- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Hello, secure boot-ban kéne egy kis segítség.
Linux Mint-et tettem windows 11 mellé, secure boot ki volt kapcsolva az installkor. Mivel egy surface-ről van szó, ezért feltettem a surface kernel-t is. A leírásban azt írja installálni kell ezt a mok manageret, amivel a kulcsot be lehet írni az uefi-be: [link]
Rebootkor feljön a mok manager, rányomok, hogy install keys, jelszó, elvileg jó, utána bekapcsolom a secure boot-ot, de kiírja hogy nem oké és nem bootol.
Mit kéne ezzel csinálni? Nem is teljesen értem. A kulcsot úgy is be lehet írni, ha ki van kapcsolva? Bekapcsolásnál be kell töltenem a platform key-t, az felülírja amit beleírt a mok manager?
Valaki ért ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest