Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano #6846 üzenetére
Na igen, már csak ez az egy leküzdendő feladat maradt. Ezen oldal magyarázata szerint készítettem el a tömböt: [link] Minden sikerült az első és második oldalról könnyedén, egészen a linkelt részig, amikor is a grub menu.lst-ben kellene kicsit matatni, majd a grub shelljében is beállítottam az előírtakat, aztán jött a reboot, de sajnos valami még mindig nem klappol, mert azt az üzenetet kapom, hogy a diszk nem található, miközben ez butaság, hisz ott van, működik. Minden megegyezik az oldalon linkeltekkel, többször is ellenőriztem, gondolom csak valamit elírhattam, esetleg félreértettem és az lehet a baj. A menu.lst is ugyanaz, mint ami ott szerepel, de nem mégsem akar bootolni az általam hozzáadott menüponttal. (Az eredeti menüpontokon keresztül bootol szépen és a raid is inicializálásra kerül.)
Ebben az egy dologban még segítséget kérek, aztán ígérem csendben maradok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő