- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasztok!
Továbbra is az internet sebességgel vesződöm.
A téma a következő:
Adott egy openSUSE 10.3, frissen telepítve. Ráraktam a legújabb Operát, és még pár progit (pl. torrent) a beépített csomagkezelővel.
Az előre telepített Firefox a 4Mbites netből 3.4 körül tud. Ez mondjuk oké (windózos gépek 3,7-3,8).
Az Opera, és az összes többi utólag felrakott progi 700Kbit-1,2Mbit sebességgel vánszorognak. (megbízható, stabil sebességű forrásokkal teszteltem)A hálózat felépítését változtattam már ezer féle képpen (routerrel - anélkül, fix IP - DHCP), de mindenhogy ugyanaz a helyzet. próbáltam a window_scale-t átállítani, kikapcsolni, de egyik sem vezetett célra.
Valami beállítás lesz szerintem, amire kezdőként nem jövök rá. Átolvastam a kézikönyv egy részét, de csak rizsával találkoztam a témában (vagy más problémára való megoldással).
Amit nem tudok nem észrevenni: beépített progi gyors, minden utólag felrakott netes progi lassú...Akinek van ötlete, az ne fogja vissza magát!
Előre köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest