- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Köszönöm, kb. ilyen irányú segítség kellene, hogy pl. az XY disztróval jól működik a dolog.
Reméltem, hogy nem kell disztribúciókat próbálgatnom az éles, napi használatban lévő gépemen, hogy a tizedik próba, és sok elpazarolt idő után kiderüljön, egyik sem OK...
A hardver biztosan nem szűk keresztmetszet, mert mint írtam, a gyengépp laptopom is Win10 alatt vidáman megbirkózik a feladattal, Mint alatt meg nagyon elvérzik...
Sőt vettem egy mac Mini 2018-at váltás céljából ;-) , ami hardverre (proci, memória, SSD) kb. tök ugyanaz, mint az asztali gépem, és macOS alatt is minden tökéletes.
Szóval nagyjából 99,99%-os valószínűséggel Mint vagy linux problémába futottam bele :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest