- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
olvastam már pár fórumot meg doksit és csak tapogatózom még most is, szóval ha valaki ért hozzá akkor igazolja vissza a megérzéseket
téma a LIRC
vettem egy usb HID-nek látszó infrát, a dmesgben szépen működik is
ubuntu-n wammu-val a telefonomat már piszkáltam vele, dolgozik szépenha jól értem a leírásokat az általános használathoz, egy lirc conf kell amiben a távirányító spéci confja van (amit vagy megtalálok a neten vagy nem?)
továbbá van egy user profilú conf ami magát a gnome-ot kezelheti illetve alkalmazásokat indíthatok, aztán pedig az alkalmazásban is lehet egy lirc conf ami neki mondja meg milyen gombra mit csináljonez így kb jó eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest