- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Anubis_9 #7038 üzenetére
Mondjuk szerintem Win alatt sem kéne 100%-nak lennie, esetleg nézd meg az IDE vezérlőnél a DMA módot, hogy engedélyezve van-e.
Egyébként nálam fut egy Debian szerver 433-as Celeron gépen, ~220MB RAM-mal, eddig nem volt gondom vele.
Igaz, torrentet nem futtatok rajt és grafikus felületet sem tettem rá. Elsősorban Web-szerverként üzemel.Linux alá is lehet találni webes felületen működő klienst vagy szöveges módút is.
Akár a grafikus felület is behozható rajt pl. VNC-n keresztül.Sebességre, ha csak a szükséges dolgok futnak, gyorsabbnak kell lennie.
Nem tudom, Ubuntu hogy viselkedik ezen a gépen, de talán érdemes a xUbuntuval próbálkozni, mert az Xfce nevű ablakkezelő lassabb gépen is elfut, azon pedig ezt használják. (...de a legjobb ablakkezelő nélkül, ha már szerver)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest