- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
még csak szőr mentén futottam körbe az ügyet megoldásra de:
laptop-on dvd-t nézve erősen zavaró a max olvasási sebességen pörgő drive..kellene csillapítani .. anno winben volt/van erre a nero drivespeed nevű cucc..különböző szóvariánsokkal kerestem google, nem sok minden okosság lett belőle
van a hdparm -nak egy -E kapcsolója elvileg de az "csak?" cd, és dvd-re visszaböffen.." -E Set cdrom speed. This is NOT necessary for regular operation,
as the drive will automatically switch speeds on its own. But
if you want to play with it, just supply a speed number after
the option, usually a number like 2 or 4.
"van erre valami bevált út? nem hiszem hogy nekem van rá először igényem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest