tökéletes minden, majd megint előjön.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
nauro
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12467 üzenetére
Nálam is ez lesz, csak reménykedtem, h egyedi az eset.. 1hónapja tértem át Chrome-ról Safarira, de úgy látom most megyek is vissza egyetlen dolog, ami hiányzik Chrome-ból, az a kétujjas koppintásos nagyítás, ami oda megy ahova kell.. valamint a kétujjas zoom is ugrálós, nem olyan smooth de ezeket azt hiszem kibírom, az fontosabb, hogy ne záródjon be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest