- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_window_scaling
ez jó, de ennek megvan a megfelelő sysctl-es formája.
a legegyszerűbben úgy találod meg, hogy
sysctl -a| grep scalingez ki fogja írni, hogy mit kell belepakolni a /etc/sysctl.conf-ba. (gondolom annyi lesz, hogy net.ipv4.tcp_window_scaling = 0
)Én azt tudom, hogy a cégben wingagyi tűzfal van, valami isa (=internetet sose adunk?) és a linuxos kliensek 50-60K/sec-cel tudtak http-n letölteni. Kikapcsoltam a kernelben ezt és azóta simán ki lehet sámfázni a teljes bérelt vonalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest