Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha az ubuntuból indulunk ki, akkor pl. a kopete, gaim benne van. asszem az amsn-t is fel lehet aptgettel tenni, van csomagja. a skype-ot sose próbáltam feltenni, valszeg annak is van csomagja, de ha nincs, akkor a honlapjáról elvileg elérhető.
vírusírtó nem kell. első körben tűzfal se, ha otthoni gépről van szó. -
-
pawee
tag
hát nem a legjobb de magyarnak magyar és kezdőknek tökéletes UHU 2.0
msn=amsn/kopete/gaim
skpye meg asszem alapból opensource, de ezt télleg nem tom...most lehet tök nagy fa*zságot mondtam
kell tűzfal is meg antivír is...azaz nem kell de pl nekem is van, de nyugi nem lesznek kékhalálok és trojaiak...
jah multkor tök jót nevettem...
megyek vmi oldalra firefox, piros lesz a címsor sikítozik hogy hogy tuti akarom-e folytatni mert beleírhat a registrykbe az oldal...
jó volt...nincs is registry lin alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest