Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Jester01
üzenetére
igen, tudja. itt a mások által (máshol) említett hangelcsúszásra reagáltaqm, eggyel előreszaladtam. tehát helyesbítem magam: erősebb gépen (>1ghz) egyszerre lehet a képet a hanggal venni.
sianis: a minőségről: vhs-nél túl nagy minőséget ne várj se képben, se hangban. új tévékártyák szerintem nem érnek annyival többet, mint amennyivel többe kerülnek. persze újabbakkal is tökéletes lehet a felvétel, és ahoz gar is van. én magamból indultam ki, 1 év gar nekem nem ér meg 10k-t egy (nálam) gyorsan forgó eszköznél, inkább veszek 2500-4000ft között egy használtat, és a ''gyengébbet'' utána eladom 5k-ért
a minőséget a forrás határozza meg, egy zajos, kis felbontású vhs-ről hifi dvdminőséget nem fogsz kapni. az antennajelnél meg megintcsak tapasztalatból tudom mondani, egy jó antenna és egy jó antennaerősítő többet ér, mint egy hiper-szuper tévékártya.
mondjuk a képminőségnél ha bevesszük a játékba a digitális műholdas adások minőségét... akkor megintcsak új kategória van.
egy lehetséges megoldás a mencoder levlistről:
mencoder -tv
driver=v4l2:device=/dev/video0:input=0:norm=PAL:freq=591.25:width=640:height=480:fps=25.0
tv:// -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg2video:vbitrate=6000 -oac mp3lame
-lameopts cbr:br=224:mode=1 -o noname.avi
ha input=1, akkor kompozitról szedi. a többi ennek függvénye, tehát pl. freq nem is kell.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest