Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Látom, pont témánál vagyunk
Szóval adva vagyon egy EeePC 900 Ubuntu netbook remixel. 2napot töltöttem étlen szomjan a terminálban
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:Feltettem melléje egy XP-t. Jó, tudom hiba vót, meg nem kellett volna, én sem akarom,de sajnos kell, kell PS, hogy legalább minimális dolgokat meg tudjak ezen is csinálni (nyilván a hardver extrém minimálisakat enged,de azt szeretném
)tehát az Xp megtette szokásos kis hatását, és mindent összebarmolt, ahogy kell. Mostaztán se Ubuntu,de XP nem indul. MS rulz

Egyszer egy linuxhoz nálam jobban értő haver már hozott ilyet helyre. Grub-bal kellett macerálkodni valamit ha jól rémlik..
Mind1 is, a lényeg, hogy valahogy működőképessé, illetve inkább botolhatóvá kellene tenni ez OS-eket
Segitségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:
)