Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A menu.lst fájl default értékét módosítsd a /boot/grub könyvtárban.
Ha pl. az XP bejegyzés (a boot során) a 4.-edik sorban van, akkor a default értéke 3 lesz (default 3). Azért 3, mert 0-val kezdődnek az értékek... Uff, remélem érthető

Megnézed egy boot során hanyadik az XP (minden sor számít), legyen 5, majd módosítod a menu.lst fájl default értékét 4-re (5-1).
Más.: Köszi a válaszokat, akkor lehet megpróbálok egy iptables beizzítani.
Kérdés1: milyen fontokat kéne telepítenem ahhoz, hogy egy picit olvashatóbb fontokat kapjak? Mert (Debian Etch / GNOME) némely honlap olvashatósága eléggé lent van, mindig Ctrl + görgővel kell állítanom a nagyítást...
xfonts-xbase csomag telepítve van, több font nincs...Kérdés2: ti milyen ablakkezelőt használtok? Tudom, ez személyes preferncia kérdése, de kíváncsi vagyok. Én Xfce-vel kezdtem, de (lehet én voltam béna) nem jelezte az akkuidőt, meg ilyen apróságokat... Most Gnome van, ezzel egyelőre elégedett vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Warships
- Micro Four Thirds
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest