Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
Sziasztok !
SegÍtséget kérnék hang hibával kapcsolatban.
A gép Intel NUC6CAZY Linux Mint 21 XFCE ( 5.15.0-174 Kernel ).
A hiba jelenség, hogy zene lejátszása közben random egy-egy pillanatra megakad a hang, de csak ha a netről hallgatok zenét. A YT-on és a Spotify-on nagyon sokszor meghallani a Shortwave-n viszont még nem vettem észre.Wifivel 5GHz-en kapcsolódik a gép a hálózathoz.
Az alábbi beállÍtásokat elvégeztem, de nem sokat javult a helyzet.
- BT letiltva
- wifi energiagazdálkodás letiltva
- pulseaudio latency módosÍtva ( default-fragment-size-msec= 10 )
Amit még találtam a témában az a TCP Streamer használata, ezt még csak próbálom.Esetleg lenne még valami más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest