Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
A segítségeteket szeretném kérni. A minap mostohafater szólt, hogy krikszkrakszai vannak pár betű helyett. Megnéztem, msttcorefonts fenn volt. Néztem valami útmutatót ahhoz, hogy a Windows/Fonts mappából, hogy tudom importálni a betűtípusokat (a gép dual bootos). Elég noob módon az első angol leírással elkezdtem a parancssorokat pötyögni a terminálba. Azonban valami nem jól sikerült, mert nem megjelentek volna az importálni kívánt betűtípusok, hanem pl. Firefoxban egy betű sem jelenik meg a honlapokon. Az fc-cache parancsra nem csinál semmit, a fontok konfigolásánál van valami gáz, remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC i5 14. gen. // RTX 3080 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest