- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
A segítségeteket szeretném kérni. A minap mostohafater szólt, hogy krikszkrakszai vannak pár betű helyett. Megnéztem, msttcorefonts fenn volt. Néztem valami útmutatót ahhoz, hogy a Windows/Fonts mappából, hogy tudom importálni a betűtípusokat (a gép dual bootos). Elég noob módon az első angol leírással elkezdtem a parancssorokat pötyögni a terminálba. Azonban valami nem jól sikerült, mert nem megjelentek volna az importálni kívánt betűtípusok, hanem pl. Firefoxban egy betű sem jelenik meg a honlapokon. Az fc-cache parancsra nem csinál semmit, a fontok konfigolásánál van valami gáz, remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest