Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hi!
most ismerkedek a linux 10.0 val és a meglévő windowsos hálozatomba szeretném beiktatni.
samba szervert indítottam, és ugy-ahogy beállítottam és sikerült azt elérni, hogy a 98as és az xp-s gépen látják, amit megosztottam, de ha bele akarok menni a megosztott mappámba egy másik gépen, akkor azt irja ki, hogy az erőforrás nem taálhato vagy vmi ilyesmi.
a másik, hogy amikor a linuxrol el akarom érni a másik gépet, akkor látom, de ha belemegyek, akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsolódniMI lehet a hiba?
Még elég kezdő vagyok, ugyhogy legyetek szívesek a beállításokat elég részletesen (esetleg képeken) leírni, mert nagyon szeretném, ha működne. köszi szépen.
ui: a linux vezérlőpultjában a fálmegosztást is valahogy beállítottam, de nemtudom, hogy kó-e. ezért kérnék mindenről egy helyes beállítási listát. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő