Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Alpine eddigi ismereteim szerint nem szerverre való. Inkább beágyazott rendszerek alá és konténerekbe (lxc, docker) - tévedés jogát fenntartom ugyan, de mikor rájöttem, hogy az ArchLinux a rolling release és az ezzel érkező esetleges gondok miatt nem túl nyerő, az Alpine-t kezdtem volna nézni és akkor futottam egy ilyen kijelentésbe, sajnos nem írtam fel, hogy hol. (pro/kontra tud valaki bővebbet?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest