- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jegesib #27211 üzenetére
Nos számtalanszor próbáltam, de különféle hibák, stb. miatt nem sikerült. Ha meg sikerült a telepítés, akkor meg a Bootcamp driverek nem mentek fel. Szóval bármibe kezdtem, falakba ütköztem.
De most, hogy említetted, gondoltam kipróbálom ismét, de nem win7-el, vagy win8-al, hanem win8.1-el.
Teljesen simán felment minden. 1db Microsoft BT emulátor mellet van sárga felkiáltó jel, de csodálkoztam volna, ha a BT-vel kapcsolatban nem merül fel valami.
Szóval fut a windows, fut a Giants editor.Van net. Köszi, hogy szóba hoztad a bootcampot. Mégsem veszek PC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Vicces képek
- Fujifilm X
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest