Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Zozo
tag
Én nem találtam, elméletileg az lcdproc telepítése után a /user/local/lib/lcdproc/ könyvtárban kellene lennie egy ks0108.so filenak. De ez sajnos nekem nincs, így kell az előzőekben leírt driver hozzá.
Ha hazamegyek megpróbálom ezt a fordítósdit, remélem sikerül. A módszert egyébként már próbáltam, de azt írta nincs ilyen parancs. Valószínűleg nem volt kicsomagolva vagy nem a kicsomagolt könyvtárban voltam.
Elméletileg ha puttyal bemegyek a gépbe a kitömörített mappába, akkor működnie kellene?
Ez a gcc meg make még nem világos. Ezek nem lehetnek benne a FreeNAS-ban alapból, vagy telepíteni kell őket? Ha igen, az hogy történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi