Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
-
válasz
hengelhof
üzenetére
Már a harmadik nap próbálom a Windowst feltenni egy külön partícióra. Próbáltam win10-et, win 8-at. Ezeknél a BootCamp-al a pend drive elkészítését sem jutottam. BootCamp nélkül a telepítő elindult, de nem tetszett neki a boot record. Nem értem, hogy akkor miért nem intézi ezt el a telepítő. A win7 nagy nagy nehezen felkerült, de baromi lassan ment minden. Több órán át. A letölthető Apple driverek szintén baromi lassan települnek fel. Jelenleg is fut. A billentyűzet drivere 40 percig. Most éppen a vezeték nélküli egeret teszi fel, de már vagy fél órája. Kezdek megőrülni. Biztos, hogy valami nem stimmel. Szerettem volna a rendszert SSD-re tenni, de a partícionálásnál leállt, hogy valami gond van, használjam az elsősegélyt. Használtam. Az is megállapította, hogy gond van. Kiírta, hogy futtassa az elsősegélyt a visszaállításból. A visszaállítás menü szürke. A kör bezárult. Téboly komolyan mondom. Bármibe kezdtem, előbb utóbb valami hibaüzenetbe, vagy fagyásba ütköztem.
A hardver jó, a MacOS tökéletesen fut. Paralells-et nem nagyon akartam használni, de lehet az lesz. Ehh... -
cigam
titán
válasz
hengelhof
üzenetére
avidemux, ill. most még 7 napig ingyen beszerezhető a macxdvdripper
-
koma106
senior tag
válasz
hengelhof
üzenetére
Két éve, amikor megvettem az első Mac-et, magic trackpaddal én is mit szívtam!
Pedig fel voltam készülve arra, hogy hogyan kell @ jelet varázsolni, de amikor kattintani kellett a bejelentkezésnél.... arra ráment vagy 20 perc, mire rájöttem, hogy kattan az...
- azóta persze nagy barátságban vagyunk 
-
cigam
titán
válasz
hengelhof
üzenetére
Bár egy i7-es talán nem szorul rá, az én C2D procim hálás, hogy turbo.h264HD USB stick-el konvertálok.

-
válasz
hengelhof
üzenetére
Összefoglaló?
Van pár...iVI, MetaMovie párost használom infókhoz, piszok jó mindkettő, előbbi konvertál is szépen. de nekem jobban bevált a VideoVonverterUltimate és a HandBrake. Mindkettőhöz rendesen kell hozzá kakaó. 4 mag, nem mobil CPU. MacBook alatt jóval lassabb. Nyilván...
-
cigam
titán
válasz
hengelhof
üzenetére
Simán. Pl. Mennyire stabil nálatok a hálózat(230V)? Éjjelente nincsenek kissebb nagyobb ingadozások? Nem pislog néha a villany? Szünetmentes van?
Mivel van összekötve? Másik konnektorból(másik fázis)megtáplálva is csinálja?
Nem tuningoltad/pimpelted/takarítottad a rendszert?
Mióta csinálja ezt? Mi változatt akkoriban?
Az Egyéb mappából nyisd meg a Konzolt. Ott van szépen időrendben az összes üzenet. Keresd meg az újraindulás idejének környékét, és másold be ide, vagy töltsd fel valahova. Hátha a tanult kollégáknak feltűnik valami ráutaló. -
TBMC
addikt
válasz
hengelhof
üzenetére
probaltam esszeruseg hatarain belul picit feszegetni a kabelt - csatlakozot, de semmi. most tokeletesen mukodik. vicc.
MAS kerdes: kollegam erdeklodik, tudtok e ajanlani 20.000ft alatt, 2db 3,5" vinyot befogado hazat, usb 3.0 csatlakozassal? Egy 13" mb air hez hasznalna otthon, 1x1tb 1x2tb menne bele.

-
tomi5244
őstag
-
blakey
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
hengelhof
üzenetére
"NOTICE: The following video chipsets are unsupported for Call of Duty®: Modern Warfare® 3:
•ATI RADEON HD 2000 Series
•ATI RADEON HD 6490M, 6630M, 3870
•NVIDIA 9000 Series
•NVIDIA 320M, 330M
•Intel HD 3000, 4000, 5000NOTICE: This game is not supported on volumes formatted as Mac OS Extended (Case Sensitive)"
Ez a "pár" kitétel azért elég sokat ront a játék kompatibilitásán...
-
cigam
titán
válasz
hengelhof
üzenetére
Nem ismerem ami neked van. Viszont az IPC-1 pöpec kis töltő. Van benne sima töltés, kisütés, regenerálás funkció. Évek óta megvan, és nagyon elégedett vagyok. Mutatja, hogy éppen mennyi a kapocsfeszültség, hogy mekkora áramerősséggel tölti/süti ki, a töltési időt is figyelembevéve megmutatja az aksi kapacitását (miliAmper/óra)
---
Az openelec-et próbálta már valaki rászuszakolni ATV-re? Első generációson is működhet USB-ről?
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
A d-link nast használod minivel? Akkor felmerült még egy kérdésem

Csak hogy szokjam az os x et felhegesztettem egy intel pc-re a mavericks-et. Sokat kellett mutyikolni, sikerült, megy is persze vannak problémák (többek között ezért töröm a fejem egy minin, mert nekem ne mondja senki, hogy pc-n normálisan fut)
Amikor mu commanderben megnyitom a nas-t onnan akarok elindítani valami filmet, vagy zenét, akkor elkezdi másolni valahova a fájlt mielőtt megnyitná. Ez miért van? Közvetlenül a Nas ról nem lehet megnyitni, mint a windowsban? Tényleg bocs, ha hülyéket kérdezek, de még csak próbálkozom, mert volág életemben windowst használtam, de most lassan teljesen el akarom hagyni a wint.
Köszi a segítséget!
-
Xero
nagyúr
válasz
hengelhof
üzenetére
Személyesen is azonnal megpróbálják megoldani a problémákat. Az esetek döntő többségében még a CTO modelleket is azonnal cserélik/javítják. Minden Pro alkalmazáshoz ért valamelyik eladó/genius/stb.
Tehát hiába van meg egy-két APR-ben a szándék a hasonlóan vásárló orientált kiszolgálásra, ha a háttér nem maximálisan biztosított.
-
Ear001
addikt
válasz
hengelhof
üzenetére
Maverick-hez már nem jó a Candybar. Kézzel viszont így tudsz egyenként ikont csrélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kutya topik
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

- azóta persze nagy barátságban vagyunk

) alternatív naptárat.

Emiatt pár kínos szituáció összejöhet még
TigerCat