Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasztok!
Továbbra is az internet sebességgel vesződöm.
A téma a következő:
Adott egy openSUSE 10.3, frissen telepítve. Ráraktam a legújabb Operát, és még pár progit (pl. torrent) a beépített csomagkezelővel.
Az előre telepített Firefox a 4Mbites netből 3.4 körül tud. Ez mondjuk oké (windózos gépek 3,7-3,8).
Az Opera, és az összes többi utólag felrakott progi 700Kbit-1,2Mbit sebességgel vánszorognak. (megbízható, stabil sebességű forrásokkal teszteltem)A hálózat felépítését változtattam már ezer féle képpen (routerrel - anélkül, fix IP - DHCP), de mindenhogy ugyanaz a helyzet. próbáltam a window_scale-t átállítani, kikapcsolni, de egyik sem vezetett célra.
Valami beállítás lesz szerintem, amire kezdőként nem jövök rá. Átolvastam a kézikönyv egy részét, de csak rizsával találkoztam a témában (vagy más problémára való megoldással).
Amit nem tudok nem észrevenni: beépített progi gyors, minden utólag felrakott netes progi lassú...Akinek van ötlete, az ne fogja vissza magát!
Előre köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest