Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.