- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm!
Amint hazaérek, kipróbálom.
Elötte két kérdés, csak okosodás céljából:
- Miért van az, hogy az előre telepített Firefox minden esetben hozza a névleges érték 90%-át, és csak az utólag felrakott progik lassúak?
- Miért nem kell kikapcsolni teljesen a window scaling-et? Miért jobb, ha részlegesen bekapcsolva marad? /elolvastam a wikipedián az ide vonatkozó írást, de nem értem pontosan, hogy az én helyzetemben mire is jó/Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Óra topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Borderlands 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest