- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Cathfaern #9146 üzenetére
nekem a partíció mentés azt jelenti, hogy a vinyón található blokkokat sorban kimentem és ha gond van, akkor visszatöltöm. ez, szerintem, simán összeborulhat attól, hogy az inode-táblákat, a journaling buffert, meg a többit nem egy időpillanatban, konzisztensen mented le.
tar-ral partíciót nem lehet menteni, tarral fájlrendszert lehet menteni, a különbség az, hogy egy partíción lvm-mel lehet több fájlrendszer is és a tar átmegy több fájlrendszer között, alapértelmezésben. Ezért tarolni fájlrendszert szoktunk, ott nem akkora gubanc, hogy fájlok módosultak, tar kicsit prüszkölni fog, elvész pár logbejegyzés és annyi.
Szóval melyik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest