Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hi!
most ismerkedek a linux 10.0 val és a meglévő windowsos hálozatomba szeretném beiktatni.
samba szervert indítottam, és ugy-ahogy beállítottam és sikerült azt elérni, hogy a 98as és az xp-s gépen látják, amit megosztottam, de ha bele akarok menni a megosztott mappámba egy másik gépen, akkor azt irja ki, hogy az erőforrás nem taálhato vagy vmi ilyesmi.
a másik, hogy amikor a linuxrol el akarom érni a másik gépet, akkor látom, de ha belemegyek, akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsolódniMI lehet a hiba?
Még elég kezdő vagyok, ugyhogy legyetek szívesek a beállításokat elég részletesen (esetleg képeken) leírni, mert nagyon szeretném, ha működne. köszi szépen.
ui: a linux vezérlőpultjában a fálmegosztást is valahogy beállítottam, de nemtudom, hogy kó-e. ezért kérnék mindenről egy helyes beállítási listát. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Battlefield 6
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest