Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Bundle topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.