Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
Akkor nem tudom miért ajánl fel a skype felülete alsa-t mint hangeszközt, így nincs értelme..
Nem megy= a noti nem gyullad ki
de: felhívom a skype call centert, sípszó, beszéljek, beszélek.. visszajátszás: amennyiben hallotta önmagát jómagának....
nekemnemjó..
a /dev/dsp eszközöket ha hazaértem megnézem..
köszi
ui: alapvetően az élet akkor lett bonyolult linux alatt amikor belenyúltam ebbe a f@s ati chip-es notiba...ehh <önátkozás, mazohizmus,stb..>
még azon agyalok hogy nem e kellene vmi más disztro-val próbálkozni, fedora elhasal a grafikus telepítéskor..ubuntu van most fent..nem tudom ki jöhetne még számításba..
Asus A6R-B002 notin
/nah, ilyet ne vegyen aki linux-al akar babrálni.../
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de: felhívom a skype call centert, sípszó, beszéljek, beszélek.. visszajátszás: amennyiben hallotta önmagát jómagának....