- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hi
egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek melyik disztró a legalkalmassab webservernek ??
Mert lehet hogy be lesz rakva egy gép BIXbe webservernek és linuxot gondoltam rá rakni csak nem tudom melyiket, a szívemhez a legközelebb az ububtu áll ez nem tudodm mennyire jó erre a célra! Meg még egy olyan kérdés hogy mennyiben más linux alatt beüzemelni a web serót mint windóz alatt mert olyan már volt csak linuxos még nem! Tudom hogy "összekell baratkoztatni" őket és csak az után mennek meg minden de linux alatt sose csináltam még!
Esetleg ha valahol lenne egy leírás és akkor abból eltudnám dönteni!
Jah meg még mire figyeljek h nehogy felnyomják a cuccot??Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest