Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
rászántam magam, hogy miután visszahoztam azt amit szétbarmoltam nvidia telepítéssel újra megpróbáljam. Letöltöttem az nvidia oldaláról a drivert, leállítom a gdm-et, sh nvidia......run
indul, licensz elfogad. Hoppá nincs hozzá kernel, keressen az nvidia ftp-n. az én kernelemhez megfelelőt? keres... nem talál, és írja hogy szerezzek kernel sourcet...
alap 8.04-es minimal telepítős ubuntu kernelem van :2.6.24-19 generic
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest